Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 franek58

gdzie kupi膰 hosting

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Hekko polecam r贸wnie偶 - testujecie za darmo, jaki zatem problem sprawdzi膰 dzia艂anie? Mo偶na wrzuci膰 kilka stronek i z g贸ry wida膰, co si臋 dzieje. Og贸lnie - kawa艂 porz膮dnej us艂ugi. Trzeba zwraca膰 uwag臋 na kluczowe elementy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam dzia艂anie Hekko. Tyle lat, tyle serwis贸w i w dalszym ci膮gu wszystko w najlepszym porz膮dku. Po co mamy 艂adowa膰 si臋 w jakie艣 dziwne serwery, skoro to kompletnie nic nam nie daje? Najwa偶niejsze jest pilnowanie podstawowych kwestii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy na pewno pod sklep musz臋 mie膰 VPSa? Dostaj臋 od r贸偶nych ludzi r贸偶ne podpowiedzi i szczerze m贸wi膮c to sam ju偶 nie wiem, jakie rozwi膮zanie jest odpowiednie. Podzielicie si臋 wiedz膮 i do艣wiadczeniem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja korzystam z https://whosting.pl/ kupi艂am i domen臋 i hosting mam tam bloga kt贸rego odwiedza dziennie po 300 os贸b i strona dzia艂a szybko, nic si臋 nie zawiesza jest ok - mog臋 艣mia艂o poleci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem na hekko od lat i jestem zadowolony. Czy zmienianie hosting贸w ma sens? Moim zdaniem tylko wtedy, kiedy ma to logiczne uzasadnienie, a jak na razie, w moim przypadku tego uzasadnienia nie ma. Jestem na tym samym serwerze od lat i oby tylko tak wygl膮da艂o to dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam dzia艂anie Hekko. A je艣li szukacie z kodem rabatowym to dzisiaj macie 80 proc. Kod jest normalnie na ich stronie pokazany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Potwierdzam Hekko jako niezawodny serwer. Co do wybranych us艂ug - najwa偶niejsza jest stabilno艣膰. Testy s膮 darmowe, mo偶na przecie偶 bardzo 艂atwo sprawdzi膰, co i jak dzia艂a. W zasadzie wszystko macie w taki spos贸b podane na tacy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hekko jest niezawodne - trzymam tam wiele stron. Serwer mo偶na testowa膰 za darmo, a og贸lnie konta wsp贸艂dzielone maj膮 wiele plus贸w, w tym niski koszt. Pami臋tajcie jednak, 偶e najwa偶niejszy jest support i stabilno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marbelas
Tak polecacie to Hekko, 偶e a偶 sam postanowi艂em sprawdzi膰 ich ofert臋. Z tego co widz臋, to mo偶na nawet znale藕膰 u nich na blogu kod rabatowy, kt贸ry daje 50% zni偶ki na hosting. Wydaje si臋 to by膰 艣wietn膮 ofert膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam sw贸j hosting w Hostingowo.pl i jestem zadowolona. Oferta w sam raz dla mnie. Niska cena i wysoka jako艣膰, czyli to po艂膮czenie, kt贸re lubi臋 najbardziej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Triks
Polecam Firehost. Dzia艂amy na tym hostingu od wielu lat i nie ma 偶adnych problem贸w. Ta us艂uga jest solidna - niczego pod tym wzgl臋dem nie zmieni臋. Jest zbyt solidnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My je艣li chodzi o hostingi i serwery to tylko na https://az.pl/vps/ za艂atwiamy takie sprawy. To nasza sprawdzona firma i wiemy 偶e mamy zapewnione us艂ugi na najwy偶szym poziomie i w razie problem贸w ekspresow膮 pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli zale偶y Ci na stabilnym hostingu, dobrej pomocy technicznej wybierz dobr膮 firm膮 hostingow膮. Ja polecam https://www.hostingowo.pl, poniewa偶 sam z niej korzystam i jestem zadowolony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka991
Zajrzyj sobie na https://www.statnet.pl/hosting/ Maj膮 bardzo dobr膮 oferte hostingu dedykowanego od 49 zlotych miesi臋cznie. Mo偶e akurat oferta ci si臋 spodoba. Sama mysl臋 o skorzystaniu z niej bo mam w planach za艂o偶enie w艂asnej strony internetowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamiks
Firehost polecam bo jest tani i sensownie dzia艂a. Og贸lnie korzystamy z tego samego hostingu od bardzo dawna. Na pewno nie ma takiej potrzeby, 偶eby kupowa膰 o wiele dro偶szy serwer pod tak膮 stron臋. To i tak kompletnie nic nie daje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kopetoret
Ja jak niekt贸rzy poprzednicy polecam Hekko. Mam do艣wiaadczenia z r贸偶nymi hostingami, jednak ta firma wyr贸偶nia si臋 na tle swojej konkurencji. Maj膮 dobry nie tylko stosunek ceny do jako艣ci, ale r贸wnie偶 艣wietny support :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Polich
Firehost stwarza mo偶liwo艣膰 prowadzenia wielu serwis贸w na jednym koncie i to moim zdaniem rozs膮dne rozwi膮zanie. Oczywi艣cie - ka偶dy musi takie elementy dobiera膰 z g艂ow膮, pod swoje oczekiwania. Ale generalnie - zdecydowanie wszystko jest do zrobienia. Dzia艂ajacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Omas
Mo偶esz spr贸bowa膰 z Firehost. Test robisz ca艂kowicie za darmo, ca艂o艣膰 powinna dzia艂a膰 sprawnie i niezawodnie. Kwestia taka, jakie macie oczekiwania. Po prostu musicie ka偶dy element dopasowa膰 pod siebie i to by艂oby na tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karisz

Na spokojnie dzia艂ajcie z Firehost - nie ma opcji, 偶eby co艣 nie dzia艂a艂o.
Pracujemy na tym hostingu ju偶 d艂ugo, nie ma problem贸w, ca艂a us艂uga dzia艂a stabilnie.
Plusy? Jest ich wiele, ale przede wszystkim chodzi o niezawodno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Riki

Spokojnie - Firehost. Koszt niewielki, fajna jako艣膰, niezawodno艣膰.
Ale to ju偶 kwestia taka, jakie macie oczekiwania.
Generalnie - 艂atwo mo偶na dopasowa膰 ka偶dy element.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hiks

Mam jedn膮 stron臋 na Firehost i naprawd臋 dzia艂a to niezawodnie.
Kawa艂 solidnej us艂ugi - niezawodnej. Nie mamy z nim 偶adnych problem贸w.
Porz膮dny hosting.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arkadiusz Zawojski

Najta艅szy i najlepszy hosting z darmowymi ssl tylko w https://hostinguj.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KrisW

Dwie strony na najta艅szym pakiecie Firehost i ca艂o艣膰 dzia艂a pierwsza klasa. Nie widz臋 powod贸w do zmian.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamila

Je艣li cenicie sobie jako艣膰 i nisk膮 cen臋 za hosting to polecam tylko i wy艂膮cznie聽https://hostinguj.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Polec臋 hosting od IQ (iqhost.eu). Jak na razie mog臋 tylko ich zachwala膰. Przyznam 偶e trafi艂em do nich z polecenia znajomego informatyka, bo raczej si臋 nie s艂ysza艂o o tej marce wcze艣niej, jest du偶o innych bardziej popularnych kt贸re te偶 sporo kasy inwestuj膮 w reklam臋, maj膮 swoje billboardy i reklamy. Ale tutaj mi si臋 podoba. Elastyczny skrojony na miar臋 i niezawodny hosting.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Remik

Firehost jest w porz膮dku, dzia艂a niezawodnie i nie sprawia problem贸w.
Kwestia dopasowania rozwi膮zania, tzn. dopasowania z g艂ow膮.
Nie ma potrzeby wydawania wi臋kszej kasy na hosting.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Hej. Sam ostatnio szuka艂em dobrego hostingu dla sklepu online i wybra艂em ofert臋 od IQ (iqhost.eu). Bardzo dobry sympatyczny kontakt, wszystko t艂umacz膮, odpowiadaj膮 na wszystkie pytania, mo偶na si臋 by艂o od r臋ki dogada膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dany

jak chcesz porz膮dny hosting bez problem贸w to nazwa pl jest te偶 dobra. Ja korzystam ju偶 par臋 lat od nich i mi si臋 sprawdza

Udost臋pnij ten post