Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truteń Zenobi

Najbardziej wkurwiające teksty na kafe

Polecane posty

Gość Truteń Zenobi

Jakie teksty was nabardziej wk.urwiają? Takie pseudointelektualne mądrości mające podkreślić erudycję autora. Moje typy: Zdradził raz to zdradzi znowu. Jak suka nie da to pies nie weźmie. Jest dobry w te klocki.

Gość gość
jeszcze jeden taki: zdradził facet, bił poniżał i takie tam. " taki mi się trafił" to zabija wszystko:P

Mnie śmieszy/wkurza co innego :) występuje to przeważnie na dziale ciąża, poród... ktoś zakłada temat np. jaki macie wózek, jakie macie coś tam...i nie daj boze żeby powiedzieć że ma się to coś nie najtańsze :D od razu jest się kłamczuchą i przyszło się pochwalić i poniżyć innych :D dlatego już się nie wpisuję w takie tematy

Gość gość
Mnie śmieszy/wkurza jak wchodzi na topik pacjent który jak zobaczy w odpowedzi na jego wywody wpis który mu nie do końca odpowiada zaczyna brzęczeć o tym jak to mu wszyscy zazdroszczą stanowiska, bogactwa, samochodu, psa, chomika, ciekawego życia i ój wie czego jeszcze. A ja się zastanawiam jakim cudem ja mam dostrzec przez monitor i kable jego stanowisko, bogactwo, jego psa, chomika i inne cuda i próbuje z całych sił rozpalić w sobie zazdrość do krwi o rzeczy których na oczy nie widziałem.

Gość samanta454
a mnie wkurza jak ktos pisze swoj problem a ktos nie do konca lub nie z sensem przeczyta i pisze; puszczalska suka, d****a itd masakra

błękitna czerń "Odp*****l się" zawsze szczerego. x wystarczylo nie wchodzic na moj topik kretynko :-) x a co do tematu "dodam jeszcze", "to nie jest prowokacja", "czy ktos tak ma" "nie oceniajcie mnie" :-)

Gość helen zasss
Nie sposób pominąć metafizycznego "mam mętlik w głowie 😭 :D

"mam mętlik w głowie x fakt, i jego synonimu "sama nie wiem co mam myslec" o i jeszcze autorefleksyjne - "czy mam prawo sie tak czuc?"

Gość gość
ZS wyjątkowo się z Tobą zgadzam. :D Szkoda, że ja nie potrafię mówić tak bez ogródek co mi leży na wątrobie ;) Ale to wszystko przez litość pewnie, jak to ujął najbardziej lubiany forumowicz haha :P

Gość helen zasss
"Propozycja obiadu na..." przebojem dołącza do niechlubnego grona kafowych zjebotekstów.

Gość gość
kto jest najbardziej lubianym forumowiczem?

Gość helen zasss
"przebojem pokroju ona tanczy dla mnie " Wiadomo - jaka lista, taki przebój ;)

Gość gość
mnie w*****a maciek b

Gość gość
maciek b jest nieszkodliwy i całkiem zabawny

Gość Mnsjjdfugjkafg
1. Czy jestem w ciąży? 2. Czy podoba wam się imię...? / czy mogę nazwac dziecko...? 3. Propozycja obiadu na... 4. Zdradził mnie mąż/zdradziłam, co dalej? Tak, to są tematy, które najbardziej mnie wkurzają. I nie wchodzę na nie, by bardziej się nie w******ć ;)

Gość gość
wszyscy sie pode mnie podszywaja, wkurza mnie to!

Gość gość
"Jak dojrzejesz/jak urodzisz to zmienisz zdanie. Ja też nie chciałam mieć dziecka".:O:O:O

Gość gość
- czy jesteś tu Marleńciu? Weroniko itd itp - co dzisiaj jedliście na obiad? - czy są tu jacyś bruneci? co z tymi brunetami itd itp (fiku miku) - mam 20 lat i przegrałem życie

Gość gość
o tym dziecku to racja jak dojrzejesz to zmieniasz zdanie