Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat moja dziewczyna 16 i chcemy razem uprawiac sex. ONA TO JUZ ROBILA A JA JESTEM PRAWICZKIEM. chcialbym bez gumki ale sie troche boje.. i jak zrobi mi najpierw loda to pozniej dluzej wytrzymam.. i jak po lodzie bede robil to bez gumki to bedzie ok? i czy moge jej wylizac stopy?

Gość gość
i gdzie skonczyc najlepiej? a jak w niej skoncze to pozniej jak zapobiedz mozna ciazy?

Gość gość
Jak chcesz to możesz jej wylizać nawet jaja jak ma,a skończyć możesz w super markecie,to zapobiegnie ciąży.

Gość gośćanka
A dlaczego chcesz to robić bez gumki?

Gość gość
Możesz skończyć np. na jej piersiach, oczywiście jeśli się zgodzi ;)

Gość gość
A co do zapobiegania ciąży: zróbcie to kiedy będzie miała dni bezpłodne (płodne jest kilka dni w środku, między cyklami miesiączkowymi, więc zróbcie to np. na końcu cyklu) i po problemie ;)

Gość klauuudia
16 lat i już uprawiała seks z innym? Przypuśćmy, że jesteś z nią np. rok, no bo, żeby doszło do czegoś większego to tyle minimum wypadałoby ze sobą być... Czyli straciła dziewictwo w wieku 15 lat, a więc popełniła przestępstwo. Super masz dziewczynę ;)

Gość gośćgość
martag1980: SPAM!

Gość gość
Nie powinno Cie to obchodzic kiedy to robila.. pytanie bylo inne

Gość gość
a bez gumki nie wiem dlaczego chcem.. tak bardziej naturalniej, hmm romantyczniej i w ogole

Gość gość
jak zrobi ci loda to bedzie ci leciala sperma i jak.od razu po tym jej wlozysz to nie zapanujesz nad wytryskiem.i w tedy duuze prawdopodobienstwo ciazy. rodzilabym gumke ale jesli nie chcesz to zaproponuj jej tabletki. i sie nie boj.!

Gość gość
nie wloze jej odrazu. loda zrobi mi az dojde wytrysne potem zrobie jej minetke i dopiero jej wloze..

Gość gość
niech ktos napisze. zrobic z nia tak;?: najpierw pocalunki wiadomo potem sie rozbierzemy zaczne ja calowac wszedzie i dojde do stop i jej wylize stopy jak mi pozwoli potem ja poprosze o loda jak mi zrobi to ok a jak nie to niech mi zwali potem ja jej minetke i wkoncu w nia wejde. wszystko bez zabezpieczenia. skoncze na jej brzuchu lub pupce:)

Gość gość
Nie liż stóp!

Gość gość
powiedz o reszcie a nie tylko o stopach.. kurde wytlumacz dlaczego nie lizac stop!! bo ja chcem podnieca mnie to strasznie

Gość gość
watpie zeby dziewczyna zgodzila sie na sex bez zabezpieczenia. ja napewno nie dalabym sie na to namowic..