Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaKobieta27

ciaza z facetem z jednej nocy czy mu powiedziec

Polecane posty

Gość gość
znasz go w ogóle ? wiesz jak się nazywa ?

Gość gość
Ale nie dopuści do zagnieżdżenia się maleństwa w macicy.

Gość gość
nie odzywa się bo juz przemyślał sprawę , chciał sobie tylko bzyknąć a nie zakładać rodzinę :)

Gość gość
no właśnie ! chyba że zażyła za pozno. a tego nie wiemy.

Gość gość
przecież pisała,że zaraz po "wypadku" dzwonili do lekarzy i zdobyli tabletki

Gość gość
Jak wiesz gdzie go szukac to mu powiedz. Nigdy nie wiadomo czy jeszcze kiedys zostanie ojcem.

Gość gość
więc w ciągu 24h ma największe szanse. nie jest pewnie w ciazy a panikuje. stres jej nie pomoże. od daty zażycia tabletki może minąć 30dni nawet zanim okres się pojawi. zrobi test więc się okaże

Gość gość
W wieku 27 lat idzie z facetem bezzabezpieczenia sie bzykać i teraz panikuje ja jest w ciąży.Ona nie wiedziała ,ze bzykanie grozi ciążą.Niech mysli głową a nie p***ą.Obywateli potrzeba.W tym wieku na ciąże to odpowiedni czas.

Gość zalamanaKobieta27
byly gumki, jak pisalam pekla. Moze macie racje - przemyslal to:( mam jego dane a on moje dane. zazylam tabletke po godzinach. mialam dni plodne. tak myslalam ci pa a nie glowa (pierwszy raz w zyciu! i mam za swoje). jesli bede nie powiem mu, nie chce litosci..

Gość gość
jakiej litości? nie dość że jest odpowiedzialny bo zadziałal kupując tabl itd z jakiegokolwiek powodu ale zadzialal . będziesz się ukrywać do końca życia? oczywiście że musisz mu powiedzieć. jak nie będziesz w ciazy to też wypada podziękować. trzeba wiedzieć czego się chce idąc z kimś do lozka i jakie mogą być tego konsekwencje-na przyszłość bierz tabl. anty

Gość zalamanaKobieta27
nie bralam anty bo 3 lata nie bylam aktywna seksualnie. jak nie bede w ciazy to mu napiszeze nie jestem, a jesli bede to nie wiem czy mu powiem.. no byl odpowiedzialny..po fakcie..

Gość gość
Ty też myslisz "po fakcie" nie przewidziałas takiej sytuacji. musisz powiedzieć.! a nie zastanawiać się czy powiesz.

Gość zalamanaKobieta27
niestety nie przewidzialam, ze peknie..zreszta to musialby byc ogromny pech zeby po 3latach celibatu z drugimfacetem w zyciu wpasc:(

Gość gość
kochana jeszcze nie wiesz czy wpadłas;-) czy po tej tabl miałas jakieś skutki uboczne? krwawienie?

Gość gość
Okres sie potrafi spoznic z powodu stresu. wzielas tabletke, nie jestes w ciazy na 100% a nawet jak jestes to znaczy ze tak mialo byc i moze sie okazac, ze nie bedzie CI tak zle z tym :) Zycie potrafi byc zaskakujace

Gość zalamanaKobieta27
tak mialam skutki uboczne. mdlosci, slabo mi bylo, przez dwa dni bardzo duzo spalam, bylam mega zmeczona, zdolowana etc... tak zycie bywa zaskakujace nigdy wczesniej nie bralam zadnych hormonow.

Gość gość
to okres dostaniesz może nawet za miesiąc . liczac od wzięcia tabletki. albo w dniu spodziewanej się miesiączki.w między czasie możesz zrobić test ciążowy.. na pewno zadziałala a ty schizujesz się na zapas.

Gość zalamanaKobieta27
pewnie zamartwialabym sie mniej jesli bym miala do kogo sie przytulic...zwierzyc..a tak to zostane z tym wszystkim sama..zarabiam najnizsza krajowa, mam umowe na zastepstwo, jesli bede w xciazy to nawet macierzynski mi nie przysluguje...l4 ciazowe chyba tez nie?!:( jak utrzymam siebie i dziecko?

Gość gość
może dziecko was do siebie zbliży? chyba wiedziałas z kim idziesz do lozka-poza tym NIE JESTEŚ W CIĄŻY.

Gość gość
zrob test chocby zaraz a potem sie zamartwiaj.

Gość gość
ja tez mysle ze nie jestes w ciazy, a po tej tabletce 72 h po okres potrafi sie rozregulowac na wiele miesiecy, bo to konska dawka hormonow, wiec jak test pokaze ze nie jestes to nie jestes, a okres to ty teraz z fusow mozesz sobie przez najblizszy czas przewidywac. raz mozesz miec 2-3 okresy w ciagu jednego miesiaca, po czym 3 miesiace ani widu ani slychu itd.

Gość zalamanaKobieta27
jutro rano robie test..

Gość gość
A ile minęło od stosunku?

Gość zalamanaKobieta27
dzis jest 7 dzien, tabletke wzielam bardzo szybko, jednak mialam wtedy dni plodne :(

Gość gość
8 dni po stosunku żaden test nie wykaże ciąży. :o

Gość gość
Sorry ale z tego co czytam to ty chyba raczej chcesz byc w ciazy niz nie byc bo wymyslilas juz sobie caly scenariusz ale z tego co mowisz I zrobilas to nie jestes, sorry

jak można przespać się z chłopakiem , którego widzi się pierwszy raz na oczy ?którego " zna się " parę godzin ?o którym NIC się nie wie ?

Gość zalamanaKobieta27
jak widac mozna;/ moj narzeczony 3 lata temu pare dni przed slubem umarl..przez 3 lata nie kochalam sie z nikim, nie chcialam, a tu nagle stalo sie.nie usprawiedliwiam sie w zaden sposob. bylam glupia i tyle. nie chce byc w ciazy!! ale jesli bede to urodze. Jednak wiem, ze moja decyzja wplynie rowniez na biologicznego ojca,a nie chce mu "psuc"zycia..stad moje wahanie czy mu powiedziec.. to po jakim czasie od stosunku zrobic test?

Gość gość
14 dni.

Gość roomster55
Nie rozumiem..jak nie chcesz mu psuć życia..jesli faktycznie jestes w ciaży to on jest tak samo odpowiedzialny..pzreciez sama sobie dziecka nie zrobiłas...i jak cos to powinnas mu o tym powiedzieć..powienien ci pomoc w wychowaniu...