Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łososiowa12345

nowa misjaaa

Polecane posty

Gość kitkakitka
jezu, jak czytam niektóre jadłospisy tu to mi się jeżą włosy nie powiem gdzie ;) nie lepiej jeść odrobinę więcej, regularnie o 3-4h? i po prosto zasuwać na siłownie czy co tam? uważam,że ćwiczenia są przyjemniejsze od diety ;) dorzucam tylko spalcz do ćwiczeń,figura extraslim, ale nie uważam tego za oszukiwanie :)

za figury slimy ..tableteczki , zolka i w ogole podziekujemy :P Ja dzis pocwiczylam 40 minut...:) to teraz moge isc spac. :P jutro z wami troche popisze, ale poznym popoludniem robie sobie wypad..i wroce dopiero do was w niedziele :P wiec ladnie mi tu prosze pisac i nie pozwolic topikowi umrzec smiercia naturalna ;) dobranoc

Gość Linka22
Czesc dziewczeta:-) Jestem i ja, wczoraj do samego wieczora mialam sporo pracy to tez sie nie odzywalam;-) Dzien z dieta baaardzo udany, zrobilam salatke dwoch bananow, dwoch brzoskwin, dwoch gruszek i jogurtu naturalnego...zywilam sie nia caly dzien, calosc miala 570kcal i do tego doszlo 50kcal z kawy...zjadlam zatem 620kcal;-) nie mowie ze to dobrze ale akurat wczoraj o to mi chodzilo

dzien dobry :) ja dzis znow wybralam sie na pieso do pracy...pogoda piekna, wiec mozna to jeszcze wykorzystac :) ciekawa jestem, jak ja dzis z dieta wytrwam..jak o 21.45 jestem zaproszona do restauracji..ymmm na pewno zjem cos zakazango :O kurcze..chyba musze zjesc przed ta wizyta jakies jablko i napic sie duzo wody hah ;)

Gość Linka22
Your_soul jak daleko masz do pracy? Nom w restauracji dietki napewno trzymac nie bedziesz, jedz co daja i sie nie przejnuj...raz nie zawsze a straty napewno nadrobisz bo jeden taki wieczor to nic zlego:-)

Te wyjścia do restauracji,bywam conajmniej raz w tygodniu i nie wiem jak taki dzień w dietowy obrócić. I mam podobnie jak Wy z kupowaniem rzeczy w mniejszych rozmiarach,z tym,że sporo siię ich jiż nazbierało a ja nadal waga ciężka. Mimo wszystko czuję,że teraz się uda.

Gość Linka22
Dziewczyny a co tu takie pustki, dawajcie znac co tam u was:-)

ja jestem w pracy caly dzien I noc. zdycham. wieczorem w przerwie mam isc do restauracji na pycha wielka salatke dzisiaj wiec rano owsianka 450 kcal obiad; teraz: gotowana marchewka I fasolka zielona150 kcal plus kawa 50kcal a wieczorem juz moja pycha salatka;) w milano okolo 700kcal:) a wy jak tam?

Gość kartiuszkaa
to jaka masz prace ze az tyle godzin jestes?

hey dziewczyny, jak tam? ja juz na nogach. wczoraj skonczylam wczesniej prace kolacja w resturacja to jakies nieporozumienie. pojechalismy do miasteczka obok dublina. kurczak zimny, chleb nie taki jak trzeba. glodowalam caly dzien na ta uczte a tu taki s**TTT. no ale cóz- trudno sie mówi dzisiaj owsianka zaliczona.

czesc dziewczyny :) wrocilam :) linka 2 km mam do pracy :) no coz..szczere powiem, ze az tak bardzo duzo tlustego nie zjadlam w piatek wieczorem..raczej zdrowe rzeczy... :) ale troche za duzo czampana wypilam ;) jak wam idzie dietkowanie?

Gość Wielorybek 2013
Jak tu cisza! Gdzie sie podziała Łososiowa ? Ja dietkuję, 4 wafle ryżowe zjedzone teraz kawka .... Dziewczyny gdzie jesteście???

dzien doberek :) melduje sie jako druga dzis :) zdazylam zaliczyc spacerek do pracy.. w srode mamy wazenie...jestem pewna, ze u mnie po tym weekendzie nic na wadze nie drgnelo :O no coz.dzis zamierzam cwiczyc..wlacze sobie jakas plyte Chodakowskiej. Musze schudnac.

Gość Linka22
U mnie dietka idzie super, zadnego grzeszku nie zaliczylam nawet przez weekend...dzis dalej grzecznie dietkuje i do srody nie ma mowy o zjedzeniu czegos niedozwolonego!!! Bo zamierzam zobaczyc na wadze fajny wynik;-) Dzis na sniadanie mala kajzerka, dwa plasterki drobiowej wedliny, plasterek sera zoltego i dwie lyzeczki keczupu...przed sniadaniem oczywiscie byla tez kawka...trztmajcie sie:-)

Ja też się odmelduję :) Weekend taki sobie pod względem dietowym,dziś już w pracy i w miare jestem zorganizowana z jedzonkiem i wszystkim. Na śniadanie kubek zupy i nektarynka,potem grahamka z szynką i trzeci posiłek miseczka sałatki greckiej i to będzie na dziś całe moje jedzenie.

Gość Michalina1983
Ja polecam zainteresować się ziołami, które pozwalają zwiększyć rezultaty w zakresie spalania nadmiaru kalorii http://likemed.com/pl/zio%C5%82a-dla-zdrowia/ . Wiele z tych ziół jest elementami suplementów jakie są w postaci tabletek, ale znacznie lepiej takie zioła przyjmować w naturalnej postaci.