Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana brunetka

Panowie czy lubicie pieścić cipkę swojej kobiety

Polecane posty

Nie poddawaj się, nie wolno się przyzwyczajać i akceptować niechciane. Trzeba walczyć, walczyć i jeszcze raz walczyć o swoje...:) Pamiętaj, życie nic nie daje bez walki, nie możesz rezygnować... Powodzenia :)

Gość gosc_owa
Do usług :-)

Poniedziałki nie są takie złe, zwłaszcza te w które ma się urlop:) Powitałam szkolne mury to teraz mogę oddać się przyjemniejszym praktykom.....gotowaniu:) X Dzień dobry 40 tka:)

Gość gosc_owa
Gorzej jak jest sie w taki paskudny poniedzialek 1000km od domu

Gość 40tka
Hej Juvia ;)) gosc_owa z baranem czy bez? ;) Karolu dziękuje za miłe słowa, tylko najgorsza jest walka z wiatrakami....a raczej ze śmiglem ;))

Karol uczuć nie uczę aczkolwiek blisko byłeś bo pracuję w edukacji a dzisiaj szkolne mury powitałam z córką:)

Gość gosc_owa
Bez... jak zawsze z reszta

Jaki piękny błąd.....miało być....uczyć nie uczę:)

a widzisz nawet nie zauważyłem tego błędu :) córka do której klasy? a czym się w tej edukacji zajmujesz? 40stka, każde śmigiełko da się rozkręcić, pamiętaj :D gosc_owa...jeszcze trochę i będziesz w domu to znajdziesz sobie jakiegoś barana, zobaczysz :)

Gość 40tka
Baranów ci u nas pod dostatkiem ;))) Karol nie jestem tak optymistycznie nastawiona z tym rozr****m śmigiełka jak Ty ;))

Gość gosc_owa
A tam.. nie bede szukac. znajde takiego jak zawsze.po jakims czasie okaze sie,ze nie jest tym za kogo sie podawal,ze zona ktora rzekomo 'yginela w wypadku zyje albo po paru latach uslysze no sory zakochalem sie ale nie w tobie. Ja dziekuje bardzo. Poza tym takie wieloryby jak ja interesuja tylko dzialaczy green peace

40stka, to może poczytaj co zwiększa u facetów libido, pójdź do lekarza i wypytaj, powiedz, że mężowi "opadło"(libido) i czy poleca coś, co może to poprawi. Może coś ci zapisze.. Karm go potrawami bogatymi w tego typu substancje... Z tego co wiem, ruch/siłownia/sport powoduje wydzielanie się endorfin co też w jakiś sposób wpływa na większe chęci...:) tak teraz mi to do głowy przyszło :)

Gość gosc_owa
A co?juz nie lubia wielorybow? :-)

Gość 40tka
Karolu to wszystko juz przerobione a efekty mizerne niestety..... x gosc_owa nigdy nie jest tak źle....skąd taka rezygnacja w Tobie?

Gość gosc_owa
Wiem :-) zycie.po prostu

Młody żywioł dopiero zaczyna edukację więc będzie się działo ale mam wtyki w szkole;) A co ja robię zawodowo? Powiedzmy, że jestem pewną personą w drabinie edukacyjnej tyle, że stoję lekko z boku:) X 40 tka Lepiej rozruszać śmigiełko niż gdyby się ono zerwało z łańcucha:) Próbowałaś kobiecych sztuczek typu seksowna bielizna, działanie z zaskoczenia, rozsiewanie uroku i czaru nocy z nienacka?:)

Gość 40tka
Mogłabym chyba napisać poradnik, co robić by nie stał ;))

Gość gosc_owa
Albo wprost: przywiazac go do lozka i wykorzystac :-) facet bedzie wniebowziety :-)

Do krzesła przywiąż go........nagusieńkiego:) będzie zdany na Twoją łaskę i niełaskę:D

Gość 40tka
Ileż mogę się zamartwiać, trochę śmiechu i jakoś mi lżej....;) Moje gwiazdy dziś też szkoły...jak ten czas leci....

Gość gosc_owa
Juvia popieram twoj pomysl!

Gość 40tka
Czym mam go wykorzystać??? Jakieś pomysły? ;))

Gość gosc_owa
Czym jest g***t na facecie? Seksem niespodzianka

słyszałem o tej teorii, że faceta nie da się zg*****ć...a poważnie mówiąc... może faktycznie go przywiąż do łóżka, zatańcz dla niego(striptiz?) zacznij mu sprawiać przyjemność ustami, po chwili spytaj czy chce, byś na niego usiadła...gdy skończycie powiedz mu, że będziesz go wiązać tak często aż się nie poprawi w tym dla ciebie :)