Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwerka

Niskie zarobki chłopaka a chęć zamieszkania razem

Polecane posty

Gość STOP nieudacznikom
Święta prawda facet który ma 1600zł to szambo, lepiej go zostawić niż z taki Pajacem życie układać, nie wspomnie o dzieciach bo co taki żul im może zaoferować w życiu, chyba zbieranie złomu. KAŻDY facet który ma taką pensie jest umie skreślany, na starcie minimum to 6-7 tys.TAK BARDZO ŻAL mi was cioty i nieudacznicy.

Gość gość
pozal sie Boze nedzna prowokacja załoze sie ze nie jeden z was zarabia średnią krajową 1200 zł a w necie wypisujecie jacy to wy nie jestescie... zal mi was sami jestescie dnami itd. pieroleni materialisci obyscie sie smazyli wszyscy w piekle

Gość gość
rzuć go, nie nadajesz się do tego związku. Jesteś głupią d****ą i idź ciągnąć od innego bogatszego, który będzie chciał sobie p******ć.

Gość gość
Haha to ja miałam kiedyś lepszą partię :D Jak się umawiał na randkę to mi wręczał różę zerwaną na państwowym skwerku. A w knajpie brał jedną a dużą porcję, czekał aż się najem, po czym zadowalał się resztkami. Pamiętam, że raz zaprosił mnie na koncert - bo był darmowy ;) , poszliśmy razem z moją przyjaciołką i jej facetem. A po koncercie wypadało wrzucić coś na ząb, więc mój luby zaproponował pity na dworcu. Ostatecznie przełknęliśmy tę propozycję, ale kulminacja nastąpiła w momencie, gdy mój facet skończył zajadać swoją pitę i łakomym wzrokiem pożerał porcję mojej przyjaciółki. W końcu nie wytrzymał i odezwał się w te słowa: "widzę jak się męczysz z tą niedobrą pitą, pozwól, że cię wyręczę". :D To był oczywiście kres naszej znajomości :O

Gość gość
Faceci to cioty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!które nie potrafią porządnie zarabiać.

Gość widmo12345
jestem zbulwersowany wpisami kobiet w tym topiku.. mam tylko głęboką nadzieję że nie wszystkie takie są.. choć ostatnio jedna mnie właśnie podobnego pokroju wypytywała gdzie pracuje i czy mam auto i mieszkanie.. żal pl...

Gość elosia2
Ja swojemu zawsze podbieram z portfela, a to 5 dyszek a to czasem więcej. Raz ze schowka w aucie zabrałam 200zł powiedziałam mu potem że szyba podczas jazdy była otwarta i wywiało nie pokapował się :p

Gość gość
Wiem z doświadczenia że Facet nadaje się tylko do dojenia z kasy. Tak właśnie robię ze swoim mężem a jak nie będzie maił kasy to s********j dziadu.

Gość gość
jesteście k***y...

Gość gość
A Ty kto? Biedak. Wg. Mnie poza kasą powinien mieć coś w majtach a nie dżdżownicę hihi

Gość gość
Mam nadzieję, że znajdziesz jakiegoś dzianego faceta, który będzie spełniał każdą Twoją zachciankę. Do czasu aż się powinie nóżka, stracisz pracę lub zachorujesz a pan kopnie taką "nieudacznice" i jak zasmarkaną chusteczkę wyrzuci z obrzydzeniem na bruk ;) pozdrawiam kochana ;)

Gość gość
ale Wy wszystkie jesteście P******E!!!! p*****lnijcie się w głowe. Idiotki

Gość gość
Jaja se robicie? Jak mogę być z kimś kogo nie kocham?

Gość gość
Ależ większość kobiet wie że miłością rachunków nie zapłacisz, to nie są wspaniałe przedwojenne czasy kiedy ludzie zabijali się dla drugiej osoby, dziś już nie ma nic...

Gość gość
Pewnie że można być z kimś kogo się nie kocha. Ja kocham i to szczerze. Stan konta mojego Piotrusia :* :D

Gość gość
a wy krowy jesteście pasożytami i chciałybyście żerować na facetach- zwykłe swinie...

Gość AmadeosS
Co za leniwe śmierdzące kurrwy

Gość gość
a wy byscie chcieli miec seks bez konsekwencji, tylko co potem powiecie dzieciom, ze biedny tatus nie ma kasy, wiec dziecko ma zrec szczaw...

Gość gość
widzę że tu same bezwartościowe pustaki na tej kurrrweterii

Gość gość
Mój Facet zarabia 8tyś, i to jest dla mnie mało. Więc nie rozumiem jak można być z takim pedałem który ma 2tyś. SZOK !!!!

Gość gość
Bo widzisz każdy facet to idiota, trzeba tylko doić z kasy do póki można, a później s********j !

Gość gość
Padłam ze śmiechu- 2,5 kafla WOW, ale z ciebie królowa, normalnie jak Jennifer :) Chłopak musiałby się naprawdę namęczyć, żeby żyć na takim POZIOMIE :). Wnajęta kawalerka 900 zł + opłaty to w końcu mieszkanie nie dla byle biedaka. Serio: po podzieleniu opłat (zakładam 1200/1400 - bo moze szarpniecie się na większą kawalerkę) - to będzie maximum 700 zł. Twojemu chłopakowi zostanie potem 900 zł - nie musisz go dokarmiać, nie ma obawy.

Gość gość
Każdy facet to szmata.

Gość gość
Ja swojego Pajaca doje z kasy od 4lat. Idiota myśli że go kocham. Śmiechu warci ci żałośni facecji.

Gość gość
głupia dziwa dobrze zarabia, chłopak też zarabia calkiem calkiem, razem mają 2500+1600= kupa kasy więc spokojnie wystarczy na wynajem mieszkania i zycie na calkiem dobrym poziomie, nawet na dziecko by jeszcze starczylo, a dziwa zaklada durny temat i pisze że mało... to chyba prowo, bo nie wierzę :D

Gość gość
guwno nie pieniadze, ja bym takiego nie chciała

Gość gość
hm.... powietrzem się nie żyje a jak facet chce seks to musi się liczyć z tym że dzieci z tego będą a on musi zarobić aby im coś zapewnić a nie tylko styl życia żebraczy

Gość gość
taaak też miałam chętnych żebraków którzy to jeszcze do tego alimenty płacić muszą bo mają dziecko z jakąś d**ą a zarabiają 1600 i z tego płacą alimenty a szukają wolnej panny która ma ze swojej kasy ich utrzymywać no to dopiero śmiech na sali chyba ich mózg nie pracuje tak jak powinien

Gość gość
ja tak zarabiam 2700, mąż kiedyś też tyle, a teraz zmienił pracę,zaczyna od początku od dolnego stanowiska i zarabia 1500 na rękę, i co tego ? Mam się rozwieść, bo mu zarobki zmalały? idiotki i d****i same tu piszą

Gość gość
Ja już dawno bym się rozwiodła