Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niestosowne grzechy

Niesmaczne i wulgarne nawyki ubraniowe polskich kobiet

Polecane posty

Gość Niestosowne grzechy

Dekolt tak olbrzymi, że cały biust wylewa się na wierzch, bluzka ledwo zasłania sutki, a pod spodem często jeszcze brak stanika, Goły brzuch na wierzchu i jeszcze piercing w pępku, zwracający na wszystko uwagę. Na brzuchu często ścieżka miłości z widocznych włosków, "Proca" - stringi wystające spod portek, Obcisłe krótkie szorty, odsłaniające częściowo nagie pośladki, Bluzka na ramiączkach i świecenie nieogolonym zarostem pod pachami - częsta przypadłość. Często wszystko można spotkać razem. Ubiór jak spod latarni.

Gość gość
Racja :) jestem kobietą i sama zawsze patrzę z pod byka na takie paniusie które wywalą cycki na wierzch aby kazdy sie parzyl. Chyba uwazaja, ze cos przez to osiągną.

Gość panny ktore wulgarnie wywalaja
biust sa na ich poziomie

Gość gość
Mnie rażą szorty tzn odsłoniete posladki i stringi wystające z pod spodni :)

podpisujcie się goście - mówcie czy te szorty rażą mężczyznę czy kobietę, jestem bardzo ciekawa :P

Gość gość
A mnie razi głupota ludzka, brak kultury, brak wykształcenia, """SPOD"'szafy wyciAgnij słownik.

Gość gość
Ale co ci da podpisanie sie razi to i koniec ,Bo co fajnie ejst wyglądać jak d****a z pod latarni .Bo co masz powodzenie i każdy tylko patrzy sie na Ciebie jak w sam raz na raz , kobieta uwodzi bardziej zakryta niz odkryta mowa tu o facetach 100% a nie małolatach co tylko wszystko bzykaja co na drzewo nie ucieka :)

Ja piernicze od kiedy to szorty które odsłaniają posladki rażą mężczyzn?:) chyba że masz na mysli jakiegos tatusia kóry widzi tak ubrana córeczkę:P

Gość gość
Napisz o nawykach ubraniowych Polaków, to jest śmiech.

Gość gość
Wiesz co wolę mieć problem z ortografią niż być postrzeganą jako d****a :)

Dlatego, że "razi" to zwykle kobiety. Mężczyznom może się nie podobać, ale z zasady ich nie razi, nie patrzą spod byka na inne kobiety. I taka piękna ironia - ja noszę krótkie szorty, ale to ty za argument podajesz uwodzenie facetów. To Tobie zależy, żeby się patrzyli i to Ty sprowadzasz wszystko do zwracania na siebie uwagi obcych mężczyzn. Czyli jedyną "attention whore" skupioną na wrażeniu jakie robi na mężczyznach jesteś w tym momencie Ty ;)

Gość gość
Facetów tez to razi zwłaszcza tych normalnie myślących .Niektóre bardzo przesadzają jeśli chodzi o ubiór

odrosty , paznokcie jak u prostytutki,tandetna biżuteria , sztuczne rzęsy, zdarte obcasy , dres i do tego bluzka z cekinami ....

To czekam, aż mi faceci napiszą jaką pogardę rzucają na przypadkowe, młode kobiety z odsłoniętym brzuchem (takim płaskim i bez włosów).

Gość gość
W tym lecie wyjątkowo jakaś głupia moda na te mega krótkie szorty, coraz więcej widzę na ulicach młodych dziewczyn często takie 14-18 lat w krótkich szortach takich że aż d**ę widać, dzisiaj widziałem takich chyba 50.

Gość o jejku jejku
Moorland placze i kap kap plyna lzy kiedy widze ubraniowe polske kobiety gdzie one staly kiedy ja spalem

Gość o jejku jejku
Nie meczcie mie kiedy spiem kiedy mruczem i kiedy jem

ja też mam szorty, ale chodziłam w nich zawsze w sandałach i nie są d****arskie tylko takie normalne, letnie, więc proszę nie wrzucać wszystkich szortów do jednego wora

Gość gość
Autorko.... Albo nie masz własnych problemów...,albo jesteś znudzona....,albo ...boisz się o męża,który ogląda się za takimi... Czy Ty NIGDY nie miałaś na sobie bluzki z dekoltem ? Nie szata zdobi człowieka....,a o gustach się nie dyskutuje... Mówiąc brzydko idąc ulicą...zaglądasz ludziom do dziury w d.....

Gość o jejku jejku
Niebieski gosciu Nim staNe sie kotkiem jedz i soptkaj a oNi i tak Nie rozumieja polskiego szkoda wysilku przyjdzie zima to wydluza szorty

Gość gość
Jestem facetem i nie powiem lubię sobie popatrzeć na cycki pępki i pośladki nawet jak która chętna to ją wybzykam ale jak jedna dziewczyna napisała w sam raz na raz .Na stałą partnerkę takiej nie chce i na Matkę moich dzieci też nie. Dla mnie to informacja że że taka dziewczyna jest ja dobry samochód ładna szybka i lekko się prowadzi :p

Gość gość
....i jeszcze jedno : ja mam 40 lat i chodzę w szortach...... Dekolty też lubię...i nikt nigdy nie spojrzał na mnie jak na dziwkę..

Gość o jejku jejku
Od siebie samej nie ucieknę... ta z tego moze wleciec cos kosztow w patrza i patrza what ca do

Gość gość
....i jeszcze jedno : ja mam 40 lat i chodzę w szortach...... Dekolty też lubię...i nikt nigdy nie spojrzał na mnie jak na dziwkę..