Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o antyaborcyjnej propagandzie w Polsce

Polecane posty

Gość XPMaximusP
w tv opowiadał lekarz pracujący w klinice aborcyjnej w Niemczech, że mają taki ruch w interesie, że opłaca im się zatrudniać pielęgniarki mówiące po polsku bo bardzo dużo mają klientów z Polski, różnych najczęściej forsiatych, zdarzają się zakonnice, kochanki biskupów, a po aborcji opieka psychiatryczna, a tvn Style można było sobie obejrzeć podziemne miasto kobiet , o podziemiu aborcyjnym w Polsce. Więc coś pro life kiepsko działa

Gość gość
jezeli ogladajac te zdjecia nadal uwazasz ze nie zamordowalas dziecka to wspolczuje ci goraco i prosze wysterelizuj sie bys nie miala wiecej okazji mordowac ludzi

Gość gość
O wiele większe wrażenie robią na mnie filmy z ubojni zwierząt niż te obrazki wklejane tu przez kogoś. Po obejrzeniu rytualnego uboju krowy powiedziałam sobie, że nigdy więcej nie tknę wołowiny, aby żadna krowa przeze mnie nie musiała przechodzić piekła jakie jej gotują ludzie WIERZĄCY W BOGA. I nie mówcie mi, że człowiek jest lepszy od zwierzęcia, bo jeśli powołujecie się na Boga i Biblię, to w tejże Biblii napisane zostało: Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt[/b(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Gość Aaliyah Haughtonnn
te zdjecia nie robia na mnie wrazenia nie rozumiesz??? dostep do aborcji farmakologicznej ma kazda kobieta i mnóstwo kobiet ja wykonuje, jesli kiedykolwiek mimo zabezpieczenia zajde ponownie w ciaze to niestety ponownie ja usunę, nie moge sobie pozwolic na dziecko i jesli ktos tego nie rozumie to trudno, nie obchodzi mnie to zupełnie

Gość XPMaximusP
rozumiem,że propaganda musi szokować , tylko miejcież ludzie umiar

Gość gość
Idź się wysterylizuj albo zatkaj pochwę jakimś gównem

Przestańcie już proszę! Obrzucanie się obraźliwymi słowami do niczego nie prowadzi, naprawdę, wręcz przeciwnie, prowadzi do nienawiści a nie o to przecież chodzi by dokopać drugiemu tylko raczej o pokazanie czym jest poczęte życie. Dyskutujcie a nie wyzywajcie się na wzajem, proszę Was, argumentujcie ale nie obrażajcie.

Witam. Ciekawy jestem ilu jest tu przeciwników aborcji czy tylko zalegalizowania, a ilu zwolenników?

Gość gość
Maribell - sama wklejasz wstrętne zdjecia i prosisz o kulture ?!

Nie mogę sobie pozwolić na dziecko - przepraszam , że siętaj wtrącam, ale coś takiego brzmi jak nonsens. Tacy pokręceni arabowie potrafią w małym pokoju na macie ileś tam dzieciakó wychować i się wspierać, więc chyba można, chyba że ktoś w celu ucieczki od odpowiedzialności szuka sobie pretekstu np. kariera etc. i nie chce tego zauważyć.

Gość Aaliyah Haughtonnn
mam 3 dzieci i 4 nie wchodzi w gre, nie zamierzam spieprzyć zycia dzieciom które juz mam tylko dlatego ze antykoncepcja zawiodła. Poza tym własnie skonczyłam szkołe, znalazłam swietna prace i miałabym to poswiecic?? nigdy w zyciu A argument z arabami normalnie mnie rozje..bał :D

Gość Katrineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
alez ta strona mnie rozbawiła :D zwłaszcza to: CIĄŻĘ MOŻNA PRZERWAĆ, GDY ZAGRAŻA ŻYCIU MATKI - Współczesna medycyna stwierdza, że nie ma kolizji pomiędzy zdrowiem kobiety a kontynuacją ciąży. Nawet jeśli zaszłaby taka kolizja, to dla ratowania zdrowia jednego człowieka nie można zabijać innego człowieka. *********************************************************************************************************** dziecko musi przezyc ale co tam matka, ona moze umrzec w koncu to tylko inkubator.... najlepsze ze to pisza ksieza którzy sami wala sie po katach, molestuja dzieci itd i ktos taki ma mi narzucać co ja mam robic??? nosz ku..rwa co za szczescie ze aborcji mozna dokonac w prosty sposób i mimo ze prawnie jest nielegalna to w podziemiach dostapna dla kazdej kobiety i całe szczescie !!

Gość Aaliyah Haughtonnn
maciek wez juz chłopie daj sobie siana, tymi stronami i swoimi wypowiedziami nie przekonasz ani jednej kobiety do zrezygnowania z aborcji. Wrecz przeciwnie

Gość Aaliyah Haughtonnn
chłopczyku nigdy nie miałes do czynienia z morderca a gdybyś miał to zapewniam cie ze juz bys nie zył ,bo jestes bardzo słabym człowieczkiem i zesrałbys sie w gacie bedąc oko w oko z morderca

Gość Aaliyah Haughtonnn
Twoje zachowanie powoduje ze coraz wiecej mysle o wystapieniu w TV o pokazaniu takim jak Ty ze nie jestesmy morderczyniami, ze mamy prawo do aborcji i szacunku

Gość gość
nie jestemk zywym inkubatorem i zaden chooj w rzadzie nie bedzie decydowal czy urodze czy nie.katoliczka tez nie jestem i dusze nie wierze.do szkoly chodzilam i wiem do kiedy mozna usunac.wasze matki tez usuwaly bo nie bylo kiedys nagonki ze strony kosciloa.moze zacznijcie w takim razie od swoich matek hipokryci:D

dlaczego kosciol odmawia pochowku poronionym plodom, ktorych niedoszle matki chcialyby, by ich niedoszle dziecko mialo grobik i bylo uznane jako osoba?

Gość gość
a kto Ci takie bzdury naopowiadał? moja synowa straciła dziecko w 4 m-cu ciąży, mój wnusio Kubuś został pochowany w białej trumience na cmentarzu, był ksiądz, był organista i najbliższa rodzina, więc ktoś naopowiadał głupot a Ty uwierzyłaś

Gość gość
To ja dorzucę od siebie do ognia, ale nie o aborcji a o In Vitro. Maryja doznała cudu dzieworództwa. Rosemary Baby jeszcze wtedy nie znali. Zatem chyba mamy do czynienia z pierwszym In Vitro. Dlatego teraz klechistan tak oponuje, bo za dużo ich będzie i kasa się wymknie. Każde dziecko In Vitro jest Jezusem.

Gość Ciemność Widzę
Dla mnie zawsze ciekawostką było i jest, że najwięcej na temat antyaborcji mają doi powiedzenia albo stare cioty albo h...e przez których życie później zmusza doń kobietę. Jakby potrafili go trzymać w portkach a nie myśleli jego czubkiem, nie było by tego całego nieszczęścia. Zaraz też będzie, że ona by nie dawała - tak ona wam uwierzyła, a wy niestety nie potraficie zachować się jak prawdziwi mężczyźni. Kretyni słyszą płacz embrionów ale na płacz już żyjących lecz niechcianych dzieci czy na płacz kobiet są głusi. Znam jednego takiego f....a, antyaborcjonistę, który swoją żonę pozostawił z chorym dzieckiem, wcześniej wiedząc że są problemy z rozwojem płodu zabraniał jej usunięcia, bo to morderstwo, że bóg, że inne tam dyrdymały i gusła głoszone przez KK. I postąpił faktycznie, jak na prawdziwego katolika przystało. Jak urodziła to powiedział, że to nie może być jego, migał się i dalej to robi od płacenia alimentów choć test DNA jest tu bezwzględny. A ten KK jeszcze dał mu rozwód. To czym jest zatem ta kościelna przysięga - podobno przed bogiem. Zwykłe kpiny. Przysięgamy sobie, ile warta jest ta wasza. Tyle ile papierek na której ją spisano. Normalnie tylko na pal z takim h---m jak z Azją w potopie. Tak powinien skończyć.

Gość Ciemność Widzę
Maciek B - Potworem jesteś ty sam. Żeby spłodzić dziecko to trzeba dwojga. Tak że potworem, tyranem i mordercą ty jesteś. Spłodzić to dla takich niskich h..ków sama rozkosz. Potem się opiekować i wychować już nie. Jak był byś odpowiedzialny to poddał byś się kastracji a nie zgrywał mena i wypisywał chore brednie. Jesteś z tym swoim narządem jak frędzel. Tylko uciąć i nic więcej. A kobiety może za szybko i za łatwo ufają takim jak ty. A potem muszą dokonywać aborcji. Wy im już osąd wydajecie bez poczucia winy ze swojej strony. Tak, to d****i - już to słyszę. Szmaciarze do wykastrowania i nic więcej. Bo prawdziwy mężczyzna dba o to co spłodził, zabezpiecza mu bezpieczeństwo i oraz matce. Nawet jeżeli była to tylko chwila waszej przyjemności to tez powinniście ponosić płynące z tego konsekwencje. Wasze rozumki nie są ani trochę większe od główki waszego penisa.

Gość xen
Urodzić,czy nie to indywidualna sprawa każdej kobiety.

Gość gość
Przy katastrofie demograficznej w Polsce hm....Rosjanie dziś przeklinają że za ZSRR tak łatwo było abortować . Dziś całe regiony im wymierają . A cóż może jest tak że najbardziej za są kobiety które najpierw rozłożą nogi a potem pomyślą . Co wy na to?

Gość gość
oczywiście ze glownie k******o jest za aborcja

Gość xen
Szczególnie k******o partnerów Tych kobiet.

"a kto Ci takie bzdury naopowiadał? moja synowa straciła dziecko w 4 m-cu ciąży, mój wnusio Kubuś został pochowany w białej trumience na cmentarzu, był ksiądz, był organista i najbliższa rodzina, więc ktoś naopowiadał głupot a Ty uwierzyłaś" . mi nikt nic nie naopowiadal. taka wersje sie generalnie slyszy, dlatego pytam. mi jest dziwnie uwierzyc w twoja historie, bo umarlych chyba sie nie chrzci (chyba, ze kubus to tylko takie imie umowne).

Pewnie juz ktos tu powiedzial,co ja powtorze.Wole usunac zarodek niz mordowac i katowac narodzone dziecko.Jestem matka 2 dzieci i stawiam na aborcje. Przestan durny chlopie zastraszac kobiety,zmuszac je do porodu.Za antykoncepcje nie zaplacisz i za wychowanie tez nie.Twoje ideologie w imie bozka nie uchronia nienarodzonych dzieci a skaza narodzone na cierpieia.Nie bede kulturalna.Paluj sie onanisto swietojebliwego :P