Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaM6

Nie zachowuje się normalnie przy swoim facecie

Polecane posty

Gość olaM6

Nie jestem od dawna nastolatka ale zachowuje się jak nastolatka albo jeszcze gorzej :o Mam 28 lat, zaczęłam się spotykac z mężczyzną moich marzeń. Pamiętam że jak jeszcze dawniej nie byliśmy razem a spotykałam go gdzieś na mieście to ciśnienie mi skakało i cała sie trzęsłam... tak bardzo mi się podobał że zapominałam języka w buzi. Jak zamieniłam z nim jedno zdanie to żyłam tym miesiąc :o ... Od roku jestesmy razem, spotykamy się tylko raz w tygodniu, poniewaz mieszkamy teraz od siebie ponad 100 km :/ ale nie w tym rzecz, chodzi o to że zachowuje się przy nim nadal jak kretynka :o nie potrafię się rozluźnić, jestem spięta, zawstydzona, zakompleksiona :( bylismy nawet ostatnio u moich dziadków którzy potem zapytali mnie co się ze mną dzieje że jestem przy nim taka spięta, skoro oni to zauważyli w ciągu 5 minut to zaczełam się zastanawiac jak głupio muszę się zachowywać :o Nie rozumiem siebie :/ przy znajomych jestem wyluzowana, naturalny a przy nim sie spinam i to bardzo. Wiadomo że jak napijemy się wina albo drinka to jest lepiej ale przeciez wiecznie nie będę chodzic pijana żeby czuć się luźniej :o On mi sie ostatnio zapytał czy ja sie z nim dobrze czuje i co się dzieje że jestem taka spięta a ja mówie że nie wiem , że może z czasem mi przejdzie. Jeszcze nigdy nie byłam z nikim kto mi się tak fizycznie podobał :( przeraża mnie to trochę. Oczywiście to nie tylko wygląd mnie do niego przyciągnął bo całego go uwielbiam ale nie potrafie zachowywać się przy nim naturalnie :o Zaczęłam się nawet zastanawiac nad psychologiem :o tylko nie wiem czy to dobry pomysł :/ Mija rok a mi nie przechodzi a ze mna wcale nie jest lepiej :/

Gość fdsfdsfds
jak będziesz mu robić loda , zepniesz się , dostaniesz szczękoscisku i odgryziesz mu ptaka

Gość greega
Myślę, że psycholog to dobry pomysł. Jest coś, co Cię przy tym facecie blokuje, może czegoś się boisz? Psycholog powinien pomóc z znalezieniu odpowiedzi.

Gość olaM6
hah jakie zabawne :o

Gość olaM6
ale dziwne że sama nie wiem co :o chociaz wydaje mi sie że chyba kompleksy :o chce być przy nim idealna i spinam sie za bardzo :( męczy mnie to już bo bardzo chce z nim byc ale wykończe sie na dłuższa metę. Gdyby mi sie tak nie podobał na pewno byłoby mi łatwiej :/

Gość greega
Trudno samej sobie postawić diagnozę. Jeśli czujesz, ze jest coś nie tak, to skorzystaj z porady psychologa. Szkoda życia na borykanie się z problemami.