Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŚLUB A PRZEMOC

Polecane posty

Gość Anetka123456789
Ja na własnego ojca policję wezwałam jak się po pijaku rzucał na mamę!! On musi to komuś powiedzieć.komuś kto jest blisko niej, mamie przyjaciółce

Gość rozumiem autorke
ja tez bałam się powiedziec komukolwiek, bardzo było mi wstyd, i wyszłam za mojego obecnego męża i niestety jest coraz gorzej... wyzwiska, szarpaniny, alkohol, na porządku dziennym

Gość gość
skoro żeś była głupio to teraz cierp

Gość gość
niektórzy potrafia byc wredni...

Gość Anetka123456789
Skąd w młodych kobietach taki syndrom ofiary???? Ty się wstydzisz, że mąż Cię bije???To on ma się wstydzić!! Ja wiem, ze to jest jak grochem o ścianę...bo do takich ludzi nic..absolutnie nic nie dociera!!! Gdyby nie to, ze mam taka sama głupią mamę - to nawet bym tu nie zajrzała!! Każdy jest kowalem swojego losu - jak sobie pościeliłaś, a autorka niedługo pościeli tak będzie!! Najgorsze jest to, że narażacie na takie chore życie własne dzieci!!Pokazujecie im taki model rodziny!!Same sobie chcecie niszczyć życie - noł problem dorosłe jesteście - ale dziecko nie ma wyboru bo pewnie gdyby miało to takiej głupiej matki mieć by nie chciało!!

Gość Anetka123456789
A ja twierdze, że ludzie nie sa wredni - tylko po prostu mają już dość!! Bo jak powiesz takiej przed ślubem, żeby uciekała a ta i tak zrobi swoje a później się żali - to sorry!! Stwierdzasz tylko fakt - nic więcej:)

Gość gość
nie oczerniajcie jej tak i tych innych kobiet które zostały. Moja znajoma to wspaniała kobieta ale ma tak słabą psyche i była tak podatna na czułe słówka swego faceta że związała sie z nim. Brakło jej wewnetrznej siły, może zbyt mała wartośc siebie..? może

Gość gość
a za ile miesięcy bierzecie slub?

Gość gość
jeśli juz wszystko zamówione i zaproszenia wysłane to faktycznie kicha

Gość gość
szczerze? ja na miejscu autorki rowniez nie potrafila bym z tym skonczyc, zwlaszcza gdyby wszystko bylo juz zapiete na ostatni guzik a moj partner zapewnial by mnie o uczuciu i wykazywal skr***e

Gość gość
* skr***a

Gość laska nie ma
jaj i tyle

Gość Anetka123456789
Ja p*****le - normalni jesteście???????????bo goście zaproszeni, bo wszystko załatwione - to dziewczyna ma sobie życie zmarnować - a jak któregoś dnia nie opanuje się dostatecznie i tak ją uszkodzi, że będzie niepełnosprawna, albo zabije ją to co?????Mało to takich przypadków??? I do tej co mówi, żeby nie obrażać oczerniać - moja mam też jest fantastvczna - co nie znaczy, że nie jest głupia, co nie znaczy, że nie mam do niej żalu, że nie zostawiła ojca, co nie znaczy, że zapomnę, że pozwalała na to, żeby latał za mną z noże, bił mnie, wyżywał się na mnie!! I ona musi z tym żyć!!żyć z tym, że zmarnowała życie własnemu dziecku!!

Gość gość
to że ja uderzy nie znaczy od razu ze bedzie latać z nożem za nia i dzieckiem, haloo

Powinnaś jak najszybciej poszukać pomocy,a o ślubie to zapomnieć,będziesz jeszcze się cieszyć z tej decyzji za jakiś czas.

Gość gość
uciekaj, będzie gorzej, on ciebie nie kocha, ja nie skrzywdziłabym swojego dziecka, męża - nikogo kogo kocham! szanuj siebie kobieto! potem będzie ciebie i twoje dzieci bił

Gość gość
ja bym zwiała gdyby tylko raz mnie uderzył. za bardzo kocham siebie.

Gość Anetka123456789
to że ja uderzy nie znaczy od razu ze bedzie latać z nożem za nia i dzieckiem, haloo tiia - jakbym słyszała mojego ojca Matko co tam, uderzy ją, Boże może sobie zasłużyła - Jezu afera wielka.. Udzerzył raz, udzerzy drugi, trzeci, piaty a póxniej zwykłe bicie przestanie starczać -

Gość gość
widocznie autorka ma tak niskie poczucie własnej wartosci ze nie wierzy w to ze moglaby poznac kogos wartosciowszego

Gość gość
współczuję twojemu dziecku nie tobie - bo ty masz wybór a twoje dziecko go nie bedzie miało. AUTORKO a pracujesz? pewnie żal ci go zostawić bo jest "po dobrych studiach, zaradny" itp naiwna jesteś. jesteś egoistką - twoje dziecko na pewno bedzie świadkiem ataków przemocy, może nawet twój facet będzie bił i je bo nie łudz się że twój facet się zmieni. s*********z dziecku życie. współczuję twojemu dziecku nie tobie - bo ty masz wybór a twoje dziecko go nie bedzie miało.

Gość gość
no wlasnie- napisala wyraznie ze nie jest w ciazy i nie planują

Gość gość
to było prowo spadówa frajerki :o

Gość gość
sama jestes frajerka skoro twoje zycie jest takie kolorowe ze kazdy problem to prowo

Gość gość
hej kobitki tu autorka tematu - to była prowokacja, jestem 16latką i chodzę do gimnazjum ;) Pa

Gość gość
prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowoprowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo prowo

Gość Anetka123456789
Matko tu faktycznie trzeba pisac dokładnie - przyszłe dziecko, o przyszłe dziecko chodzi, każdy potrafiący logicznie mysleć zrozumiał - teraz nie jest i nie planuje - ale chyba wszyscy dorośli wiedzą, że w zyciu planować to sobie można..

Gość gość
taa bo myslisz glupia pindo ze tu same takie idiotki siedza i prowo wymyslaja

Gość gość
czy na tym forum siedza same głąby ktore nie potrafia doradzic innym?

Gość gość
dziewczyna żali sie na forum gdzie moze byc anonimowa i otrzymac jakies wskazowki a niektorzy sa tak dziecinni ze powinni smoczek mielic w gebach