Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość Andżela 24 latka
4 kg? O moj boshe przesrane :o nie schudniesz juz przykro mi... Lepiej juz zacznij biegac :) z brzuchem troche ciezko ale dasz rade

Gość Andżela 24 latka
Caluski moja nowa best friend :*

Gość Gruzylda
Może masz zatwardzenie? Ja kiedyś czytałam że nasza kupa tyle waży, że oszukuje wagę, no to poszłam do apteki i mówie, chce się pozbyć kupy! Proszę bardzo, dostałam jakiś środek pisało że na zatwardzenie i na drugi dzień 5 kilo mniej!!! :D

Gość angelica sweet mamuśka
ja mam skonczone tylko gimnazjum :( gruzylda jutro lece do apteki dziękuję :*:*:*

Gość Andżela 24 latka
Slyszalam ze w niektorych szkolach gimnazjum trwa 3 lata, u mnie trwalo 5... I to dziwne, bo 2 razy bylam w klasie z innymi ludzmi dobrze co? :D dziunia , nie przejmuj sie , moj endrju tez mowil ze mnie zostawi , potem wychodzil gdzies wieczorem i wracal rano zadowolony :) teraz juz mi nie truje :)

Gość Gruzylda
Dziewczyny ja tu wyczytałam że na początku ciąży są sine :O też tak miałyście? Ja dlatego tak długo nie zauważyłam że w ciąży byłam, przez ten cholerny błyszczyk!!!

mój rumcajs mówił, że w gimnazjum tak mu się spodobało, że najpierw przedłużył o rok, potem znowu i znowu, aż po 5 latach mówili do niego prezesie :) mam więc mena prezesa. Dzięki za pocieszenie :)

Gość Gruzylda
Znaczy się wargi sine, bo nie dopisałam.

Gość Andżela 24 latka
Wiecie co dzisiaj zrobilam zupe: wzielam duzy garnek nalalam wody, wrzucilam ziemniaki i gotowalam gotowalam ale wyszlo jakies dziwne... :( ale zjadlam i braynek tez zjadl :)

Gość Andżela 24 latka
Smarujesz wargi sromowe blyszczykiem? To super bo ja tez!! :)

Gość Gruzylda
Andżela nie wyszła Ci bo nie tak się zupę gotuje!!! Najpierw sól a później ziemniaki! Dziwne że dziecko taką breje zjadło :O

Gość Andżela 24 latka
Troche marudzil ale powiedzialam ze jak zje to dostanie tableta to grzecznie zjadl :) prosze mnie nie oceniac , umiem wychowac baby :) w koncu zdalam test na drugie :)

Gość Gruzylda
Sorry chciałam tylko pomóc, cobyś małego nie odwodniła! Po to tu jesteśmy żeby się wspierać i radzić;) A co do warg, pewnie że błyszczykuje, jak bym się mojemu Rysiowi pokazała bez make apu :O

Gość mamusiafasolkiamandy
Hey krejzolki, tyle mnie ominelo!!! Warzne tematy poruszalyscie I nowe prxyjaznie a ja znowu te skurcze hipsa mialam. Zbychu mowi, ze jak tak dalej bedzie mi sie brzuch naprezac I twardniec to niedlugo bez silki szesciopaka sie dorobie :) Kurka tyle fajnych imion tu wymyslacie,, ze az ta moja amandzia tak jakos nijako :( jak bylam w szpitalu z tymi skuczami to poznalam super laske. Od razu wypatrzylysmy sie na korytarzu :) wypiciwane, opalone swoj swojego pozna :) od razu wymienilysmy sie telefonami tylko teraz lipa bo dzwoni jakis dziubasek a ja nie wiem kto to I czy odebrac. Nawet nie wiem gdzie ten jej telefon sie odbiera. :( ale ja z komorkami to jak z komputerem, nic nie wiem :) za to wiem jak tipsiki zalozyc :) no I ta moja kumpela urodzila dziewczynke I dala jej imie dziasmina, zayebioza co nie? Dla chlopca miala zidan, jak ten pilkarz francuski albo kenzo jak pachnidlo dla zbycha :)

Gość Gruzylda
:D ale miałaś przygody ;) Znam te telefony :P co za dziadostwo, za cholere się nie da odebrać, dlatego nie wymieniam telefonów z nieznajomymi. Zastanawiałam się nad imionami, ale nic mi nie pasuje, więc pomyślałam, jak to ja, a może dam zagraniczne imię! I wymyśliłam 索尼娅

Gość gość
Hej krejzolki, jestescie takie hot...jakie wloski sa teraz modne? Mam male baby ma niecaly roczek i chcialabym jej jakas sweet fryzurke zrobic na urodzinki

Gość mamusiafasolkiamandy
Jaka tam nieznajoma, poznalysmy sie na korytarzu w szpitalu :) zayebiaszcze to imie :) ja musze sie jeszcze zastanowic, to moze dlugo potrwac ale mam czas :) a to baby to chlopak czy dziewczyna?

dziubaski a jakie macie telefoniki? bo mi mój Domin załatwił takiego z***bisteho Ajfona kupiłam różową obudowę z kryształami swarovskiego i jestem z***bista. Pasuje mi do tipsów. Planuję mojej małej dziewczynce zrobić tipsy tuż po narodzinach wezmę do torby zapakuję zestaw do paznokci akryl i lampę UV

teraz modne jest ombre!

Gość Gruzylda
To będzie imię dla dziewczynki, dla chłopca jeszcze nie wymyśliłam :( a nie wiem co będzie. Co do fryzurki to mnie się podoba dla chłopca fryzura ala John Połomski, dla dzieczynki ala Marylin Monroe ale dłuższa coś pod Miss Pigi, tu masz zdjęcia jak to mniej więcej widzę http ://hairstyle-bykiky.blogspot.ca/2012/07/baby-hairstyles.html (usuń spacje)

Gość Andżela 24 latka
Hej laski :) pierwsza dzisiaj jestem :) wczoraj nie pisalam z wami wieczorem bo zapomnialam jak sie wchodzi na forum :( ale na szczescie sobie przypomnialam i oto jestem :D

Gość gość
Mogę dołączyć? Fprawdzie mam termin dopiero na kfiecień ale temat ciekawi mnie. Tesz jestem fryzjerkom.

Gość Andżela 24 latka
Moze powinnysmy zmienic nazwe topiku na fryzjerki w ciazy :D zapraszamy, przedstaw sie i powiedz cos o sobie :)

Gość gość
Synka nazwę Majkel a córkę Samanta.

Gość gość
Mam na imie Jowita. Mam 20 latek, narzyczony ma na imie Wacław. Mam durzo pytań np czy można jeść dużo czekolady w ciąży bo słyszałam że ftedy bejbik będzie czarny a Wacuś by się fkurzył

Gość Andżela 24 latka
Alez skad! Baby wyjdzie czarne tylko wtedy gdy podczas zaplodnienia jest ciemno :p wszyscy o tym wiedza :) dlatego ja i endriu staralismy sie o dzidziusia zawsze w dzien przy odslonietych okienkach :)