Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Gość gość
czekoladowe też lubię zresztą lubię słodycze w każdym wydaniu. teraz to idzie się do sklepu i kupuje żadna przyjemność. kiedyś jak były na kartki to och ach och

no ja zjadlas cukierka :) oj ty niedobra :) fakt, pomijajac tytul tego tematu to calkiem z nowym tematem wyskoczyl haha

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Miłego dnia, Karolu. Zupa choć się udała? To ona Ci gotuje, czy sam potrafisz zrobić cokolwiek?

Gość gość
nie, bo śmierdzi, mimo, że świeżo myta!!!!!! Ostatecznie palcem, ale nigdy językiem. Żołądź chyba tak nie śmierdzi, prawda, do tych co robią "loda"?

Gość gość
palcem ?, a może kijem :D

Gość ONA_ONA _ONA_ONA
No i znowu jakiś gej się trafił.:D

Gość gosc z gdanska
Cześć ona ona ona :-) jak mija popołudnie?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Właśnie odpoczywam już.

Gość gosc z gdanska
Z czystej ciekawości poczytalem twoje posty. Trochę od tematu odbieglas(z karolem:-) ) dziwnym trafem mam za sobą podobna znajomosc która mogłaby przerodzić się w coś więcej.było to kilka lat temu. Znaliśmy się krótko ale bardzo intensywnie. Jednak ja żonaty,ona młodziutka więc trudno było nam zaistnieć oficjalnie jako para.i stało się coś czego do dziś nie mogę zrozumieć. Zniknęła nagle.wyprowadziła się . Zlikwidowała fb,zlikwidowała email ,ślad po niej zaginął.dziwnie zakończyła się ta znajomość.wiem że byłem dla niej ważny,ona dla mnie też.w łóżku z którego czasem nie wychodzilismy po kilka dni było nam wspaniale i nagle....pustka.dziwnie się czuje kiedy tylko o niej pomyśle a myślę często :|

Gość gosc z gdanska
Ja w pracy jeszcze. Dziś wyjątkowo dłużej i nuuuda:-/

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Widzisz, czasem łatwo wpakować się w takie jakieś dziwne relacje.A nam, zaobrączkowanym , nie za bardzo wolno.:P Ale swoją drogą, miałęś skok w bok?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Ciesz się, że w pracy nuda.Ja tam tak wolę.

Gość gosc z gdanska
Miałem i szczerze powiem że nie żałuję.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
A czemu tak? Ja należę do tych tzw. wiernych.Nie miałeś potem wyrzutów sumienia? Żona dowiedziała się?

Gość gosc z gdanska
Już się do nudy przyzwyczaiłem:-) jak patrzę na innych którzy ciężko pracują to zaczynam tą nudę doceniać:-) a jak pomyśle że jeszcze nieźle mi płacą to zaczynam nudę uwielbiac:-)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Widzę, że Karol samych facetów przyciąga.Z tego co pamiętam, Cukierek też jest facetem. :D Gdańsk też jakoś ciepło wypowiada się o Karolu.:P

Gość gość
Cukierek ! Wiemy,że lubisz już 10 raz to mówisz na tym topiku ! :D:D:D

Gość gosc z gdanska
Nie dowiedziała się nigdy. To była wyjatkowa znajomość.towarzyszyły jej wspaniałe uczucia i doznania.nigdy wcześniej ani później nie przeżyłem czegoś podobnego. Nawet z żoną.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Może chcial tak jakoś zagadać, a nie za bardzo wiedział jak.Zauważylismy Cię, więc możesz pisać.Z tego co pamiętam, raczej wulgarny nie jesteś, więc tym bardziej.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Może dlatego , że w Twoim życiu była czymś nowym.Wiesz........dzięki niej miałeś możliwość ppoczuć się jak nastolatek znowu.Z żoną tak nie potrafisz już.

Gość gosc z gdanska
A ty zdradzilas kiedyś?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Nie, nie wyobrażam sobie tegoWchodząc nawet w jakieś takie dziwne relacje natychmiast stawiam sobie pewna granicę , której nie wolno mi przekroczyć.Nie umiałabym spojrzeć męzowi w oczy.

Gość gosc z gdanska
Miałem wiele kobiet.zbyt wiele.nie jestem zramolalym mezusiem który zwariował na punkcie jakiejś słodkiej cizi.mam lekko ponad 30lat.wyczuwam tu nutę ironii.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Nie rozumiem takich facetów jak Ty.Czemu to robisz?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No i wcale nie ironizuję.Próbuję zrozumieć.Aaaaaaaa i cieszę sie,, że nie jesteś moim mężem. :D

Gość gosc z gdanska
Nie potrafię odpowiedzieć w kilku zdaniach na to pytanie tak abyś zrozumiała.wiele czynnikow ma na to wpływ.jeden z ważniejszych to to że pewnie nie kocham żony.

Ja nie rozumiem czemu skoro tamta była tak wyjatkową,wspanialą kobietą nie zostawisz dla niej żony? Czy ona tez ma męża i rodzinę?