Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak często się kochacie ze swoim mężem partnerem

Polecane posty

Gość gość

pytam o to bo ja kocham się dziennie a czasem rano i wieczorem, a po porostu czasem nie mam ochoty jak każda z nas lub boli mnie głowa, wtedy jak mówię nie mąż nagabuje mnie w nocy na seks ale i tak się nie zgadzam jak nie mam ochoty, i później rano słyszę że się nie kochamy często lub wtedy kiedy on chce. i teraz pytanie dlatego jak często się kochacie bo nie wiem już co myśleć

Gość gość
a tobie kurfa co do tego?! X i co nam do tego ile razy sie piertolisz?! X gimgowno cholerne dosiadlo do komputerka idz strzel palcowe sobie wroc tu i napiszesz jak bylo

Gość gość
nie musisz tu wchodzić czytać tego i obrażać innych a jak cię nie stać na kulturalne wypowiedzi to nie pisz lepiej nic

Gość gość
Ojciec mnie g****ił i płacił za to 20zł dlatego jestem taka pyskata

Gość gość
brak słów....

Gość gość
Nie przejmuj się:) debili nie brakuje na kafe :/

Gość a ja lubie
różnie, czasami 3 razy dziennie, czasami dwa razy w tygodniu, zalezy od tego ile mamy obowiązków, jak się czujemy, czy mamy ochotę. Seks z przymusu jest beznadziejny, zarówno ja tak uwazam jak i mój partner :) ja raz jedyny uprawiałam z moim seks "z przymusu" tj. kiedy nie miałam na to ochoty, a on był nakręcony. Facet powiedział, ze nigdy wiecej, bo nie widzial zeby było mi dobrze.

Gość gość
no widzisz wyrozumiały facet, pewnie mało takich,

Gość mloda dupa
codziennie czasami 2 razy dziennie lub nawet 3 a czasmi co 2 dzien

Gość roześmiana twoja ja
kiedyś późna noc teraz po południu rano nigdy bo wstajemy o rożnych porach a poza tym miewam focha :)

Gość mloda dupa
masz prawo miec dosc - ja bardzo lubie seks wiec moj partner chodzi w niebowziety ... ale czasami tez trzeba sobie odpoczac... my juz w tylu miejcach sie kochalismy ze teraz czas na tyg przerwe :)

Gość mloda dupa
strzelilas focha ;)))

Gość gość
a podczas okresu też się kochacie?

Gość mala dupa
W trakcie nie to troche obrzydliwe ... wiem ze dla niektorych dziewczyn to obrzydliwe ale w tym czasie robie mojemu facetowi loda. Ona ma z tego duzo przyjemnosci a ja lubie widziec jak on sie delektuje.

Gość gość
no właśnie dla mnie w okres też jest blee ale mój facet mówi że prawdziwy rycerz krwi się nie boi, ale powiedziałam mu co i jak że nie chcę w okres bo i tak próbowaliśmy pod prysznicem ale się nie przekonałam do tego, i jest wyrozumiały, w te dni zawsze robię mu inaczej a to lodzika, a to ręką po prostu, lub między piersi

Gość mala dupa
Dla mnie seks w traksie okresu jest bardzo nie wygodny. Po za tym nie ma zadnej przyjemnosci. Ja tak jak napisalam zawsze zrobie lodzika jak ma ochote sie strzepan an moje cycki tez nie mam nic przeciwko.