Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest najważniejsze w wyglądzie faceta według kobiet

Polecane posty

Gość gość
Wiec na pierwszym miejscu jest grubosc jego portfela, na drugim dlugosc jego przyrodzenia, a na trzecim kilka malo znaczacych dodatkow ;)

Gość gość
grubosc portfela :)

Gość gość
"Po co wam najpiekniejszy, najprzystojniejszy mezczyzna jak ma malego penisa I n8e bedzie was potrafil zaspokoic???" xxxxxxxxx lubię jak facet ma dużego i jestem daleka od twierdzeń, że wielkość się nie liczy- liczy się bardzo, ale atrakcyjność człowieka nie sprowadza się do genitaliów i zdecydowanie wolałabym w łóżku przystojnego faceta z pięknym wysportowanym ciałam i mizernym penisem niż trolla/przeciętniaka z wielką pałą. Jonathan Meyers, młody Rob Lowe i mogłabym tak wymieniać- brałabym ich nawet z fistaszkiem i miałabym więcej satysfakcji z macania ich ciał i patrzenia na piękne twarze niż młocki pałą jakiegoś pokraka z zamkniętymi oczami.

Gość gość
Dla mnie liczy sie bardziej od dlugosci penisa grubosc jego portfela. Amen

Gość gość
haha, żałosne autorka ma zero wymagań- niech się tylko..myje:D oto szczyt ambicji i oczekiwań polskiej kobiety, a wy się, prawiczki, mazgaicie, że brzydcy, że bez kasy.. niepotrzebnie- kupcie mydło i voila!

Gość gość
On moze byc brzydki jesli ma wielkiego penisa

Gość pomaranczlala
" ale kłamiecie smiech.gif naisac mozna wszysto ale i tak wybieracie innych pechowiec.gif " Bo nie kierujemy się tylko wyglądem. To nie znaczy, że piszemy tu kłamstwa.