Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katka 23

Dlacego mezczyzna nie patrzy w oczy

Polecane posty

Gość Katka 23

Witam mam pytanie ostatnio chodze do dentysty i bardzio on mi sie spodobal ale chodze ze swoim bylym chlopakiem tam bo jestesmy dobrymi znajomymi i razem przy opkazji jezdzimy i jest taka sprawa rozmawiamm z tym dentysta jest mily ale widze ze bardzo nie smaialy spojrzalam mu w oczy a on mi chwile tez a pozniej unikal kontaktu byl taki zawsztydzony czy to moze znaczyc ze ja mu tez podobam sie ?? widze za casem zerka mi w oczy ale dystretnie a tak jak rozmawia to unika jak najdlkuzej tego kontaktu PROSZE O POMOC!!!

Gość lost_case
'PROSZE O POMOC!!!' w czym? wydoroslej kobieto, ile ty masz lat? moze jeszcze przewertuj net w poszukiwaniu odpowiedzi na to co zdradza mowa ciala u faceta :O

Gość Katka 23
Mam 23 lata, jestem cnotliwa. Wzrost 168 cm. On patrzy na moje cycki.

Gość Katka 23
bo zalezy mi zeby wiedziec co to moze znaczyc bo naprawde podoba mi sie i czuje ze ja jemu tez chciala bym poznac wasze opinie ale widze ze na nikogo liczyc nie mozna ?? a mam 23 lata wiec nie obrazaj!!!

Gość gość
a nie pomyślałaś, że jak się z bliska patrzy, to oczy zezują?.. nie jest to komfortowe dla nikogo. ja zerkam pacjentom (i pacjetnkom) w oczy, bo po grymasach widać np. że boli (nawet jeśli zapewniają, że nie), może ich oślepiać światło.. ogólnie patrzę jak reagują.. więc nie dowartościowuj się :D i znajdź sobie chłopaka

Gość Katka 23
wiecie co tu nie ma normalnych ludzi ktorzy moga szczerze odp na jakies pytanie zastawnowcie sie lepiej!! ja jest blisko to ja leczy mi zeby widze ze patrzy na mnie czasem ale nie czy boli tylko tak sam z siebie!! a jak juz koniec wizyty to poprostu mowi taki zawstydzony i zarumieniony i unika kontaktu wzrokowego ale na nikogo liczyc nie mozna ze wsparciem!!

Gość gość
przecież dają ci wsparcie - widzę w odpowiedziach 2 rady: 1. dorośnij gówniaro, 2. nie łudź się

Gość gość
pewnie ci z puchy jedzie :D i dlatego taki 'zawstydzony', ze mloda dziewczyna a w gebie koszmar

Gość lost_case
nie ekscytuj sie tak kobieto :D rozwalaja mnie dziewczyny, ktore mysla, ze jak facet sie o nie przypadkiem otrze, ucieknie wzrokiem, przepusci w drzwiach to od razu znak, ze na nia leci i beda z tego dzieci.chcialabys uslyszec, ze potajemnie sie w tobie kocha? tak, kocha cie tylko jest zbyt niesmialy zeby ci to wyznac. a teraz wez sprawy w swoje rece ;)

Gość gość
uciekaj od takich facetów. mój maz był taki i jest a facet który nie potrafi patrzeć prosto w oczy to kłamca i oszust. Uwierz mi znam to z doświadczenia.

Gość gość
wiecie co? brak slow do was! niektorzy gorsze pytania maja beznadziejne i umiecie na nie odp dziekuje wam za pomoc zaluje ze wogole cos napisalam tu chcialam komus wygadac sie ale widze niema tu komu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Malinka

Witaj, sprawa jest prosta sama mam tak z jednym panem.. PODOBASZ mu się, nie ma na to innej odpowiedzi a unika wzroku patrzac ukratkiem bo go oniesmielasz 😉