Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurna szok

przyszła do mnie sąsiadka żebym zdjęła pranie z balkonu bo święto jest

Polecane posty

Gość no kurna szok

i to nie stara baba ,a taka coś 35 ,góra 40 , kazałam jej się wyprowadzić na odludną wieś ,jak jej moje pranie przeszkadza i powiedziałam że owe święto nie jest moim świętem , zrobiła halo na całą klatkę że ja antychryst ,jak dzieci chowam bez boga i temu takie niedobre ( dzieci mam żywe fakt ale słuchają nas). Prze jaja ludzie , XXI wiek , centrum średniej wielkości miasta.

Gość no kurna szok
ale to nie jest prowo ludzie !

Gość NatkaSalatka
Niestety tak jest w panstwie, w ktorym zdecydowana wiekszosc to rzymscy katolicy.

Gość Edek nastroszony
Słabe, nie rozumiem ludzi którzy wymyślają takie nędzne prowokacje. :O🖐️

Gość gość
i prawidłowo , jak się mieszka w bloku trzeba się liczyć z innymi , ona jest katoliczką i twoje pranie obraża jej uczucia religijne

Gość gość
jak k***a pranie moze obrazac jej uczucia?

Gość gość
a jakie swieto dzis?

Gość no kurna szok
właściwie to nawet nie wiem co za święto , grunt że mamy wolne , mąż poszedł do piwnicy naprawić dziecku rower ,a ja nadrabiam zaległości domowe , nie chodzę do kościoła to nie wiem , w Boga wierzę ,ale nie w KK

Gość gość
Ha ha a ja ci wierzę, do mnie przyszła jak odkurzałam w niedzielę.

Gość gość
Ja wierze w Boga a tez mam pranie na balkonie.To pralka pierze.nie ja

Gość gość
A kto by chciał oglądać Twoje wyprane z kału gacie ?

Tego to już nie rozumiem?Co sąsiadke obchodzi,że wywiesiłaś pranie na balkonie,może wisi od wczoraj? Na szczęście mieszkam w domku i nie mam takich żenujacych sytuacji.Teraz jest długi weekend i mnóstwo osób korzysta w różny sposób.Jedni wypoczywają, inni piorą, sprzątają, remontują, malują mieszkanie.

Gość gość
Jak nie rozumiesz o co chodziło twojej sąsiadce to na prawde jestes malo inteligentna. Chyba, ze musialas cokolwiek to napisac zeby sie pozalic.

Gość gość
A ja bym jej się kazała w doopę pocałować . Wolnoć tomku na swoim balkonie i w swoim domku . To że ona jest dewotką , czy tam wierząca nie oznacza że mam być taka sama . Nikt mi swojego zdania nie będzie narzucał .

Gość no kurna szok
15.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Jak nie rozumiesz o co chodziło twojej sąsiadce to na prawde jestes malo inteligentna. Chyba, ze musialas cokolwiek to napisac zeby sie pozalic. x x masz racje nie rozumiem , może jestem mało inteligentna ,więc wytłumacz mi proszę ,z góry dzięki , tak napisałam żeby się pożalić bo jestem w ciężkim szoku !

Gość no kurna szok
i napisz mi jeszcze co to znaczy na prawdę

Gość gość
W d***e ją miej Jej szczęście że nie trafiła na mnie albo mojego męża bo by się kłaki posypały z durnego despotycznego łba

Gość gość
widzę ze jesteście mało inteligentni w Boga wierzę ,ale nie w KK wiara w boga łączy sie z kościołem bo sie chodzi po jego ciało w eucharystii bo tylko w kosciele dostaniesz ciało boga spowiedź terz w kościele i bóg na sadzie bedzie rozliczał z miłosci do drugiego człowieka a nie co zrobiłac lub ile masz na koncie i ile umiesz

Gość marcin29wwa
Ja bym odpowiedział że w piśmie św nie ma zakazu prania w święta

Gość gość
A w Szwajcarii nie można spuszczać wody po 22, za złamanie zakzau jest grzywna :D To już wolę PL i mohery.

A ja z okazji święta państwowego które dziś mamy wywiesiłem flagę narodową . Pranie dziś raczej nie pasuje .

Gość gość
"i prawidłowo , jak się mieszka w bloku trzeba się liczyć z innymi , ona jest katoliczką i twoje pranie obraża jej uczucia religijne" LOL :-D :-D :-D

Gość no kurna szok
gość 14.48 odsyłam do lektury starego i nowego testamentu , w wersji dla anaalfabetów : ilustrowana biblia dla dzieci