Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zrozumiem facetow

dlaczego faceci tak się zachowują

Polecane posty

jestem ze swoim chłopakiem 9 miesięcy, na początku jak to na początku było lepiej niż teraz, nie widzielismy sie juz 3 tyg bo on nie ma kasy bo ma jakies problemy ok ja wszystko moge zrozumiec, ale dlaczego on nie jest zainsteresowany co u mnie? odzywa sie malo, czesto nie odbiera telefonow, mowi ze sie odezwie a tego nie robi, ostatnio powiedzialam mu ze to mnie rani a on ze to sie zmieni, po czym zachowuje sie tak samo, powiedzialam tez ze jesli nei ma ochoty ze mna sie spotykac to niech powie, rzuci mnie i bedzie mial spokoj i w sumie ja takze (choc nie chcialabym sie rozstawac ale ta sytuacja mnie dobija)wczoraj gdy znowu nie odbieral ani nie oddzwonil napisalam mu smsa zeby sie chrzanil. tez mam swoja cierpliwosc a moje potrzeby i uczucia sa ignorowane... nie wiem juz co robic, proby rozmowy z nim na ten temat koncza sie jego obietnicami, jest milutki a pozniej znowu sie nie odzywa, po co mowi ze bedzie inaczej jak jego zachowanie nie ulega zmianie...nie odzywalam sie tez kilka dni to nie zrobilo to na nim wrazenia, powiedzial ze myslal ze jestem zla dlatedo sam sie nie odzywal ale mial sie odezwac tylko go oczywiscie ubieglam....

Gość gość
nie rozumiem takiego związku..że się kilka dni nie odzywa. to nie jest normalny facet.

no wlasnie ja tez nie potrafie tego zrozumiec... i nie wiem czy jest jakas szansa ze zmieni sie jego zachowanie...

Gość gość
wiesz coś jest z nim nie tak. miałam kilku facetów i pierwsze słyszę że by tak facet robił. to jest totalne olewanie ciebie, ma w nosie jak się czujesz... A to, że on nie czuje potrzeby kontaktu to w ogóle jakieś wynaturzenie. co to za związek. z facetem jest coś nie tak. czegoś takiego nie da się wyuczyć, głupio chyba nawet się upominać,. ja bym nie wytrzymała.

no ja tez mam tego dosyc, od pewnego czasu mysle ze powinnam to zakonczyc po czym rozmawiamy przez tel i wydaje sie ze wszystko jest ok a pozniej znowu kiepsko, ja mam jakies takie "szczescie" do facetow...

Gość gość
ja bym nie dała rady. z jego strony to taka olewka... to niedojrzałe. jakby nie tęsknił .mnie by to gryzło i wolałabym odejść zanim stanę się zgorzkniała, upierdliwa i jak osiołek proszący o uwagę.

no wlasnie czuje sie taka zebraczka o zainteresowanie, uwage... dlaczego tak to sie uklada...

Gość gość
więc przestań żebrać i pomyśl o sobie....zainwestuj w siebie, idź do fryzjera, do kosmetyczki, TY jesteś w tym wszystkim ważna, nie warto prosić o coś, co powinno być naturalne....

Gość gość
nie wiem dlaczego, ale mój facet zachowuje się inaczej. znam kilku facetów którzy dnia bez swoich dziewczyn nie potrafią spędzić i to mi się wydaje normalne. twoj facet ma wadę której ja bym nie zniosła, ma za mało ciepła w sobie

Gość gość
szuka innej lub już się spotyka z inną najlepsze wyjście z sytuacji: ty przestań odbierać telefony i zapomnij o tym pacanie

Gość gość
gdy facet nie ma czasu dla ciebie nawet w weekend to sprawa jasna: MA INNĄ z nią spędza czas i dlatego nie odbiera telefonów i nie tęskni

no wlasnie za malo ciepla... :(

Gość gość
jesteś warta kogoś lepszego.są na prawde normalni faceci. ty nie oczekujesz bóg wie czego. to co chesz to jest norma. nie powinnaś sie o to prosić. nawet jeśli ci na nim zalezy to zostaw go, będzie trudno ale warto.. potem bedziesz go wspominała jako koszmar. kwestia czasu

Gość gość
dokładnie . jak nie ma czasu sobota,niedziela to musi mieć kogoś. Kiedys poznałam takiego jednego chętny na spotkania był tylko w tyg. dzwonił, pisał tylko w tyg. sobota,niedziela cisza.. powiedział że czas z dzieckiem spędza to mu powiedziałam ze mozemy ten czas razem spedzac ze swoimi dziećmi a skoro on wciaż taki zajęty i dla mnie czasu w weekend nie ma to DO WIDZENIA bo ja nie mam zamiaru te dni spędzać sama... dobrze że mu d**y nie dałam :D

Gość gość
mnie zastanawia jedno: dlaczego dziewczyny wierza w wyznania milosne pijanych kolesi a nie wierza w przeklenstwa i obelgi tychrze samych pijanych kolesi...

macie racje, szkoda tylko ze nie mamy nawet jak pogadac w 4 oczy, nie jestem zwolenniczka konczenia zwiazkow przez smsa czy telefon, nic po prostu teraz ja sie nie bede odzywala... troche to ciezkie, a jeszcze w tym tyg 1 raz zdaje egz teoretyczny na prawko a moja koncentracja nie jest najlepsza...

Gość gość
autorko- to będzie trudne dla ciebie, ale czasami tak trzeba. ten facet nie jest dla ciebie a ty nie musisz sie prosic o uwagę, bez przesady. dasz radę! zobaczysz! będzie lepiej !

i tak praktycznie czuje sie sama,dlatego ze bardziej go nie ma niz jest... sama probuje sie oszukiwac ze sie on jeszcze zmieni....

Gość curious she
ja nigdy nie rozumiałam związków w których ludzie nie rozmawiali ze sobą przynajmniej raz dziennie przez telefon jesli się nie mogli zobaczyć a juz nie widziec sie 3 tygodnie i nie rozmawiać wcale to jest jakis absurd

dla mnie tez to jest dziwne, ja ze swoim facetem chcialabym rozmawiac codziennie a spotykac sie co weekend, nie mam jakis przesadnych wymagan przeciez a wydaje mi sie ze im mniej wymagam tym jeszcze mniej dostaje...

Gość gość
chcesz tego co normalne. więc z tobą jest ok, a on jest dziwny. uciekaj od niego, bo sie wykończysz

curious she ja nigdy nie rozumiałam związków w których ludzie nie rozmawiali ze sobą przynajmniej raz dziennie przez telefon jesli się nie mogli zobaczyć a juz nie widziec sie 3 tygodnie i nie rozmawiać wcale to jest jakis absurd dokladnie, myslę podobnie, do mnie moj facet z Afryki dzwonil raz dziennie,albo słał sms...to nie jest zwiazek tylko jakas luzna niezobowiazujaca znajomosc, jesli masz godnosc i poczucie wlasnej wartosci to wkrotce dostrzezesz, ze zaslugujesz na cos wiecej i podziekujesz temu Panu za wspolprace

a ja myslalam, ze tym razem to mam fajnego faceta, tzn byl do pewnego momentu...

Gość lost_case
kochana, ja ze swoim przyjacielem gadam codziennie chociaz mieszkamy w innych miastach, a co tu dopiero o facecie mowic. sorrki, ale jezeli zlewa cie juz na samym starcie to pozniej bedzie tylko gorzej. moze on nawet chce zeby to umarlo smiercia naturalna? ogranicza kontakt do minimum az w koncu w ogole przestanie sie odzywac. nie zebraj o uczucie. kazdy normalny czlowiek zasluguje na kogos kto odwzajemni jego uczucia.

tez o tym pomyslalam ale kim trzeba byc by "zerwac" przez nieodzywanie sie? przeciez to glupie, dziecinne, chore i tchorzowskie... ja tez mam kolegow z ktorymi czesto gadam przez komunikator na fb i oni martwia sie jak mnie nie zobacza 2 dni na fb a tu kilka dni sie nie odzywam a on ma to w d***e...

lost case...no wlasnie, tez mam przyjaciela, z ktorym gadam prawie codziennie, ciekawe spostrzeżenie...takze widzisz autorko, ze ten twoj facet to jakis niefajny jest

Najlepiej go olać. Nie odzywaj się do niego wogóle. Jak zatęskni to sam napisze. Jak nie zatęskni to przynajmniej będziesz wiedziała że nie było warto inwestować w niego jakiegokolwiek czasu

Gość lost_case
'kim trzeba byc by "zerwac" przez nieodzywanie sie? przeciez to glupie, dziecinne, chore i tchorzowskie' co nie przeszkadza facetom tego robic. jest to w koncu jeden z najlepszych dla nich sposobow: dla nich bezbolesny, a to, ze nam sprawiaja bol maja w d***e, bo w koncu juz im na nas nie zalezy (a w moim odczuciu nie zalezalo w ogole). on sie na poczatku staral dla ciebie, bo takie sa reguly gry. teraz mu to spowszednialo (albo nawet znudzilo sie) i zyje wlasnym zyciem, a ty jestes kula u nogi. sorry, ale tak to widze. co trzeba byc za gnida zeby byc z kims w zwiazku a nawet glupiego sms-a na dzien dobry nie wyslac?

no racja, ciezko tylko mi bo mi zalezy w jakims tam stopniu ale zalezy, czuje sie zawiedziona, przygnebiona takim zachowaniem przeciez fajna ze mnie dziewczyna, niczym nie zawinilam by mnie tak traktowac ;/ jak mi sie facet w koncu spodoba, jak mi zacznie zalezec to musi byc z nim cos nie tak...to nie w porzadku, po co ludzie stosuja jakies gierki po to by wywolac jakies zachowanie w drugiej osobie by ja przetestowac...

Gość gość
faceci sa fajni, ale zawsze znajdzie się jakiś parapet- a ten twój to taki parapet.