Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PseudoForemka

Dom i dzieci to ciężka praca dla NIEUDACZNIKÓW hahaha i mówię to jako młoda mama

Polecane posty

Gość gość
bueheh kredytu, po c**j mi kredyt,zeby zostac niewolnikiem, niech twoj stary szykuje dwie urny bo twoj bachor tez sie spali

Gość PseudoForemka
mieszkamy w Niemczech a ludzie którzy dla mnie pracują mają GEWERBE - tyle w temacie ile kosztuje pracownik :)

Gość gołaiwesoła
Pseudoforemka - bajerujesz że aż oczy szczypią :D "małe zlecenia" i aż "3 pracowników", reszta do Twojej kieszeni po opłaceniu opłat!!!!! No chyba ze dla ciebie małe zlecenia to tak po 10 tys. za zlecenie :D Jesteś jakąś młodą sflustrowaną nastolatką której się nie udało wyjechać na wakacje peope - ok dla ciebie ten bank to szczyt marzeń, dla innych samodzielne wychowywanie swoich dzieci jest szczytem marzeń.

Gość gość
popopepe barbie pisala do foremki a nie o pracy w banku,. wtopilas

Gość PseudoForemka
Urlop mamy już za sobą :)

oczywiście , w Germanii lidzie orbią za darmo nabijajać ludziom ta obrotnym jak autorka kieszenie :D dziewucho , zaniżasz loty :D

Gość PseudoForemka
allium jeżeli nie wiesz co to jest gewerba to się nie wypowiadaj może :)

Gość fatBarbie
Ja nie jestem zawistna, dobrze mi się powodzi. Daję zarobić wielu ludziom. Ha ha Fryzjerkom, dentystom, księgarzom, restauratorom, właścicielom sklepów wszelkiej maści. Wszystkich szanuję, nawet sprzątaczki, bo dzięki nim mogę usiąść przy czystym stoliku w kawiarni. Ekspedientki i kelnerki obdarzam szczerym uśmiechem i czasem 3 razy im dziękuję za obsługę. Każdy jest ważny, nawet ten ktoś, kto myje toalety w Galerii handlowej, żebym mogła bez stresu zrobić siku w czasie zakupów. ;)

zawsze jak kłamstwa wychodzą na iwerzch ,ze nie da sie ich ciągnąć następuje stwierdzenie ,ze " nie mieszkamy w Polsce " jakby życie za granicą opierało ise na pobożnych życzeniach i tam młodzi i piękni mieli forsę za darmo :D

Gość PseudoForemka
Wszystkich szanuję, nawet sprzątaczki, bo dzięki nim mogę usiąść przy czystym stoliku w kawiarni. Ekspedientki i kelnerki obdarzam szczerym uśmiechem i czasem 3 razy im dziękuję za obsługę. Każdy jest ważny, nawet ten ktoś, kto myje toalety w Galerii handlowej, żebym mogła bez stresu zrobić siku w czasie zakupów. ---- ZGADZAM SIĘ I MASZ RACJĘ :) allium nie musisz mi w nic wierzyć ;)

Gość gołaiwesoła
pewnie nawet na mapie nie wiesz gdzie niemcy leżą

zgadzam się . każdy chce czystości i kultury , każdy chce być traktowany z szacunkiem i uwagą dlaczego jednak tak trudno zacząć o d siebie ? Wiele modeli życia u wążam za niewłaściwy czy niestosowny - czy to jednak upoważnia mnie do tak bezpardonowego wyrażania swojej opinii ?

i nie wierzę - choćby przez to ,ze juz powinnaś dzieci kłaść spać a jednak ciągle tu jesteś :) cóż to za samoobsługowe dzieci są ?:D

Gość PseudoForemka
dlaczego wtopiłam? :D Ja mam gewerbe - i teraz biorę zlecenie od kogoś za powiedzmy 1000euro. Mam osobę, która dla mnie zrobi to za 600euro więc 400 zostaje mi w kieszeni. Odjąć materiał itd. potem oczywiście. Ja wystawiam rachunek zleceniodawcy na 1000euro - ta osoba mi wystawia na 600. Żadna filozofia - to tylko przykład oczywiście.

Psedo foremko sadzac po Twojej aktywnosci na forum dzis odpuscilas sobie sprzatatnie, gotowanie, prasowanie, dbanie o siebie, zajecie sie dziecmi, moze nawet mezem. Chyba dzis postanowilas se zajac jedynie soba w najbardziej bezproduktywny sposob.

Gość gość
Omg temat tej pustej goowniary nadal sie kreci?

Gość PseudoForemka
tatuś w domu :D nie jestem przykuta do kompa ;)

oczywiście ,Niemcy to epy naród , który woli zarobić 600 e byle tylko napchać kieszenie nasze rodaczce zamiast zgarnać cały zarobek dla siebie , ... o matko .... lubię prowokacje ale nie takie ...... wysiłkowe ?

Gość gość
pseudoforemka ales ty dziewucho pusta jak beczka bez dna

Gość gość
Pysiaku brawo strzal w dziesiatke

no coś takiego - patrzcie jak sie cuda zdarzają wtedy kiedy jest potrzeba :D autorka chce cianąć swój wątek i tatuś .... myk , myk :D

Gość PseudoForemka
akurat my pracujemy z Polakami :) a stawki sami proponują takie a nie inne.

Gość gość
a powinien odpoczac, kolacje pod nos kto mu podstawi? przeciez od 6 rano zapieprzal :(

Gość gość
22 lata i dwoje dzieci...jestes sfrustrowana bezużyteczna dziewucha ktora na kafe piszac bzdury chce sie dowartosciowac i tak wszyscy to wiemy

Gość PseudoForemka
ktoś napisał o niezajmowaniu się dziećmi dlatego napisałam. Pisałam już wcześniej, że wraca. Teraz jak jest to spędza z nimi czas, bawią się, jedzą, ja siedzę obok i rozmawiamy jak minął dzień.

Gość gość
boze jak ten dzieciak sciemnia glupszej baby w zyciu nie znalam

Gość gość
spoko, foremka odgrzala zimna pizze i zasiadla zmeczona przed kompem

Gość gość
sratatta

Gość PseudoForemka
idę dzieci położyć spać :) a wy się już tak nie spinajcie każdemu się w końcu ułoży 😘