Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŚLUB A PRZEMOC

Polecane posty

Gość gość
ale o co się zal? że daje się bić? i jeszcze go tłumaczy... i tak jej nie przekonasz, bedzie z nim siedzieć bo pewnie nie pracuje a koles ma niezłą pracę, studia, czyli zwykła szmata dla kasy da sobą pomiatać

Gość gość
UCIEKAJ od niego

Gość gość
daj się klepać ważne że nie będziesz musiała pracować

Gość gość
a skąd wy wiecie ze ta dziewczyna nie pracuje? ludzie...!

Gość gość
bo pytana o to kilkakrtonie nie odpisała, a o nim pisała że taki zaradny, po dobrych studiach... a zreszta jakim trzeba być nieudacznikiem żeby dać się tłuc komukolwiek i jeszcze go bronić :D na 100% nie pracuje :D

Gość gość
czytam cały wątek i nigdzie nie ma pytania czy pracuje. A to ze ktos po studiach to nie znaczy od razu ze zarabia kokosy hello

Gość gość
zgadzam się: albo to prowo albo laska jest zahukanym tłukiem ze wsi :D

Gość gość
28.08.13 - pytanie czy pracuje

Gość gość
"A to ze ktos po studiach to nie znaczy od razu ze zarabia kokosy hello" - a ile bab siedzi z facetami, robią se dziecko na jednej pensji 2000-2500/m-c ? mało to takich tłuków?

Gość gość
może nie siedzi 24 h na forum? jej ostatni wpis był sprzed południa

Gość szok eh
pisząc o moim problemie na forum wiedziałam że bedę oceniana ale nie spodziewałam się odpowiedzi w stylu "jestes z nim dla kasy". Co za brednie! Ja równiez skończyłam studia i juz w trakcie nich pracowałam, a moje oszczędności są wieksze niz mojego narzeczonego. Pieniądze tutaj nie mają nic do rzeczy, ba! to chyba w serialach kobiety wiążą się dla kasy, osobiście w moim gronie nie znam nikogo takiego.

Gość gość
czyli ty wiążesz się dla niego mimo że cie tłucze i uważasz że to jest lepsze? żałosna jesteś. co z tego że masz studia jak poziom intelektualny zahukanego tłuka ze wsi :D idz, daj sie napierdalać, leć do swojego fagasa niech cie porządnie zdzieli :D mam nadzieje że jeszcze dzisiaj :D

Gość gość
weź spadaj do swojego chłoptasia - niech ci wp******i w końcu to lubisz nie udawaj :)

Gość pewnie jakaś brzydka paszczurz
to jak nie jesteś z nim dla kasy to pewnie musisz byc niezły paszczur żeś taka zdesperowana :D

Gość gość
kobieta która za mocno się zakochała to zawsze musi byc paszczur? oj to ja musze wyglądać jak przeterminowany pasztet. Co za dzieci to piszą... A druga sprawa jest taka że ewidentnie dziewczyna napisała że nie ma zamiaru sie z nim spotkac i nie chce go widzieć , więc czemu dalej nagadujecie

Gość gość
wróci do niego wróci :) szybciej niż jej się wydaje :) zatęskni za biciem po rękach, pośladkach, nogach :D

Gość gość
osobiście znam facetów i mialam z takimi do czynienia ktorzy potrafili tak omamic kobiete ze mozna bylo zapomniec o wszystkich przykrosciach

Gość i co autorko
wróciłaś do niego?

Gość gość
i co kierunko wyszlas za swojego boksera?

Gość gość
Nawet minuty bym nie była z takaim damskim bokserem.To jakiś psychiczny facet! W d***e mam takie kochanie jak mi wiecznie daje lanie😠 Ciekawi mnie czy wyszła za mąż za tego debila?! Jakoś cicho, może ją ubił?!

Gość SpleenQueen
Pewnie siedzi zamknięta i nie ma dostępu do neta. Albo ją zakopał i po niej. K*****, CH_UJ MNIE STRZELA JAK WIDZĘ TAKIE POSTY "on mnie kocha, jest przekochany, tylko muszę uważać, żeby go nie zdenerwować, to moja wina bo za głośno oddycham". Byłam ofiarą przemocy w związku. Był to mój pierwszy chłopak, a ja głupia z nim zamieszkałam. Ciągnęłam to dwa lata, aż w końcu nie wytrzymałam, powiedziałam o wszystkim mamie i w ciągu pięciu minut było po związku: telefon do jego rodziców, szybka wyprowadzka z jego mieszkania i od tamtej pory sk*****ela nie widziałam na oczy. I myślicie, że nie chciałam wrócić? Chciałam, gadałam DOKŁADNIE TO SAMO co autorka - on jest dobry, on się zmieni, wszystko będzie w porządku. CH_UJA w porządku! Było coraz gorzej i gorzej i gorzej. Zaczęło się od wyzwisk i wykręcania rąk a skończyło na poparzeniu gorącą od oleju łyżką. Do dzisiaj mam ślad. Kopanie po żebrach, po nerkach, uderzanie głową o podłogę (mam przez to bóle głowy), opluwanie, wyzwiska najgorsze, CAŁY ZESTAW. I oczywiście sporadyczne bardzo drogie prezenty na przeprosiny jakieś kolie, pierścionki, bo chu_jek miał bogatych rodziców co mu na wszystko dawali. Wszystkie te badziewa z Apartu i W. Kruka sprzedałam, żeby żadnych wspomnień z tym ch**em nie mieć. Załuję tylko jednego - ze go na policję nie zgłosiłam, bo miałam czasami takie ślady, ze od razu by go przymknęli. Ale byłam głupia i litościwa, teraz bym tego w życiu tak nie zostawiła. Autorko, jesteś po_j****a, jeśli z nim zostaniesz. Sama wiesz, że to NIE JEST W PORZĄDKU, że on Cię leje, ale k***a go usprawiedliwiasz. Bardziej szanujesz jego pięści niż swoje człowieczeństwo. Rozumiem, że się wahasz bo sama trwałam w takim piekle dwa lata. ALE NIE MUSISZ TEGO ROBIĆ! PRZERWIJ TO NATYCHMIAST! będzie ciężko tylko na początku, potem poczujesz się wspaniale, zapewniam!