Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowe rolety

Czy wasi faceci załuja wam kasy

Polecane posty

Gość pomarańczowe rolety

jestem z nowym facetem i chcialam zaczać brac tabletki raz on raz ja to powiedział mi ze nie zaplaci bo ja za gumki nie place;/ on pracuje jako programista informatyk, zarabia ok 5tys.ja jestem studentką, dwa kierunki nie barrdzo mam kase, przychodzi do mnie, obiadki kolacyjki za moje pieniadze a on je bardzo duzo. a raz pojechalismy autem nad morze i potem wypomina mi ze tyle na benzyne wydał. nosz kurde bez przesady, oczywiscie nad morzem kazdy placi za siebie. ja nie wymagam zeby mi wszystko sponsorował.. czy moze przesadzam? z tych tabsów anty to tez obupolnie korzystamy, ja musze dodatkowo pamietac o nich codziennie i jeszcze ingerować w swoj organizm. Jego wymowka ze te tabsy moga i kosztowac 2 zl ale i tak nie da dla zasady. co o tym myslicie??

No i co z tego, że jesteś studentką? Nikt nie kazał ci tez iść na dwa kierunki... Weź się do roboty jakiejś, albo miej świadomość, że jesteś tylko bezrobotną utrzymanką. Ewentualnie znajdź sobie sponsora.

Gość pomarańczowe rolety
Nie mam kiedy iść do pracy bo studiuje dziennie i zaocznie.. a ja nie naciagam go na perfumy i ciuchy tylko na jedzenie i tabletki.. nie wymagam codziennie kwaitów

Ludzie jakoś pracują i studiują zaocznie. Ty też musisz sobie poradzić. Będziesz na garnuszku rodziców i jego utrzymanką, albo coś ze sobą zrobisz. Ewentualnie, jak pisałem - sponsor.

Gość gość
To jakaś niezła żyła, żeby własnej kobiecie żałować. Współczuję i nie chodzi o to, ze facet MUSI wydawac, ale skoro Ty wydajesz to chyba i on może, tym bardziej ze jako programista na pewno zle nie zarabia. Generalnie współczuję, bo to taki lekki niesmak pozostawia. Zastanów się nad kims takim.

Gość gość
myśle ze to dusigrosz, a na tabletki powinien Ci dać, rzuć go i tyle, chyba ze całe życie chcesz się prosić o każda złotówkę. Z resztą powinieneś sama dojść do takich wniosków, facet tym bardziej przy początkowej fazie związku nie powinien nic wypominać.

Gość pomarańczowe rolety
chodzi o to że jak jestem sama to przecież finansowo sobie radzę slabo ale radze. Wynajmuje pokoj znajomej i mam z tego troche kasy.. plus mam alimenty od ojca.. jedzenie ktora ja kupuje -> 3/4 on je ja resze, tabsy to tez on korzysta..

Gość pomarańczowe rolety
nawet jego mama mi powiedziała że jest chytry , niby w żartach ale to 100 %. Poklocilismy się dziś o to i nie wiem czy dalej warto być.. jest bardzo apodyktyczny i nawet jest zly ze mam dobry kontakt z mamą:/

Gość pomarańczowe rolety
powiedziałam dziś w zlosci ze jesli on taki jest to ja rozlicze go z kazdego kg ziemniaków i miesa itp.. a on ze na weekend wydał ze 400 zl na benzyne..niby nie chce ode mnie kasy zebym dala połowe ale ciagle to podkresla

Gość jestes mi winny centa
nie ale u mnie panuje zasada: co wlozysz to wyjmiesz :classic_cool:

Gość pomarańczowe rolety
chyba dochodzę do tego samego wniosku co wy tutaj

Gość pomarańczowe rolety
jutro mam się z nim spotkać i jeszcze wczoraj mi mowil ze czeka na dobry obiad (nie widzielismy sie tydzien bo musialam wyjechac).. co mam zrobic? bo raczej nie obiad z 3 dań plus podwieczorek??

Gość gość
A czemu dajesz mu jeść?

Gość gość
To powiedz ze nie masz kasy na tabletki, wiec seksu nie bedzie

Malo tego , ze placisz za produkty to jeszcze to robisz czego w ogole nie docenia, a Tobie zaluje na tabletki. Daj mu kopa i tyle.

Gość gość
Odpuść sobie. Ja sobie właśnie mojego dusigrosza po 2,5 roku odpuszczam. Nic mi nie daje, żyje częściowo za moje i jeszcze się wpieprza co robię z kasą, z moją kasą.

Gość pomarańczowe rolety
tak dokladnie mu powiedziałam , że mnie nie stać na spotkania z nim i tabletek też nie kupie i nie bede brała. zostaniemy przy gumkach. a jeść mu daje bo zazwyczaj spotykamy sie po jego pracy i jakos tak wyszlo ze obiad doslownie jest pod nosem jak on przychodzi. albo lepszy numer: bylismy w realu i byla promocja Pepsi ze 4 butelki jakos taniej i ja mowie to na pol wezmy i za pol sie zaplaci. a on na to: ja nie pije trucizny a ja ze jak u mnie do obiadu jest zawsze Coca cola to on zawsze pije a on : bo ja za trucizne nie place , a u kogos to co innego,

Gość pomarańczowe rolety
cholera gdybym naprawdę naciągała go na zakupy czy coś.. albo żebym zarabiała chociaz połowe tego co on.. tez nie jestem za tym zeby on za wszystko placił, idziemy do kina, zawsze po połowie.. chcialabym go troche delikatnie zmienic pod tym wzgledem, bo szczerze mówiąc pod innymi względami mi odpowiada..

Gość wredna jędza z kropką
To odpuść go. Człowiek bez klasy. Nie jestem za tym, żeby mężczyzna stawiał wszystko, ale bez przesady. Mógłby dorzucić się do zakupów, albo przynieść jakieś wino chociaż. A to, że wymaga jeszcze obiadków pod nos - kpina. Dorosły, pracujący facet znalazł sobie sponsorkę żywnościową w studiującej dziewczynie, żenada.

Gość gość
bez jaj.. wypowiedz się na podane.pl

Gość pomarańczowe rolety
ja jemu tak powiedziałam: ile razy ja Ci obiad robie czy kolacje i przywoze jedzenie z domu itp i bym nawet nie pomyslala zeby brac kase od Ciebie ale nawet lekarka mi powiedziala zebym facetowi powiedziala zeby raz on raz ja placili za tabsy. no nie chciałam żeby doszło do tego ze bede mu wypominała jedzenie ale na wieczny sponsoring z mojej strony nie moge sobie pozwolic..

Gość gość
pogon dziada, tez mialam takiego, skąpiuch przebrzydły :O. Ja nie twierdze, ze trzeba byc czyjas utrzymanka, ale z chytrusem zwyczajnie nie ma zycia.

Gość mmmaja nie lata
Mój stawiał mi wszystko, nawet jeśli ja chciałam płacić za siebie lub oddawać mu pieniądze. Przyzwyczajają tacy faceci nas do wygody, a potem trafi się taki wypominający kasę :/

Gość gość
Ja bym powiedziala, ze seksu od dzis nie bedzie, bo na tabletki mnie nie stac, a od gumek mam uczulenie. A pozniej bym go w d*pe kopnela i nie ogladala sie za siebie.

Gość wredna jędza z kropką
To może terapia wstrząsowa? Zrób jedzenie tylko dla siebie. Jak będzie wyjazd, to na benzynę składajcie się po równo itd. Tylko... czy chcesz takiego związku?

Gość gość
to ile jego samochod pali ejsli za weekend spalił benzyny za 400 zł ? :O

Gość pomarańczowe rolety
dobra szczerze mówiąc moglabym jeszcze dodac pare sytuacji ale to bez sensu, moze ktos mi podpowie czy da sie cos z tym zrobic oprócz rozstawania sie..

Najpierw zapytaj swojego ukochanego co zrobi jak bedziesz w ciazy, potem niezaleznie od odpowiedzi licz na siebie

Gość pomarańczowe rolety
nie wiem,ale dużo jezdzlismy.. wlasnie to chce zrobic ze od tej pory wszystko po równo..zeby nie wypomniał mi naweo 50 gr. nie chce tego, plakac mi sie chce ze tak to wyglada ale chyba tak zrobie..