Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On tylko przeciętny

Czy z przeciętnego można się stać się ciachem

Polecane posty

Wyluzuj sie w końcu z tym Kalibanem, bo normalna rzecz, jakoś cnotę stracic trzeba i najczesciej robi sie to z jakims przychlastem. Także odhaczone i żyj tym co przed Toba. Wazne są tylko te dni...

To sugeruje,że wcześniej tu się nie kończyły co daje pole do spekulacji,że dane o Tobie mogły wycieknąć jakimiś "bliżej nieznanymi" źródłami na kafe :)

"Wyluzuj sie w końcu z tym Kalibanem," | a gdzie ja coś o nim pisałam? bo nie widzę. | miałam kontakt z kilkunastoma osobami z kafe, z kilkoma bliższy. po co znowu pisać o moi ex? rajcuje was rozgrzebywanie cudzych bóli czy jak?

Według Ciebie to problem,według mnie niekoniecznie ;) Poza tym wystarczy się wczytać w moją stopkę by mieć obraz tego że pisze się z kłamcą notorycznym :P

Gość socjalizm zachodni
jest ok. przynajmniej mozna wyzyc nawet z najprostszych prac i najnizszej krajowej, a u nas czlowiek sie musi niezle gimnastykowac zeby godnie przezyc

Gość gość
Da się....ja od dłuższego czasu planowałąm zmiany, ale bałam się reakcji otoczenia, kiedyś się przełamałam i n ie żałuje :) Naprawdę jak kiedyś byłam szarą myszką, tak teraz zmieniając swój wygląd stałam się pewniejsza siebie. Przeszłam metamorfozę, gdybyście widzieli moje dawne zdjęcie a teraz :)