Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedszkole przedłużenie godzin

Polecane posty

Gość gość

Doradźcie mi… do tej pory moje dzieci chodziły do przedszkola na 5 godzin dziennie ponieważ nie pracowałam. Od czerwca udało mi się zdobyć pracę no i zamiast lepiej jest gorzej  Pani Dyrektor nie zgodziła się aby moje dzieci mogły chodzić na 8 godzin dziennie. Niestety nie mam nikogo, kto mógłby odebrać dzieci z przedszkola i zająć nimi dopóki nie wrócę z pracy. Pani Dyrektor , w maju zrobiła listy dzieci na grupy 5h i na 8h i koniec. Powiedziała, że nie ma możliwości zmiany. Powiedzcie, do kogo się zwrócić? Z nią w ogóle nie ma z nią rozmowy, nawet nie przyjęła podania o zwiększenie liczby godzin. Co zrobić, przecież nie zwolnię się z pracy?

Gość gość
Napisać do kuratorium czy kogo tam kto stosuje nadzór nad taką instytucja jak przedszkole.

Gość gość
Nie dodałam, że za te dodatkowe godziny muszę dopłacić, więc tym bardziej nie rozumię dlaczego nie che... Wiecie, to jest mała mieścina więc skarga do Burmistrza czy do kogoś z Urzędu i tak nic nie da, a nie wiem czy przedszkola ubliczne podlegają pod kuratorium.