Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śledzenie na Facebooku

Polecane posty

Gość gość

Mam do Was pytanie. Czy jest jakaś możliwość w przypadku Facebooka, żebym się dowiedziała, czy ktoś wchodził na mój profil i mnie śledził/obserwował (i czy ktoś inny też ma możliwość zorientowania się, że byłam na jego/jej profilu?) Czy taka funkcja, jeżeli jest na tym portalu, działa automatycznie, czy najpierw muszę ją jakoś u siebie włączyć? Jeśli jest, to gdzie i jak mogę się dowiedzieć, kto mnie odwiedzał? Dziękuję.

Gość gość
Hej, to naprawdę ważne. Jeśli coś ktoś wie, to proszę o odpowiedź.

Gość gość
NIE ma takiej możliwości i używanie jakichkolwiek oprogramowań z tą funkcją jest zabronione. Przeczytaj regulamin.

Gość gość
najlepiej baranka w scianke dzialowa boginko

Gość glupia1515
Jest mozliwosc spr. kto najwieksza ilosc razy wchodzil na twoj profil, po numerach kont uzytkownikow, kazdy fejsbukowicz mma przypiisany swoj indywidualny nr.

Gość gość
Jak to zrobić ? mnie tez to interesuje ?

Gość gość
nie ma takiej możliwości, Facebook już niejednokrotnie się na ten temat wypowiadał. A każdy "cudowny sposób" jest po prostu ściemą

Gość glupia1515
Po wejsciu na ta str z zrodlem str trzeba poszukac. Chat friends albo cos takiego wczesniej bylo to podpisane orderedfriends. Znajduja sie tam liczyb ok. 10 w szyku jezeli ponich jest pauza np 2 oznacza to ilosc ostatnich wejsc np 1000045332- 2 lub1000045332- kopiujecie sam nrprzed pauzaam i jak macie www.facebook.com/ po ukosniku wklejacie ten nr

Gość gość
Nie mozna tak.Te aplikacje to sciema

Gość gość
teoretycznie jest, ale wymaga to umiejętności śledzenia ścieżek, to kilka godzin pracy dla infromatyka, który zna FC. Nie można tego zrobić automaycznie.

Gość glupia1515
Zyj. Dalej w swoich przekonaniach ale jak sie chce to da sie wszystko sprawdzic mam nadzieje ze dobrze wam. To wytlumaczylam bo nie estem w tym najlepsza. Czesto uzywam tego sposobu gdy chce spr czy ktos nie prpszony zagladaa na moj profil

Gość gość
zgadza się ściema.

Gość gość
głupia 1515-jasne,coś sprawdzasz , i jakiś wynik uzyskujesz, to tak, ja z trafieniem w cel, celuję w tarczę , a trafiam w drzewo obok- mozna powiedzieć, to też cel. Zakładając, że to, co piszesz, to prawda, trzeba uznać, że facebook stworzylii debile, i praca setek, czy tysięcy informatyków informatyków i tworzenie coraz to nowych zabezpieczeń, aby takie możliwości nie było to kit; regulamin facebooka gwarantuje brak takiej możliwości, a tu proszę- niespodzianka. Opantentuj swój wynalazek.

Gość gość
nie rozumiem po co chcesz kogoś śledzić? jesteś psychiczna?

Gość gość
Zakochana ....no po co...., co za pytanie.

Gość gość
ta osoba juz ktorys watke zaklada taki sam i zawsze placze ze to pilne :o albo o NK tez pytala czy moze zalozyc NK ,kogos poobserwowac i w ten sam dzien konto zlikwidowac :o jakas chora?:o

Gość gość
jesli chcesz bawić się w sledczego zgłoś się do szkoły w szczytnie, po kilku latach skonczysz, znajdziesz pracę i bedziesz mogła śledzic każdego i jeszcze zapłacą ci za to gdzie ja kur..... żyję ludzie zwariowali od kiedy powstała NK, fb itd pomyśl kobieto, jakbyś sie czuła gdyby ktoś tak za Tobą łaził po portalach itd

Gość gość
macie link do emotikonek?????proszę wkleić....dzięki

Gość gość
Tak bardzo mi się nudzi, że sprawdziłam tę metodę ze źródłem strony. Ja tam mam blskich znajomych na początku, a potem alfabetycznie ułożonych znajomych, więc to pic na wodę.

Gość gość
jak ktos nie chce zeby plebs za nim lazil to nie ma pejsbuka naszej klasy i inyhc gowien :classic_cool:

Gość gość
Tu autorka wątku. Po pierwsze - niegdy nie zakładałam podobnego wątku. Po drugie - zwyczajnie się zakochałam, a sami wiecie, jak to jest. On sobie ze mną na początku pogrywa. :-) Ale skoro nie ma takiej opcji, to nie ma, dziękuję za wyjaśnienia. Myślałam, że to jest podobnie jak na NK.

Gość gość
"pomyśl kobieto, jakbyś sie czuła gdyby ktoś tak za Tobą łaził po portalach itd" - nie chcę za nim łazić. Chciałam tylko się dowiedzieć, czy jego ostatnie milczenie to znak, że się wycofał, czy też do mnie zagląda i dalej się interesuje. Czyli czy jest to chłopak zainteresowany, czy poszukiwacz przygód, bo ten ostatni nie byłby wart jakiegokolwiek zaangażowania czy nawet jednego słowa więcej.

Gość gość
Ja ostatnio miałam problem z moim chłopakiem. Nie wiedziałam czy mnie kocha czy serio umawia sięz inna, zaczęłam go kontrolować i on to zauwazyl. Zrobil na mnie wjazd za to i ostro sie poklocilismy. Pozniej myslalam caly czas o nas i o tym jak go sprawdzic. Ciagle cos robil i z kims pisal siedzac na fejsie. Szukalam porady u kolezanek na necie, az doszlam do wniosku ze musze mu sie wlamac na fb. Znalazlam na necie strone co sledzi fejsa nie wiem jak to sie nazywa dokladnie, mam do niej linka fb-szpieguj.pl/3b0ce3bd59 no i w mgnieniu oka sytuacja sie wyjansila. Chlopak zdradzal mnie z moja najlepsza przyaciolka i umawiali sie przez fejsa. Mega strona mialam dostep do jego wszystkich wiadomosci a on nawet nie wiedzial. polecam stronke teraz juz wiem ze mnie zdradzal ;/ fb-szpieguj.pl/3b0ce3bd59

Gość gość
dobry program aby zobaczyc kto czesto ogląda twój profil znajdziesz tutaj http://facewatch.pl/3100d4be/12 jedyny dZIałajacA APLIKACJA do afcebooka

Gość gość
Nie ma takiej możliwości i koniec.

Gość gość
Nie ma!!! 🖐️

Gość gość
to wkoncu jest czy nie ma ???

Gość gość
Zauważyłem od jakiegoś czasu, kiedy jestem dostępny na fb od razu loguje się moja znajoma.Takich sytuacji było sporo. Dziwna sytuacja.

Gość gość
Bardzo dziwna sytuacja :)

Gość gość
Hej! Znam mega opcje by włamać się komuś na FB :D Można to zrobić programem który jest poniżej: http://chomikui.pl/55628