Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niestosowne grzechy

Niesmaczne i wulgarne nawyki ubraniowe polskich kobiet

Polecane posty

Gość o jejku jejku
szkoda moich wysilkow zmarowaliscie szanas na ur pomyslu

Gość o jejku jejku
to jest forum femina to

Gość gość
Tylko nie wiesz , co naprawdę o tobie mógł taki facet sobie pomysleć 40 - latko

Gość gość
jestem kobietą i nie mam nic przeciwko jak ładna zgrabna kobieta ma dekolt albo szorty, czemu nie. Inna kwestia ze deski, mimo ze czasem ubiorą dekolt do pępka to i tak nie wzbudzają żadnego zainteresowania, bo w sumie nic tam nie ma - wiec nic nie kusi ani nie oburza. I to najczęsciej one się wielcy bulwersują na te nieszczęsne dekolty. Jak sobie kobiety latem chodzą w szortach, dekoltach NIECH CHODZĄ co komu szkodzi. Póki nie chodza tak do kościoła, na rozmowe o prace i do teatru to ICH SPRAWA.

Gość a mnie
bardziej rażą.....mega metroseksualni mężczyźni... Wyregulowane brwi,błyszczyk i kosmetyczka raz w tyg....to dla kobiet....

Gość o jejku jejku
ie strzelaj tu to forum jest anty

Gość o jejku jejku
brokeninside87:) kocham wszystko co sie rusza

Gość gość
Moorland własnie zwykłe kobiety nie d****i bo tylko d****a dziwkę zrozumie i broni :P

Gość gość
a co cie to ze sobie ci metroseksualni robia brwi i dbają o siebie? Podoba im się super, dobrze się z tym czują jeszcze lepiej. Wole wyregulowane brwi niż brudne długie pazury, "jednobrew" i wystający biały rów z gaci przy schylaniu.

Trzeba być albo jasnowidzem, albo po prostu kretynem, żeby uważać kogoś za "dziwkę" tylko dlatego, że ma krótkie spodnie :)

Gość gość
Jasno niebieskie jeansy i sportowe obuwie do wszystkiego :D plus tłuste włosy, zero makijażu.

dlaczego na tematach, na których coś kogoś obrzydza pojawiają się liberalne hasła, że niech sie każdy obiera jak chce:O bez sensu mnie obrzydzają dwie macające się kobiety mimo tego że uważam, że mają do tego prawo.

Gość a mnie
Napisałam,że noszę szorty...na plaży np... A dekolt ...owszem ,nie do pary z szortami....i tyle.. Mój wiek nie ma nic do rzeczy... Nie mam obowiązku nosić burki...

Gość gość
Tak uwazam takie co mają d*pe na wierzchu w szortach i wystaja stringi .Bo szorty a szorty to jest wielka róznica :)

broken - no właśnie, niech się każdy ubiera jak chce. Każdemu się coś może nie spodobać, ale patrzenie się na kogoś "spod byka" jak urocza autorka drugiej odpowiedzi to już negatywna reakcja którą wypada zachować dla siebie.

Gość balbin_ka
jestem obecnie n a etapie placów zabaw :P Co mnie razi: mamuśki w przyciasnych biodrówkach - jak się schylają do dziecka to 2/3 zadka na wierzchu, a schylają się średnio co 2-3 minuty, więc mam ciągle jakąś du...pe na widoku - bleee a dzisiaj za to uprasowałam łądnie bluzeczkę i dopiero na placu zauważyłam, że założyłam na lewą stronę, ehhh udawałam że tak ma być

patrzenie się na kogoś "spod byka" jak urocza autorka drugiej odpowiedzi to już negatywna reakcja którą wypada zachować dla siebie. x tu się nie zgodzę. nikt mi nie będzie mówił jak na co mam reagować. nie żyjemy JESZCZE w państwie totalitarnym.

Gość gość
Ale co ty z tym patrzeniem z pod byka ? sama tak robisz , owszem niech każdy sie ubiera jak chce .Mam prawo wyrazić swoje zdanie prawda ??? Nie podoba mi sie to ale to Twoja d**a nie moja tylko nie jęcz potem że jakiś cie wybzykał i zostawił albo jeszcze gorzej ze 5- ci cie zg****iło gdzieś w ustronnym miejscu .Bo takie ubieranie prowokuje prawda?

Akurat takie ubranie nie ma wpływu na g***t. Nie łażę nocą po ciemnych uliczkach :) I z jednym partnerem jestem od wielu lat, więc Twoja teoria d****i właśnie umarła. Tak, masz prawo mieć swoje zdanie. Nie masz prawa podejść do kogoś i go wygłosić nieproszona.

broken - nie musisz. Skrzywienie się to jedno, ale są "niunie" co przechodząc mrużą swoje ślepka i jakby mogły to wzrokiem by zabiły. I to już jest chamskie.

Gość gość
Moorland na twojego męża na pewno się nie nadaje i to jest dla mnie komplement że nie nadaje się na męża d****i

Z nas dwojga to ty sypiasz z kim popadnie, nawet zakładając ryzyko załapania jakiegoś syfa...więc zastanów się jeszcze nad tym co powiedziałeś. Podpowiem Ci, że to była kiepska odpowiedź.

Gość gość
Skoro bronisz metro panów,daj prawo małolatom do noszenia stringów i całej reszty...To wolny kraj.

Gość gość
Dziewczęta wyluzujcie niedługo jesień i dłuższe spodnie będziecie nosiły .