Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

te wszystkie idealne eko kafe mamuśki to jedna wielka ściema

Polecane posty

Gość gość
nie ma idealnych mamusiek bo nie ma idealnych ludzi idealy wisza na scianach za szybkami w mysl twierdzenia ze o zmarlych mowi sie dobrze albo wcale

Gość gość
Z komórki link mi się nie otwiera,więc nie wiem czego art dotyczy,ale mi nikt z dalszych znajomych nie wierzy,że nie używałam pampersów tylko pieluch wielorazowych... Nie jestem jakąś eko wariatką,ale będąc w ciąży tak mnie naszło,żeby korzystać z wielorazówek, wydałam na nie kupę kasy,ale nie żałuję,bo dziecko mając 14miesięcy nauczyło się korzystać z nocnika. Poza tym mam swoje warzywa i owoce,z których gotowałam pierwsze posiłki. Ale gdybym mieszkała w bloku to na pewno bym kupowała normalne warzywa z targu czy marketu, bo w te bio i eko warzywa jako marketingowiec dużej korporacji po prostu nie wierzę :D Za to nawet jednej rzeczy dziecku nie uprałam w proszku dla dzieci i niczego nie prasowałam,bo mi się nie chciało. ;) Każdy może żyć po swojemu i pewnie część osób trochę ubarwia żeby wyjsc na ideały,ale część na pewno robi tak jak pisze.

Gość gość
e tam a ja tam staram się odżywiać zdrowo, za to widzę dzieci znajomych bez przerwy jedzą chipsy, frytki i inne gówno z fast foodów. Jak widzę, że znów wrzucili zdjęcie na fb a tam roczniak je zestaw z McD, kolejne z chipsami, potem parówki myślę sobie że ich rodzice mają trociny zamiast mózgu.