Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronijka

Nie moge zajśc w ciąze tesciowe

Polecane posty

Gość weronijka

maja mi ot za zle,nie cche mi się już zyc ,naprawdę mam dość zycia

Gość weronijka
Nie mowia tego wprost ale ja to czuje,czuje się takim nikim Co mam zrobić no co? boze co(

Gość weronijka
jeszcze dziś się dowiedziałam ze brat cioteczny meza będzie miał dziecko,tym bardziej się teraz będzie mowilo o dziecku , co ja mam zrobic

Gość weronijka
dziś mam strasznego dola

Gość weronijka
jeszcze gdybym mieszkala daleko to może by było inaczej, ale ja mieszkam w tym samym domu

Gość gość
co maja tesciowie do tego ze nie mozesz byc w ciazy?

Gość weronijka
bo tak bardzo chcą mieć wnuka,a ja nei mogę , ja tez bardzo chce dzidziusia

Gość weronijka
dziś mam takiego dola,dlaczego tak jest ze te które maja zabijają , porzucają, a te kobiety które b=pragna dziecka nie mogą miec

Gość weronijka
smutno mi strasznie

Gość gość
moze sie nie nadajesz na krowe rozpłodowa, czy to taki powód do wstydu? Olej to, poszukaj hobby

Gość teżgość
Kochana, a dlaczego nie możesz? 'co nie działa" ?

Gość weronijka
Mam prace która jest moim hobby, dużo czasu w niej spędzam, do domu nie chce mi się wracac

Gość mamadwóchdziewczynek
Pod taką presją i z takim myśleniem ciężko Ci będzie zajść w ciążę; jeżeli długo się staracie i nic z tego nie wychodzi to może warto zacząć jakieś badania, leczenie. Teraz medycyna na prawdę jest skuteczna w dziedzinie bezpłodności. Nie załamuj się tylko poradź lekarza co robić i działaj. Teściami się nie przejmuj, to Twoje życie i Twojego męża.

Gość weronijka
nie wiem, zrobiłam wiele badan, nawet milam inseminacje, i nic, miałam bardzo wysoka prolaktynę, miałam tez laparoskopie, po tym zabiegu lekarz powiedział ze na 100% i nic nie wiem już co mam robic, strasznie się tu czuje, okropnie

Gość weronijka
Staralam się nie przejmować, wpadłam w wir pracy,ale jak się nei przejmować jak ciagle slysze , tu dziecko , tam dziecko,nie wyrabiam już psychicznie, naprawde

miałaś badania... w takim razie może konsultacja u innego lekarza, w innej klinice leczenia bezpłodności? Na pewno zmień myślenie na pozytywne i szukaj rozwiązania. A co lekarz mówi?

Gość teżgość
się pewnie zablokowałaś, nie dziwie się, tez bym się zablokowała jakby mi ktoś "stał" nad łóżkiem

Gość weronijka
Czasem mysle o wprowadzcie,ale maz nei chce slyszec, ale jak tak dalej będzie to ja chyba się wprowadze

Gość gość
Odpuść temat to się w końcu uda.

Gość teżgość
mąż nie chce o tym słyszec? to masz mega cięzka sytuację, pewnie gdybyś była z dala od teściów, w ciąże byś zaszła w 2 miesiące

Gość weronijka
ja już 5 lat się lecze, przez jakiś czas zaniechałam badan, zalamalam się , ze ciagle nic i nic, Lekarz powiedział ze to może tez być stres, zmieniłam już kilku lekarzyDlalm sobie spokoj bo ta nadzieja braku okresu mni e dobijala

Gość gość
nie mam pojecia jak działaja te "zablokowania" u niektórych i czy to w ogóle prawda... :p ja zaszłam w ciaze w prawie cudowny sposób - oczywiscie nieplanowana, tez byłam zawsze przy seksie w stresie- bo bałam sie ze wpadne, i w końcu nawet mimo zabeczpieczenia wpadłam.... Moze juz jestes wiekowa, bo np. 30 lat to nie to samo co 20... czasem nadwaga tez komplikuje sprawe

Gość weronijka
Odpuscilam, bo nei wyrabiałam już, tak maz nei chce się wyprowadzić,a mis ie coraz bardziej nei chce wracac do tego domu, bo i po co?Teaz to już wogole jest strasznie, był przez jakiś czas spokoj, do urodzenia kolejnego dziecka w rodzinie znow temat wraca dzieci

Gość weronijka
nie mam nadwagi, a wiek , mam 30 lat, wiec wiem ze już będzie cieko, i już bym się z tym jakos pogodzila gdyby nei ta sytulacja w domu

Gość weronijka
bardzo ciężko jest się pogodzić z tym ze nie będzie dziecko, bardzo to przykre , bardzo

Gość teżgość
sorry, nie zgadzam się z tym, że 30 cieżej zajsc w ciążę... moje otoczenie - a jest naprawde spore mówi całkiem cos innego. moim zdaniem musisz zmienic otoczenie, tak zebys czula sie dobrze, wyluzowana, szczesliwa, wtedy zajdziesz w ciaże Tego Ci zyczę

A może wina leży w Twoim mężu? czy to na pewno Ty nie możesz? Pytam, bo moja koleżanka też podobnie leczyła się latami, miała niby zespół policystycznych jajników i jakieś zaburzenia cyklu... A później okazało się, że to mąż jej jest bezpłodny. Podobnie znajomą naszą nękała rodzina kiedy dziecko urodzi, ona leczyła się, mąż ją zostawił bo chciał syna ;-( ona później poznała chłopaka i szybciutko została mamą a on już w wielu związkach był i jakoś się syna nie doczekał a już ma 45 lat.