Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubytylek

Efekty diety białkowowarzywnej do 1000kcal Kontynuowac czy juz wystarczy FOTO

Polecane posty

Gość grubytylek

http://imageshack.us/photo/my-images/35/mywj.jpg/ największe zastrzeżenia mam do ud i tyłka bo są okrągłe, ale mam problem z postrzeganiem własnego ciała i nie wiem czy już wystarczy czy raczej powinnam schudnąć jeszcze kilka kilo. no i sorry za te białe majty, ale do takiego zdjęcia najlepsze

Gość mjc
Moim zdaniem jest super :) gratuluję ile schudłaś i w jakim czasie?

Gość grubytylek
z 65 na 53 w dwa miesiące gdzieś mniej więcej:) przekopiuję post z ogólnej od razu odpowiadający co jadłam "napisałam białkowo-warzywna, ale nie miała jakiejś szczególnej rozpiski. po prostu pozwalałam sobie na jedzenie głównie tych składników. (nie jadłam tyle białka co w dukanie) podam może przykładowo co jadłam: biały chudy serek, jajko i tuńczyk(pasta) kefiry, maślanki(naturalne), chudą szynkę, mleko2%(bo bardzo lubię), czasem surimi, jajka też jadłam ale tylko gotowane(dobrze zapycha) warzywa na patelnię z kropelką dosłownie oliwy z oliwek, kalarepa, papryka na surowo, czasem jabłko, pomidory i przeciery z pomidorów, czasami leczo bez mięsa +czerwona herbata z torebki, błonnik taki kupiony w sklepie, i trochę aktywności fizycznej. z prawie 65 kilo, do 53 przy wzroście 165cm udało mi się zejść, jedząc raz więcej raz mniej, tak od początku wakacji"

Gość gość
No jak dla mnie tez ekstra...nie ma co przesadzac a naprawde jest ok:-)

Gość gość
dobrze wyglądasz, jesteś proporcjonalna i masz pięknie zaznaczone, jędrne pośladki, zazdroszczę :P a teraz 4 faza Dukana czy inaczej chcesz wyjść z diety ?

Gość gość
12kg w 2 miesiace, ladny wynik...gratuluje:-)

Gość mjc
No to podobnie jak ja. .. ten sam wzrost, zaczynałam pod 62 z hakiem 40 dni temu a teraz mam ok 54 kg :) I tez mi się wydaje, że wyglądam jak przed dietą ale to nie jest prawda, nasz mózg nas oszukuje :) Mamy obsesje troszkę .. Jedz zdrowo i postaraj się utrzymać to co osiągnęłaś A tyłek masz sexy ;)

Gość gość
mjc jaka ty diete stosujesz?