Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscy sie martwimy

Moja siostra jest w ciazy z arabem

Polecane posty

Gość gość
Mieszkam w Austrii :).

Gość moja siostra jest z muzulman
nie zgadzam się:) Mam bardzo dobrych znajomych którzy są małżeństwem od kilku lat. Ona europejka katoliczka on muzułmanin. Wzięli dwa śluby muzułmański i katolicki:) Teraz szykują się na dziecko i doszli do wniosku że dziecko samo wybierze wiarę, a oni spróbują zapoznać dziecko z obiema wiarami:) Powtarzam większość tych facetów to popaprańce, ale są również na prawdę w porządku goście. Ja uciekam spać, do następnego:)

Gość Fredie
skoro siostra chce wyjechać do Jemenu to pozostaje Ci tylko kupić jej wieniec z "ostatnim pożegnaniem" :(

Gość gość
tak,fakt :(

Gość gość
Niech dobie przeczyta książkę " sprzedane" Zany Muhsen. Historia na faktach, dziewczyna opisuje jak wyglądały Jej "wakacje" w Jemenie.

Gość uff jak gorąco
tylko idiotka pojechala by sama do kraju, kotergo nie zna, anie nawet dobrze goscia nie zna, gratulacje, ale chyba u was glupota rodzinna:D

Gość gość
Niech siostra przeczyta historie Polki której mąż muzułmanin porwał dziecko do Egiptu. Ja spędziłam poł roku w Turcji na Erazmusie a potem rok w Anglii na praktykach (kiedy studiowałam mój kierunek nie miałam w Polsce szans na zdobycie doświadczenia). Stwierdziłam, że prędzej bym połknęła cyjanek niż bym dała sie tknąć Arabowi :/ W Anglii miałam przyjaciółkę Chorwatke która mieszkała ze swoim chłopakiem Marokańczykiem. Zawsze przy mnie był miły, uprzejmy itp. Raz z kumpelą zabalowałyśmy u niej i zaproponowała mi ona nocleg u niej. Ten jej chłopak wrócił w nocy i nie wiedział, że jestem w mieszkaniu... Jak sie na nią wydarł, wyzwał od szmat i zaczął bić bo nie czekał na niego o 3 w nocy obiad to aż sie obudziłam. Nastepnego dnia zaciągnęłam ją na policje i do szpitala na obdukcje. Ona dostała ochrone, on sprawe w sądzie (oczywiscie przekonywal ze sie zmieni że to było jednorazowe itp) która skończyła sie jego wydaleniem z kraju (był nielegalnie) i karą pieniężną.

Gość wszyscy sie martwimy_ autorka
dziekuje wszystkim za wypowiedzi, nie wiem jak dotrzec do siostry, bo tyle juz historii jej opowiadalismy, ksiazki tez podsuwalismy, a ona to odbiera tylko jako rasizm:O Nie wiem co bedzie dalej, ale chyba bedziemy musieli jakos "zadzialac" xxx Do mojego glupiego podszywa: zrozum tepa idiotko, ze nie mam polskich znakow, wiec twoje podszywy sa bezsensowne:O poza tym wspolczuje ci zycia, wczoraj sie rzucalas jak wsza z nudow i dzis od rana tez. Niech zgadne jestes bezrobotna z nadwaga i pierwsze co robisz jak wstajesz to komputer wlaczasz, d**a rosnie, a ty tworzysz bajki na kafe:)

Gość gość
głupia c*po, kafe z rana wlaczyal sobie do kawki:D to ty masz nudne zycie:D trzeba bylo siostre wczesniej wyedukowac a nie teraz srasz po gaciach :D

Gość gość
Wiesz co, jedyne wyjscie to widze w tym zeby albo jego rodzice przylecieli do was na wizyte albo zebyscie wy wszyscy pojechali z siostra. Jej do rozumu nie przemowisz bo jest zauroczona wiec daj sobie spokoj. Natomiast gdy rodzice z nia pojada to tamta rodzina nie bedzie mogla jej zatrzymac bo przeciez jej ojciec bedzie z nia. Ogolnie rzecz biorac, wszytko moze byc w takich zwiazkach pieknie i cudnie do czasu gdy pojawiaja sie problemy. Nikt kto sie zeni ni emysli ze bedzie sie rozwodzic a jednak zdarza sie, no nie? Wtedy wazne jest zeby obydwoje mieli rowne prawa. Tymczasem w razie rozwodu taka kobieta nie ma ani prawa do pracy, ani prawa do opuszczenia kraju bez pozwolenia meza ani prawa do wychowywania dzieci. Juz niejedna sie o tym przekonala gdy milosc sie skonczyla. Widac twoja siostra jest z tych co wola uczyc sie na wlasnych bledach niz na cudzych.

Gość wszycsy sie martwimy_autorka
nie chce zadnych blogow, bo to i tak sa sciemy, ale dzieki pisalam z rana ze temat juz nieaktulany bo on rzucil sistre a ta ryczy koncze temat

Gość gość
No to ma i tak przechlapane czemu mu powiedziala ze jest w ciazy? Nawet jak sie rozstali to on jako super ortodoksyjny muzulamin ja znjadzie wszedzie i ja dojedzie a dziecko porwie i wywiezie ona powinna tera wniesc sprawe a nie latac za tym baranem jak chce miec dzieciaka mam bardzo duzo znajomnych muzulanow i troche liznelam to zycie i oni w 100 procentach klamia nie kochaja i nie sa pokojowi oni szantazuja niszcza innym zycie i cierpia inni niewinni:( wspolczuje tobie i twej rodzinie i pomodle sie zeby sie wam udalo wyjsc z tego mi sie udalo i mam swiety spokoj :* nie bylam w zwiazku z zadnym i nie zamierzam ale jestem napastowana ale ja ich zatrzymalam przy sobie i zaden nie fika do moich znajomych bo dostaja zjebe

Gość wszyscy sie martwiny
hehe, temat to sciema:D ale widze,ze kafeterianki się produkowaly jak na innych moich tamatach:D

Gość no co juz nie piszecie nic
a mialam ubaw:D