Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plecaki Hama do szkoły

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie czy macie jakies opinie co do tych plecaków? oglądałam je w sklepie i powiem,ze cena mnie powaliła ale jesli są az tak super o może kupiłabym jakis używany na allegro? Czy rzeczywiscie są takie super,ktoś podpowie?Pozdrawiam

Gość gość
Nawet nie wiedziałam o istnieniu takich plecaków. Bez sensu tyle wydawać, przecież nie jest wzmocniony metalem, i tak będzie się zużywać. To już chyba lepiej kupić jakiś sensowny nowy za 100 niz używany za 200?

Gość gość
Podobna cena jak plecaków Herlitza.Ale ja dobrze poszukałam na allegro i udało mi się kupić nowy za ok.120 zł. Przejrzyj uważnie oferty może też trafisz tańszą ofertę nowego plecaka.

Gość gość
Moja siostrzenica ma Hama i już trzeci rok od zerówki czyli cenowo nie wychodzi dużo na tyle lat bo ja kupuję już 3 a syn idzie do 3 klasy z tym że ja kupuje plecaki sportowe bo ma zajęcia poza szkolne gdzie do plecaka lepiej włożyć mu strój na judo jakieś klapki itp ,ale cenowo wychodziło mi od 100 teraz kupiłam 239 zł bo po roku szkolnym do d**y ale syn pewnie nimi rzuca gdzie popadnie .A tornister siostrzenicy jest w dobrym stanie nawet bardzo ale jak wiadomo dziewczynki bardziej dbają ,z tym że już ona chce bardziej młodzieżowy bo inaczej starczył by jej jeszcze na długo ,więc jak gdzieś trafiłaś używany to warto kupić.

Gość gość
no właśnie też słyszałam juz nie raz,ze Hama sa wytrzymałe.Upatrzyłam juz jeden na all ,z licytacją od zlotówki :D Zobaczymy czy się uda kupic.Generalnie tez wydaje mi się,ze lepiej kupic droższy i miec spokój niz kupowac co rok.A pierwszaki maja strasznie duzo podręczników :(( Myslałam jeszcze o takim na kółkach ale nie da rady bo klasy mają na 2 piętrze :-/ narazie zostaje HAMA.

Gość gość
moja córka miała tornister z Hama i szczerze powiem,ze jest mega zadowolona.Piękne różowe kolory,lekki,pojemny.No i dużym plusem jest oddychający materiał i profesjonalne wyprofilowanie na plecy dziecka.Kosztował fortunę ale wolę kupić jeden porządny niż drugi po pół roku;)

Gość ElenaElena
Mam 1 dziecko w wieku szkolnym (reszta to maluchy) i 3 sezon nosi Fjalraven Kanken, który jest nie do zdarcia i do tego mały i lekki. Jak widzę te sztywne walizki na plecach jego rówieśników, które są większe od dzieci to mam dreszcze słowo daję.

Gość ElenaElena
Fjallraven przez dwa l

Gość Zulaaaaaaaaaa
Moja córka ma plecak Hama i narazie nie mam zadnych zastrzezen.

Gość ElenaElena
Mieści się wszystko poza blokami rysunkowymi i kilkoma rzeczami o bardzo dziwnym i nietypowym formacie, ale te wkładamy po prostu do lekkiej teczki rysunkowej i jest ok. Jakoś nie jestem za walizkami. Ostatnio ich absurd zaszedł tak dalece, że pojawiły się w sklepach wersje z kółkami i wyciąganą rączką, jak bagaże podręczne. Nie wiadomo tylko czy się cieszyć czy płakać...

Gość gość
Hama to rewelacja! Ja najbardziej lubię kieszonkę na jedzenie z folią termiczną, nie boję się, że córka będzie jadła popsute jedzenie, cena zestawu jest ok, za Herlitza też trzeba wydać tak ze 200 zł, na piórnik 50 zł, nie mówiąc o drugim piórniku czy worku na buty. Ja kupiłam "starszy model" i jest super, aplikacja z syrenką piękna - lepsza niż na zdjęciu. Wyposażenie piórnika - super, nic nie musiałam wymieniać, a znajomi, po miesiącu musieli kupić nowe kredki, bo w środku było same badziewie. Jednym słowem polecam, http://buy4kids.pl/pl/zestaw-szkolny-5-cz-touch-loveliness-hama.html

Gość wiktoria741
Wydaje mi się, że plecaki tej firmy są dość wytrzymałe. Mi jednak wizualnie bardziej odpowiadają te http://supersklep.pl/back-to-school Są zrobione z świetnej jakości materiału. Myślę o zakupie takiego plecaka dla syna do szkoły :)

Gość gość
hop

Gość gość
O wiele lepszym pomysłem byłby zakup plecaka workowego. Nie dość, że są tańsze to do tego prezentują się znacznie lepiej i w zupełności spełniają swoją funkcję. Nasz synek we wrześniu poszedł do szkoły z workiem tego typu, zakupionym od https://naszenadruki.pl/ . Znacznie bardziej woli takie rozwiązanie od klasycznego plecaka!

Gość Ala

Worek zamiast plecaka??? Nie wiem ile zapłacono za opinie.  Plecak musi mieć sztywne plecy żeby dziecku oszczędzić kręgosłup. Tu pytamy o firmę ktora robi świetne plecaki A nie o reklamę jakis bzdur.