Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annq

mam fobie spoleczną i nie wiem co dalej robic z życiem

Polecane posty

Gość Annq

powinnam szukac pracy, badz zapisac sie do szkoly ale boje sie tego strasznie na samą mysl jest mi słabo, mam zawroty głowy, a co dopiero jak juz bede musiała to robic. eh nie wiem co robic by sie przelamac i zaczac cos zmieniac, na razie unikam wszystkiego co mnie stresuje i siedze cale dnie w domu :( i ostatnio mam ciagle mysli samobojcze bo wole zginac niz zyc jak normalny czlowiek tak mnie to zycie stresuje

Gość gość
ja też :9 przewalone daj spokój:( Ja po prostu nienawidze siebie!!!!! mam dosyć tego zycia k***a samotnia cały czas.. gadam do siebie bo nie mam do kogo.. jestem NIKIM.. mam dosyć :(

Gość Spojrz na siebie najpierw
ludzie sa zli w wiekszosci BEDA CIE OBGADYWAC POZNIEJ WYTYKAJAC TWOJE WADY...chodzace bakterie falszywe osoby zlosliwe..

Gość gość
annq ile masz lat, skąd jesteś, co można dla Ciebie zrobić?

Gość annq
jak zyc z tą nienawiścią do siebie i do świata no jak ? ja sie wykoncze zaraz : /

Gość saskia233
Ja kiedys balam sie isc nawet do dentysty albo poprosic o reklamowke w markecie. :O :O Nadal mam lęki nawet gdy stoje przy kasie, ale do lekarzy juz chodze w miare normalnie. ;) Ja sie w ktoryms momencie przełamałam i poszlam do psychiatry, bo uznalam ze tylko odwlekam wizyte a kiedys i tak bede musiala do niego pojsc. Przeciez do smierci nie bede sie wdomu ukrywac. No i poszlam. I jest lepiej. :P

Gość annq
z okropnego i brzydkiego miasta Łodzi eh mam już 22 lata, a czuje sie jak zagubione dziecko i tkwię we wlasnym swiecie bojąc sie zrobic krok do przodu ogolenie mowic jestem w kiepskim stanie psychicznym i niestety ciagle jest gorzej

Gość ludzie bakterie
LUDZIE predzej czy pozniej OBGADAJA Cie ,beda cie wysmiewac...

Gość gość
mam taki sam problem, chyba trzeba się wybrać do psychologa bo nie da się tak żyć...

Gość cala prawda
a rodzina TEZ cie OBGADUJE.? skoro ktos na kogos mowi zle obgaduje osobe dobra po prostu SAM MA PROBLEMY Z SOBA taka prawda!!

Gość annq
saskia233 długo zwlekałaś z psychiatrą ?ja od dwoch lat staram sie tam wybrac ale lek wygrywa mysle zeby zapisac sie do jakies szkoły policealnej ale nie wiem czy dam rade i na co isc bo nie chce kolejny rok ukrywac sie w domu chce cos zmienic. Czas mija a ja nadal niegdzie sie nie zapisałam i juz trace nadzieje czy sie zapisze. :(

Gość saskia233
Zwlekalam ze 3 lata. :O :O Niepotrzebnie, bo gdybym odwazyla sie pojsc wczesniej to juz od dawna bylabym normalna. :P A tak zafundowalam sobie 3 lata zbednej męki. :O

Gość saskia233
Najgorszy jest lęk przed wizyta, sama wizyta nie jest jakas straszna, a juz kolejne to luz i relaks. :D Ja sobie wyobrazalam sobie jakies straszne rzeczy, ze wezma mnie za mega swira :O a to byla zwyczajna wizyta u lekarza. :D :D

Gość gość
To się leczy.