Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
To czemu się ożeniłeś skoro tak lubisz kobiety? Dziwią mnie tacy faceci, bo wchodząc w romans z jakąś laską, nie masz pewności, co ona zrobi potem.Może przecież choćby złośliwie zburzyć Ci całe życie.Jesteś na to gotowy?

Gość gosc z gdanska
Są dzieci. Po drugie tamta zniknęła bez sladu

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Myślę, że znikają, bo są w porządku.Sytuacja za bardzo ich przerasta.Nie są w stanie funkcjonować z nami jak dotychczas, a nic innego nie możemy im zaproponować.Nie uważasz , że tak jest?

Gość gosc z gdanska
Ona ona ona zbyt proste pytania zadajesz.na takie pytania już tysiące mężczyzn na tym forum odpowiadało. To zbyt skomplikowane żeby móc tak pokrótce wyjaśniać

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Odchodzą, bo nie chcą burzyć nam życia.Przy okazji wolą wcześniej zniknąć, by samemu nie męczyć się.Robią to też dla siebie.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Cukierek, kobiet nie pyta się o wiek...ale skoro już zadałeś to pytanie. Mniej więcej jestem w wieku gościa z Gdańska.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Nie piszemy tu o takich, z którymi relacje powoli wygasały, bo człowiek się z nimi nudził.Są przecież tacy-nie każdy z każdym potrafi rozmawiać.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Cukierek, myślisz, że jest to takie proste odejść? Facet ma dzieci, pewnie wspólną nieruchomośc itp.Na razie mu pewnie wygodniej.I tak robi co chce,a nie płaci alimentów, nie dzieli sie majątkiem.Na dodatek żona da mu obiad.

Gość gość
Wg mnie nic nie tłumaczy zdrady. Chcesz się bzykać z innymi to odejdz i krótka piłka. Jak można zdradzać żonę/męża i patrzeć im w oczy? Nie pojmuję.

Ona Nic nie myślę tylko pytam grzecznie:-D Nie lubię domyślać się co myśli inna osoba wolę pytać;)

Dla mnie to jest podstawowe pytanie czy chcę, musze z nią być czy nie chcę i nie muszę. Współczuję jeśli musi z nią żyć bo musi a jej nie kocha i zdradza.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Cukierek, okazzałeś się męskim szowinistą.Widzę, że trzymasz stronę faceta.A co z nia?

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Ale z drugiej strony nie będzie mógł powiedzieć, że życie przeleciało mu na niczym.Będzie ciekawie.

Ona Zaraz zajmiemy się"nią"-jeśli adwokat broni mordercę to też jest winny? Mogę spojrzeć na temat od każdej strony.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Nie ma co na razie gdybać.Nie znamy tak naprawdę sytuacji, a gość uciekł.

Haha:-D:-D:-D Faktycznie nie zauważyłem, swiadek zniknął? Lecę na chwilkę, fakturę wyślę pocztą ona ona;)

Gość gość
Ja tylko mogę powiedzieć,że zdrada to poprostu czyste sk********wo:)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No to pa :D Też się sobą zajmę. W końcu jestem żoną :P

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Oj Karolu, przychodzisz, kiedy ja właśnie wychodzę.No trudno..................masz wielkiego pecha :D Może dziś jeszcze zajrzę albo i nie.................zobaczę.Na razie.:P

Gość gość
Najważniejszy argument dlaczego jesteśmy razem to oczywiście dzieci.pochodzę z normalnej pełnej rodziny.rodzice dali mi wiele szczęścia i nie wyobrażam sobie szczęśliwego dzieciństwa bez nich.to samo będą miały moje dzieci. Siema że jest to zwykle oszustwo i jestem świadom tego że kiedyś przyjdzie mi za to odpowiedzieć.jednak uważam że trwanie tego związku to mniejsze zło.nie jest to tak że z żoną wojujemy czy klocimy się ciągle. Zwyczajnie wygasło to co kiedyś do siebie czuliśmy. Nikt kto nie był w podobnej sytuacji pewnie nie będzie potrafił tego zrozumieć.inna sprawa że ludzie tacy są.wszyscy dymaja wszystkich w ten czy inny sposób.staram się brać od życia co najlepsze. Jest tyle pięknych kobiet (c*pek:-) ) że szkodaby nie moc ich mieć.a teraz trochę na temat - uwielbiam lizac c*pke:-)