Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ja jestem dziwna

Jakie zachowania u innych rodziców są dla was dziwne

Polecane posty

Dla mnie dziwne jest spanie z dzieckiem dziwne jest karmienie piersią w miejscach publicznych dzieci przeszło rocznych dziwne jest też to kiedy kobieta na wiele lat wyprowadza się z sypialni od męża i śpi z dzieckiem to że noworodek MUSI mieć czapkę nawet w domu to że dziecko w wieku lat 4 pije z butelki ze smokiem to że kilkulatek ma smoka w buzi to że dziecko 3 czy 4 letnie nie je samo tylko jest karmione przez mamusię :O to z grubsza wszystko. co was dziwi w postępowaniu innych? ja nie uważam,że robię lepiej i lepiej wiem niż inni. robię po swojemu i inni też niech robią jak uważają,ale w osłupienie mnie wprawia duży dzieciak z butelką czy smokiem uspokajaczem w buzi.

Gość gość
Moja córa ma 8 lat i je mleko z butli i to jest jedyne jedzenie, które toleruje. Mam dziecko zagłodzić na śmierć?

Gość gość
Dla mnie żadne z tych zachowań ,nie jest dziwne ,każdy wychowuje niech po swojemu .

Gość gość
mnie np wprawia w oslupienie jak widze dziecko 3-5 letnie, ktore np nie chce z zejsc z samochodu na monety w centrum handlowy, rodzice ci chwile wrzucaja 2 zl a babcia z dziadkiem naokolo skacza i probuja przekupic dziecko, ze jak zejdzie z samochodu to dostanie loda lub wate cukrowa ,potem przylaczaja rodzice i tatus krzyczy ze do mcdonalda, mamusia ze nowe kredki dostanie juz kilkakrotnie bylam swiadkiem takiej sceny

Gość diri diri
no w sumie dla mnie też to wszystko jest dziwne.......... ale zdaża mi się spać z dzieckiem ostatnio coraz częściej!!!!! :-(

Gość gość
kilka z tych rzeczy co wymieniłaś to jest nie zachowanie rodziców tylko dzieci- picie z butli, smoczek. To chyba zachowania dziecka a nie rodziców :O Mnie dziwi picie alko przy dzieciach spanie w jednym łóżku z dzieckiem pozwalanie na wszystko wyręczanie dzieci w wielu czynnościach wieczne podrzucanie komus dziecka

Gość do matki butlowej 8latki
Ale autorce chyba chodziło o normalne dzieci a nie o upośledzone jak twoje warzywko. Dla mnie dziwne jest to że baby po porodzie nie chcą uprawiać sexu. Jakby osiągnięcie efektu w formie dziecka na zawsze wyłączało libido.

Gość gość
Wypraszam sobie. Moje dziecko to nie "warzywka" tylko normalna, zdrowa dziewczynka. Tylko zrażona do wszelkiego jedzenia (poniekąd z winy ojca, który ciągle wybrzydzał przy dziecko i komentował smaki na głos).

Gość gość
Ale jesteś świnia . Ale autorce chyba chodziło o normalne dzieci a nie o upośledzone jak twoje warzywko. Dla mnie dziwne jest to że baby po porodzie nie chcą uprawiać sexu. Jakby osiągnięcie efektu w formie dziecka na zawsze wyłączało libido.

fakt że to dziecko ssie smoka ale to rodzic na to pozwala i nie stara się go oduczyć i ta jego aprobata w wyniku której dziecko chodzi ze smokiem jest dla mnie dziwna.

Gość gość
jak dziecko 1,5 roczne wpada w histerię bez powodu, tak średnio co godzinę - ryczy i drze się jak oparzone przez następne 2 godziny, a matka je nosi na rękach by je uspokoić, bo jak nie to ono demoluje.

Gość do matki butlowej 8latki
Jasne, jasne facet to świnia-już to gdzieś słyszałem. Normalne dziecko w wieku 8lat je a nie ssie. no chyba że wkrótce ją zamierzasz puścić do Tajlandii żeby zarabiała na ulicy...

Gość gość
gość Moja córa ma 8 lat i je mleko z butli i to jest jedyne jedzenie, które toleruje. Mam dziecko zagłodzić na śmierć? tak, masz dziecko zagłodzić. nie dawaj jej żarcia, jak sama poczuje że jest naprawdę głodna, to zje cokolwiek. To Twoja wina, dziecko będzie miało do Ciebie kiedys o to pretensje. 8 lat to duża dziewczyna

Gość ziutaaa
matko 8-latki, albo to jakieś prowo, albo to ty jesteś uposledzona. 8letnie dziecko to przecież 2 klasa podstawówki. do szkoly też jej dajesz flachę zamiast kanapek? dzieci się z niej nie nabijają? lekarka w przychodni nie powiedziała ci że masz aua?

Gość o kurczaczku drogi
8 Letnia panna pije z butelki? : Już to widzę jak na dlugiej przerwie w szkole dzieci wyjmują kanapki a ona butelkę z mlekiem :D jaką ma ksywkę w klasie? może cielak? albo szczerbol? upośledzona to tu faktycznie jest ale mamuska nie dziewczynka! i oczywiście zły ojciec. zapewne już się rozwiodłaś z tym złym samcem?

Gość gość
Dzieciaki ,dzieciakami ale ona nie będzie zdrowa bo przecież jak to prawda i je z butli a nawet jak nie z butli ale tylko kaszkę ,i potem ja zacznie jeść to nie będzie tolerować innych pokarmów .

Gość ziutaaa
daję głowę, że chipsy i czekoladę zjada w postaci stałej :D

Gość gość
A po co wlasnie czapka w domu?

Gość gość
Polska to jest faszystowski kraj, mnie dziwi, dlaczego ludzie nie moga w Polsce zyc wlasnym zyciem, tylko ciagle im sie ktos wpierdala w ich zycie, jakby swojego nie mieli...? Dziwne to dla mnie jest....

Gość gość
Moim kuzynom moja chrzestna dawala mleko w butelce, gdy mieli nawet 10 lat i nic im sie zlego nie stalo, sa teraz dorosli, normalni, umieja sami jesc...

Gość gość
Mnie dziwi jak 6 latek używa słów w stosunku do kolego wariat swir d**a etc.a mamusia się śmieje 7 latek nosi dzien w dzien po 30-40 zł na przysłowiowego loda Wysadzanie dzieci na trawnikach pod balkonem w niskim parterze (osiedle zamknięte) Jak dzieci zabierają zabawki cudze lub wspólne przynoszone ma plac przez inne mamy a mattka tego dziecka ma to gdzieś

Gość gość
mój syn ma 6 lat i pije mleko z butli po każdym posiłku w domu nie zabiorę mu jej bo skończy się na tym że mleka pić już nie będzie. Więc lepiej jak sobie wypije z butli mleczko od krówki niż jakiś jogurtów nawtyka czy deserków z chemią. Mój mąż do 13 lat trąbił mleko z butli i jest normalnym facetem ze zdrowym uzębieniem w wieku 35 lat nie wie co to dentysta w przeciwieństwie do mnie kiedy to mamusia zabrała mi flaszkę w wieku około roku i nie piję mleka do dzisiaj. Wiele znajomych moich dzieciom podawało do picia mleko z butelek w wieku szkolnym. JESTEM ZA PICIEM MLEKA a nie za tym żeby karmić sztucznymi zamiennikami. a te wszystkie co się wyśmiewają z cudzych złych zachowań niech zobaczą same na siebie i czy takie idealne są pod każdym względem. Reklam się na oglądają i pewnie gotowym jedzeniem dzieci karmią. A jeszcze do tej pani co przeszkadza jej karmienie dziecka piersią to czym ty karmisz swoje dziecko !!!!!!

Gość gość
Ojciec mojej koleżanki używa pomadki na usta i kładzie sobie ogórki na oczy :O Taki się tu zrobił wysyp macior ze swoją małą trzodą chlewną, że aż dziwnie się wypowiedzieć, o kimś DOROSŁYM.

Gość gość
nie jestem matka, nie tyle mnie to dziwi co wku...... A mianowicie jak dziecko jest rozwydrzone w sklepie, zrzuca wszystko a matka udaje ze nie widzi. Co za tepe bladzie.

To co wymieniłaś autorko ;) Najbardziej mnie dziwi ,a nawet obrzydza jak właśnie taka matka z dzieckiem ponad rocznym wywali cyca w miejscu publicznym i karmi ...:O Dziwi mnie jeszcze spanie z dzieckiem.Niektórzy rodzice biorą takiego dzieciaka w środek łóżka i z nim śpią :O

Gość gość
Moim kuzynom moja chrzestna dawala mleko w butelce, gdy mieli nawet 10 lat i nic im sie zlego nie stalo, sa teraz dorosli, normalni, umieja sami jesc.. To znaczy że do 10 roku życia nic innego nie jedli tylko mleko z butli ?

Gość gość
tez jdli inne rzeczy, ale jak szli spac to dodatkowo dostawali po butli z mlekiem i kasza manna i jakos nic im sie nie stalo, ale ty lubisz sie wpierdalac innym w zycie prawda?...

Gość gość
No to przecież mama tej dziewczynki napisała że jej córka tylko je kaszkę z butelki bo inaczej by z głodu umarła ,czyli nic innego nie je a Ty napisałaś że twoi kuzyni potrafią jeść ,no oczywiście że potrafią bo jedli normalnie.A wyżej napisałam że potem może mieć problem z przyjmowaniem innych pokarmów bo je tylko kaszkę .A jak chcesz wiedzieć to wypowiedz z 14:43 jest moja i przeczytaj co napisałam .i wówczas pisz o wpierdalaniu .

Gość gość
a mnie wkurza jedno ze jak widza moja 2 latke w pampersie to zaraz : jeszcze nosisz pampers a fujj a bleee tylko ze ona nie jest jeszcze gotowa i nie potrafi szybko na nocnik i sika pod siebie ma czas , kazde dziecko jest inne ja tez nie wpierdzielam sie w inne dzieci ale to strasznie mnie wkurzaaa:O:O:O a najlepsze jest to ze w wiekszosci mowia to osoby ktore AKURAT DZIECI NIE MAJA :D (np moja szwagierka )

Gość gość
Ta pierwsza i krótka wypowiedz z 14:43 jest moja .