Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak za darmo

DLACZEGO WIELODZIETNE RODZINY WCHODZĄ ZA DARMO DO ZOO I DOSTAJĄ KARTĘ MIEJSKĄ

Polecane posty

Gość jak za darmo

Jak przeczytałam co tamta Pani napisała w tamtym temacie to aż we mnie się czerwono zrobiło. Musiałam się upewnić i napisać do koleżanki z która czasem piszę,czy faktycznie dostaje zwroty wchodzi za darmo do zoo itp,dostaje karty miejskie, i to prawda,dlaczego? I jeszcze napisała,że pociągiem taniej jeżdzi. No k***a a ja mam jedno i nie mogę dostać nic bo zarabiam śmieszne dla mnie pieniadze a dla nich krocie!!!

Gość gość
to dorób sobie dwójkę będziesz mieć za darmo

Gość gość
Dostaja bo Polska ma bardzo niski przyrost naturalny i chca zmotywowac ludzi do rozmnazania.

Gość ONE ZA DARMO MAJĄ WSZYSTKO
Tylko słabo im to wychodzi bo ludzie i tak nie decydują się na więcej dzieci z obawy że zostaną z niczym :P

Nie wiem gdzie? jesteśmy rodziną wielodzietną nigdzie nie mamy wstępu taniej, a za darmo to chyba nie w PL ;P Głupie wyjście na odkryty basen kosztuje nas 30 zł :D Kino prawie 180 ;P Coś tam gdzieś ćwierkają,że mają wprowadzić ogólnopolską kartę, ale na razie ma ją tylko kilka miast ;P

Dostają. Moja znajoma za darmo do zoo wchodzi,tak jak pisałam.Kartę miejską też ma. Mieszka w Warszawie.

Najpierw musisz z siebie zrobić biedaka i pójść chyba do mopsu,nie wiem dokładnie. Popytaj tam w tych miejscach dla ubogich :P

Gość gość
ONE ZA DARMO MAJĄ WSZYSTKO - Tobie to bym nie dała nawet jakbyś 4 dzieci miała, jesteś taka zawistna że aż się słabo robi, żal Ci d**ę ściska, weź się za jakaś robotę a nie siedzisz przy kąpie i głupie posty piszesz - żal mi Twojego dziecka

Gość gość
Rozne gminy I miasta na razie to roznie reguluja. U nas w miescie jest karta duzych rodzin (3 I wiecej dzieci) I maja znizki na basen, do kina I chyba przy komunikacji. I choc mam jedno dziecko, to uwazam, ze to bardzo dobrze, ze duze rodziny maja tego typu wsparcie. Mysle, ze to madrzejsze rozwiazanie niz placenie zasilkow do reki rodzicom, ktorzy nie wiadomo co zrobia z tymi pieniedzmi. A znizka w sposob jednoznaczny moze byc przeznaczona tylko na dziecko, a nie na wodke czy nowy tv.

Ty mi nic nie musisz dawać. Ja po to pracuję aby mieć! Potrafię zarobić na siebie i swoje dziecko. Tylko przykre,gdy człowiek znajdzie się w ciężkiej sytuacji i Państwo pomóc nie chce(opisywałam już 2 przypadki). Niech Ci lepiej będzie żal dziecka wielodzietnych :) Pozdrawiam

Jeszcze dostała pralkę w bardzo dobrym stanie :P Nie pomijając,że mówi że jak wpadnie z czwartym i piątym to trudno,zyska więcej niż straci.

Gość gość
a skąd wiesz że te kobiety które dostają są złe - nie wiem może jasnowidz tak czy siak ciężko czytać Twoje posty - Świat niestety jest jaki jest przez takiego rodzaju osobniki

Poza tym weźcie pod uwagę,że nie robią tego bezinteresownie. Jeżeli rodzinę stać zapłacić tą połowę, to pójdzie tam, gdzie wcześniej by nie poszła. Dana instytucja i tak więcej zarobi, jak ktoś trochę ma do czynienia z handlem to zrozumie ;) Skoro wcześniej rodzina nie chodziła np na basen, bo przecież nie weźmie połowy rodziny (chociaż my tak robimy :P idę ja z dwójką i mąż z dwójką:D) to takiego przedsiębiorcy nie zbawi 6 osób więcej na basenie, a ma chociaż połowę kasy, której by nie miał ;P Nie wiem jak bardziej obrazowo to wyjaśnić :D

Gość gość
a w ogóle to masz chyba za dużo wolnego czas

Nie po prostu mam urlop i wolny czas. Nie interesuj się :)

Gość gość
Na urlopie to się na wczasy jeździ i dziecku czas zapewnia na wycieczkach a nie siedzi na kafeterii, tempa dzido

Gość gość
błehehe, i uciekła. Prawda w oczy kole ;P

Urlop mam więcej niż 7 dni. I nie spędzę całego na wczasach. Już byliśmy. O to się nie martw :) Zdjęcia Ci przesłać,to dzieciom pokażesz? :D Żegnam :*

Gość gość
bo ty idac do kina placisz 20 zl a rodzina wielodzetna musialy by wydac o. 100 zl

A Ty jak spędzasz ze swoją drużyną ? Na mapie google w komputerze? :D To pewnie coś zagranicznego zaliczone!

Gość gość
bo założyła nowy temat ale teraz bez nicku jako gość :) daj spokój taka wariatka szybko nie odpuści

Gość gość
to na wczasy jedziesz na 7 dni? na 7 dni to ja się nawet nie pakuję :D

Poczytaj uważnie i jeszcze raz. Gdzie ja napisałam na ile jadę na wczasy? :D Ale jeżeli to Cię uspokoi to czasami jeżdżę na 7 dni a czasami na więcej. A czasami kilka dni morze i kilka dni mazury. URLOP MAM WIĘCEJ NIŻ 7 DNI,I NIE SPĘDZĘ CAŁEGO NA WCZASACH. A napisałam ile dni mam urlopu? Na ile dni na wakacje jeżdżę? Ale zaspokoję Cię byliśmy 10 dni w Łebie. Tak Polskie morze :) A Ty po co masz się pakować? Opłaca Ci się rozbijać namiot nad Wisłą w Warszawie,czy gdzie tam mieszkasz :D

Gość gość
do ONE ZA DARMO MAJĄ WSZYSTKO- przebadaj się na wściekliznę

Przepraszam o ile w ogóle masz namiot. Bo na taką gromadę to ciężko. Folia,drzewo i jedziesz :) Dla dzieci to raj na ziemi :P

Ja jestem za tym zeby rodziny wielodzietne dostwalay 2x wiecej kasy i wszelkie mozliwe przywileje. Ja za zadne pieniadze bym nie chciala miec 3 i wiecej dzieci bo bym chyba zwariowala, ale jesli jakies kobiet chca to chyle czola. A Ty autorko to wyluzuj bo ci sie jad wszytskimi otworami wylewa. 1 Ty mi nic nie musisz dawać. Ja po to pracuję aby mieć! Potrafię zarobić na siebie i swoje dziecko. Tylko przykre,gdy człowiek znajdzie się w ciężkiej sytuacji i Państwo pomóc nie chce(opisywałam już 2 przypadki). Niech Ci lepiej będzie żal dziecka wielodzietnych usmiech.gif Pozdrawiam " Pozwole sobie skomentowac jeszcze ta wypowqiedz. Kochana, przeczysz sama sobie najpierw piszesz, ze ZARABIASZ aby miec :D a potem , ze panstwo w ciezkiej syt nie pomoze :O Smieszne te Twoje wypwoiedzi :P

Poczytaj moje wypowiedzi. Bo nie pomogło w 2 sytuacji mi znanych osób!

gość do ONE ZA DARMO MAJĄ WSZYSTKO- przebadaj się na wściekliznę " BRAWO!!! Tekst roku! :D

Gość gość
Dziewczyny a powiedzcie jak dostac takie darmowe wejsciowki? Ktora z was ma i wie jak sie za to zabrac?