Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mnie facet upokorzył wlasnie az mi sie wierzyc nie chce

Polecane posty

Gość gość

Byłam z nim w mieście bo miał sobie kupić pewien sprzęt. Sam mi zaproponował bym z nim jechała. No i załadowali mu te maszyny na auto i wracamy. Oni jechali szybciej i w naszej mieścinie (takie przedmieścia prawie wioska) czekali przy sklepie. I on zamiast kazać im poczekać te 5 minut i mnie odwieźć to przeprosił i kazał mi iść na piechotę...oniemiałam. Nie, żebym była jakaś wielka lejdi i mnie odwoził pod dom, ale miałam do przejścia szemrane, nieoswietlone ulice, na których zawsze pełno pijusów i psów. On wie, że się boję, wiedział też , że rozbolał mnie żołądek, ale nie zadbał o mnie. Pierwszy raz tak się źle poczułam przez niego. Nie wiem czy ja przesadzam czy faktycznie źle się zachował

Gość gość
zle sie zachowal, powinien cie odwiezc jak nalezy

Gość _zmotoryzowana
Lepiej mieć tanie ale własne auto a nie polegać na jakimś gnoju.

Gość bernank
chcieli wypić i opić interes , nie wiedział co z Tobą zrobić , więc pomaszerowałaś przez las ale chyba wszystko jest OK !

Gość gość
mam samochód ale teraz pojechałam z nim bo sam po mnie przyjechał. Korci mnie żeby mu jutro naopowiadać, albo jeszcze teraz napisać, że mnie zaczepiały jakies pijaki.

Gość gość
nie przez las, u nas nie ma lasu, tylko dwie nieoświetlone ulice. A on nie pije tylko taka trochę niemota z niego i nie wiedząc jak wybrnąć z sytuacji kazał mi iść. Jutro pewnie mnie będzie przepraszał.

Gość gość
Bo on miał jeszcze z nimi kawałek do podjechania, nie od niego z domu szłam. ale mimo to...źle się poczułam

Gość bernank
niemotę to miej w zadzie i poszukaj normalnego frajera

Gość a więc to bernank
ty śląskie chamidło.

Gość gość
powiedzieć mu jutro, że to chamskie było wobec mnie?

Gość gość
Ty się chyba dziewczyno ani trochę nie szanujesz Facet każe Ci zasuwać na nogach ciemnymi ulicami do domu a Ty piszesz tak jakoś, że w sumie nie fajnie ale to nic takiego Ja bym go zjechała od góry do dołu i tyle by mnie widział Nie szanuje Cię ale pewnie Ty tak nie uważasz i już znalazłaś 1000 wymówek na jego zachowanie Potraktował Cię jak takie byle co

Gość bernank
a skąd , nie wymyślaj cholero głupot warszawiakiem jestem od urodzenia i uważaj , znam bardzo dobrze język czerniakowski !

Gość gość
masz rację. Nagadam mu jutro (naprawdę :P)

Gość bernank
mnie tak mamusia kiedyś zrobiła w jajo pojechała ze mną do dziadka a jak poszłem do ubikacji to pojechała do domu i ja potem musiałem z dziadkiem siedzieć na działce i słuchać jak fajnie było w UB.

Gość gość
Do dzisiaj masz traumę :o