Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patuniaa21

moj chlopak zabawia sie na kamerce

Polecane posty

tak jak w temacie pisze musze sie was doradzic ... od jakiegos czasu moj facet z ktorym jestem 7 lat wchodzi na cam4.com i oglada darmowe dziewczyny zabawiajace sie itd , z kad to wiem ?? hm ... podejrzenia wczesniejsze i oczywiscie dobrze ze sa takie programy monitorujace prace na komputerze i wtedy poprostu wpadl... gdy zobaczylam jak pisze w jezyku obcym jaka ona piekna zeby zrobila zoom PUSSY poprostu mnie szlak trafil .. a mowiac mu o tym co odkrylam tlumaczyl ze niechcacy to wszedl gdzie ja mialam zrzuty ekranu gdzie wpisywal wszystko po kolei powiem wam ze naprawde jestem z nim zrzyta i poprostu byl to dla mnie cios w serce jak to zobaczylam bo mi nie mowi zadnych komplementow i nie chce patrzec na zabawy typu strip czy wypinanie pupy w pozycji na pieska jest to irytujace bo uwazam ze jestem atrakcyjna brunetka,szczupla, zadbaną 21 latką ;/ jest mi przykro ze tak chetnie oglada inne a mnie poprostu olewa mowiac ze na niego takie rzeczy nie dzialaja ..

Gość gość
no to ladnie.Moj tez mi tak mowi,ale wiem,ze tak nie jest.Zrezygnowalismy z neta i problemu nie ma :)

Gość gość
przy jednej dziurze to i kot zdechnie 🖐️ DEAL WITH IT!

Gość gość
Powiedz, jak Ty mozesz jeszcze na niego patrzeć, dla mnie to zwykłe ścierwo do zamiatania podłogi.

Gość gość
szacunku to on do Ciebie nie ma za grosz!!1

Gość gość
"brunetka, szczupla, zadbaną 21 latką" i jesteście ze sobą od 7 lat to ile lat miałaś na początku ? 14 ?

Gość gość
patrycjo bylas dzieckiem kiedy zaczeliscie i dosyc dlugo jestescie razem,wiec rutyna weszla w gre i to bardzo. dla mnie twoj facet jest pedofilem albo co najmniej zboczencem by chciec zwiazac sie z 14l. pewnie dosyc szybko zaczeliscie wspolzyc i to juz nienormalne delikatnie mowiac. twe pytania sugeruja wielka naiwnosc oraz brak doswiadczenia zyciowego. dla normalnych ludzi wniosek jest oczywisty. dlaczego pytasz obcych ludzi o tak wazna rzecz dot.twego zycia? przemysl to wszystko.