Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sixaxsis

Zapraszam na drinka albo piwko

Polecane posty

Gość Muna
Kobiety ,Sebastos dziewczynki to u pana ze zlotym lancuchem na szyi ;) hehhehe doooobranoc

Gość winkielek
Cześć Cafe :) Mówisz ? Ja właśnie zrobiłam sobie drinka. Dopięłam dzisiaj coś o co walczyłam ostro i w ramach nagrody siedzę i się opierniczam już weekendowo :)

No to drink się należy jak w mordę strzelił :) To ja dotrzymam Ci towarzystwa z winkiem ;) Twoje zdrowie :) Ja otworzyłam wino bo wiem już że nie można tracić nadziei i nie wszystko jest takie jak na początku wyglądało ;-) pięknie się Twoja piosenka wpisała w mój nastrój ;-)

Gość winkielek
Cieszę się :) Jakie masz wino ? I co się wydarzyło, że optymizm wyłazi Ci wszystkimi porami ? :) To dobrze. Fajnie się to czyta. Opowiadaj. :)

Gość winkielek
Facet ? :)

Gość winkielek
Ale to dobrze. Znaczy, nie przegrywają życia na kafe ;)

Gość winkielek
Może masz w głowie myśli bardziej szalone niż ja ;) Cierpliwość to dobra cecha. :)

Gość winkielek
Zamknęłam ważną sprawę. Wszyscy zdrowi. Leżę sobie wygodnie na lewym boku. Mam drinka, ciepły kocyk ;) Jest w porządku ;) A świat wirtualny jest ciekawy, bo pozwala poznać ludzi z którymi nie mielibyśmy szansy spotkać się w realu :)

A no właśnie można poznać fajnych ludzi aczkolwiek nigdy nie przypuszczałam że na kafeterii można tak normalnie pogadać ;-) Problem jest chyba wtedy jak liczy się tylko wirtualny świat... i żadnego innego nie ma ;-) No ale co tam będę zanudzać "na zdrowie" co by nam się.... :)

Gość winkielek
Co by nam się ;) Świat wirtualny jest wciągający. Można się zachłysnąć pewnie, jeśli komuś bardzo źle w realu. A na kafe można pogadać normalnie. Potrzeba tylko trochę szczęścia. No i zaglądanie zza winkla bo a nóż widelec :D

Gość winkielek
Musze iść spa, bo wstaję wcześnie. Skąd się tu wzięłam ? Szłam na drinka i tak z głupia frant zajrzałam zza winkla ;) A że spokój tu i ludzie fajni to wracam :)

Gość winkielek
Dobra, skłamałam głównie liczę, na wyswatanie Seby i darmową wyżerkę na śląskim weselu ;) :D Nosku 👄 To jeszcze coś zagram na koniec, tylko się wsłucham co mi w głowie ... :D