Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś z Kalisza lub

Polecane posty

Gość gość
mnie nawet do tesco nie przyjęli :P a to u tego komornika byl drugi etap rekrutacji???? hahahha

Gość ehhhhhhhhhhhh
My za 2 lata planujemy, narzeczony już ma część odłożoną a ja nic... nawet na uszycie kiecki nie mam -.-

Gość ehhhhhhhhhhhh
No był 2 etap :D Bo miał 25 osób i z nich chyba 3 najlepsze wybierał :D Nie wiem co tam później musieli robic hahah :D Ale żeby do zwykłej pracy biurowej takie wymagania? Koleś chyba nie poważny :D

Gość gość
a raz mialam taki przypadek- wyslalam cv oczywiscie poszlam na rozmowe uradowana i bylam zadowolona z siebie koles ogolnie jakis taki prostak byl "rekrutantem" ale udawal mądrego i mi powiedzial ze rozważy moją kandydaturę i jesli nie odezwie sie do jutra do 15 :00 tzn ze nie sa mna zainteresowani. no i nie zadzwonil i tu UWAGA zadzwonil do mnie tydzien pozniej czy jestem nadal zainteresowana praca u nich powiedzialam ze mowil pan ze do jutra pan sie odezwie a on na to no tak ale pani byla na LISCIE REZERWOWEJ i osoba ktora bylismy zainteresowani zrezygnowala i czy pai by chciala przyjsc to powiedzialam ze ok ale ale pojutrze bo cos zaplanowalam na jutro bo myslalam ze pracy nie dostane a on juz nie zadzwonil hahahhah

Gość gość
raz przeszłam do drugiego etapu rekrutacji przeszlam tylko ja i jedna dziewczyna- i oczywiscie wybrali ją ;/

Gość ehhhhhhhhhhhh
A też miałam sytuacje podobną, tyle że z rozmową, nie mogłam akurat dojechać bo miałam autko u mechanika a narzeczony w pracy do 16 więc nie miałam jak. I Pani mówi mi że na tą i na tą godzinę i i się pytam czy bym mogła po prostu o innej godzinie to ona już nie jest zainteresowana, no normalnie LOL -.- po kij dzwonią skoro i tak nie są zainteresowani, normalnie komedia.

Gość ehhhhhhhhhhhh
Ja miałam raz propozycje zatrudnienia na 1/2 etapu... ale musiałabym swojego lapka nawet do roboty brać :D więc sorry, a tam zimno bylo w tym pomieszczeniu to aby czekać aby mi się rozwalił z tego zimna hahaha :D Bo ona nie chce na początek w pracownika inwestować, no to życie skoro nie potrafi zapewnić normalnych warunków pracy i to ja jej odmówiłam wtedy...

Gość gość
ja myślę że niektore firmy maja poprostu placone za przeprowadzanie rekrutacji i oni se wolaja 100 albo wiecej osob a i tak przyjmuja jedna moze i nawet po znajomosci bo juz nie wiem sama

Gość gość
no coś Ty swojego laptopa??? i jeszcze pół etatu??/ żałośni sa ci ludzie hahah ja to normalnie nieraz smiech powstrzymuje jak widze ta pania od rekrutacji albo kolesia widac ze niedouczony i prostak a zgrywa mądrego to juz niemoge

Gość ehhhhhhhhhhhh
No tak było na fakcie :D ja chciałam iść na ugodę w taki sposób, że w domu bym pracowała te 4h i po 4h wysyłałabym jej na maila raport w wordzie co zrobiłam. ale nie chciała.. no to podziękowałam, bo nie dość że 25km dojeżdżać to jeszcze tej swojego laptopa bym musiała mieć... Dokładnie tak jak mówisz :D Ja kiedyś bylam na rozmowie do banku i były takie 3 panie... stwierdziłam że pewnie asystentki szefa albo coś bo były tępe jak nie wiem... Jak można człowieka oceniać po wykształceniu? Jak to one stwierdziły, skoro jestem informatykiem to pewnie umiem SERFOWAĆ po internecie i nie jestem komunikatywna a one potrzebują osobę komunikatywną. Wtedy to jak się wkurzyłam to już mi nie zależało na tej pracy i powiedziałam im co myślę :D oczywiście wpisały na moim CV "brak kompetencji" :D

Gość gość
hahahha dobrze im powiedzialas :D