Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienka olalalala

Boje sie kawalerskiego

Polecane posty

wiem ze k***y by nie tknal ale moze jakac inna dziewczyna sie pojawi a po alko wiem ze jest szarmanski i bedzie jej mowil ze ma dziewczyne ale jednak jest mily i do tego przystojny wiele dzieczyn na niego leci

Gość jako facet powiem ze
d****a swoje a reszta dziewczyn swoje. Dajcie spokoj z tą dyskusją K***a zawsze bedzie miala swoje racje i z zazdrościa patrzy na wasze związki Bo wybacz tania d****o ale normalni faceci nie dadzą ci w pysk na imprezie z kumplami i na bank zaden z nich nie bedzie podpuszczal drugiego! Podpuszczac chlopaki to lubią jak sa w klubie i mają poderwać fajna laskę a nie w******c dziwke Zejdzmy na ziemie chyba ze pracujesz na wiejskich potancówkach to tak Nie rób takiej opinji facetom bo sama siebie pogrążasz. Na kawalerskie jesli juz zamawia sie tancerki, które ładnie wija sie wokół przyszlego mlodego i tyle Tancerka nie jest d****ą bo takiej najczesciej nawet dotykac nie wolno a ty jestes i ciebie każdy r***a a one tylko tanczą I wybacz ale sto razy wolę taniec fajnej d*pci niz jakaś tania szmate do r****nia

Gość sexidżessi
widzę, że gówno wiesz o facetach

No zobaczymy co wymysli :) Jak tam mu ufam to faktycznie nie powinnam miec takich watpliwosci. Co ma byc to bedzie ... a na luz musze faktycznie rzucic :)

sexidżessi widzę, że gówno wiesz o facetach x x Ja nie rozumiem czym ty sie tak szczycisz ? tym ze bierzesz do mordy za kase ? czy tym ze nie stac ciebie na nic lepszego i musisz sprzedawac swoje cialo ?

Gość gość TS
Moja żona miała te same obawy choć nigdy nie dawaliśmy sobie takich powodów do zazdrości, mimo wszystko obawa przed tym co może się stać jest silniejsza, choć prawdopodobieństwo zdrady jest mało niewielkie. Doszedłem do wniosku że jest ona ważniejsza dla mnie od jakiejś imprezki więc zdecydowaliśmy nie będziemy ich organizować; najciężej było to wytłumaczyć znajomym z obu stron no ale to była już nasza decyzja ~~

Gość gość
mój facet z kolei bawił sie z d****i na kawalerskim swojego przyjaciela ale nie zdradzil mnie tylko sie bawil z nim tzn tanczyl przekomarzał czy coś... tez sie wkurzylam on ogolnie kocha mnie nad zycie i nigdy by mnie nie zdradzil ale jest bardzo przystojny i gdzie sie nie ruszy to go dziewczyny podrywaja ehh :((

Gość sexidżessi
I wybacz ale sto razy wolę taniec fajnej d*pci niz jakaś tania szmate do r****nia xxxxxxxxxxxxxxxx jasne! potem zwalisz sobie za darmo w domu :-)

Gość sexidżessi
Ja nie rozumiem czym ty sie tak szczycisz ? tym ze bierzesz do mordy za kase ? czy tym ze nie stac ciebie na nic lepszego i musisz sprzedawac swoje cialo ? xxxxxxxxxxxxxxx a ja nie rozumiem czym się tak denerwujesz??? przecież przed chwilą zarzekałaś się, że twój by mnie nie ruszył! a może jednak...?

gość TS Moja żona miała te same obawy choć nigdy nie dawaliśmy sobie takich powodów do zazdrości, mimo wszystko obawa przed tym co może się stać jest silniejsza, choć prawdopodobieństwo zdrady jest mało niewielkie. Doszedłem do wniosku że jest ona ważniejsza dla mnie od jakiejś imprezki więc zdecydowaliśmy nie będziemy ich organizować; najciężej było to wytłumaczyć znajomym z obu stron no ale to była już nasza decyzja ~~ x x Bardzo ladnie z Twojej strony, my tez myslimy nad tym czy nie chcemy zrobic wspolnego - ale najpierw chce zobaczyc co on wymysli- wie ze jak cos sie stanie lub mnie oklamie to juz nas nie bedzie. Wiem tez ze mnie kocha nad zycie , pozyjemy zobaczymy.

Gość jako facet powiem ze
w domu mam kochaną SZANUJĄCĄ SIĘ kobiętę z która moge się kochac Wybacz

Gość panienka z okienka olalala
sexidżessi Ja nie rozumiem czym ty sie tak szczycisz ? tym ze bierzesz do mordy za kase ? czy tym ze nie stac ciebie na nic lepszego i musisz sprzedawac swoje cialo ? xxxxxxxxxxxxxxx a ja nie rozumiem czym się tak denerwujesz??? przecież przed chwilą zarzekałaś się, że twój by mnie nie ruszył! a może jednak...? x x Ale ja sie nie denerwuje. Ja nie rozumiem czym Ty sie tak szczycisz... nie ospowiedzialas na moje pytanie. Dalej trzymam sie tej wersji ze by ciebie nie tknal bo on scierwa nie rusza, ale nie rozumiem dlaczego jestes taka dumna gadajac o tym ze dajesz sie w******c za kase albo ze bierzesz do mordy za marne zlotowki ? zadne osiagniecie zyciowe ani zadna ambicja.

Gość panienka z okienka olalala
jako facet powiem ze w domu mam kochaną SZANUJĄCĄ SIĘ kobiętę z która moge się kochac Wybacz x x Bardzo madra odpowiedz. Ja szanuje takich mezczyzn ktorzy wiedza przy kim jest ich miejsce :)

Gość zdradzona i rozczarowana
Witaj autorko - nie zycze tobie tego co ja przezylam w tym roku w czerwcu mialam miec slub. Niestey moj ukochany zdradzil mnie ze striptizerka na kawalerskim. Takie sa realia koledzy namawiali - stywierdzilam ze i tak to jego wina bo jak by chcial to by tego nie robil !

Gość sexidżessi
Ale ja sie nie denerwuje. Ja nie rozumiem czym Ty sie tak szczycisz... nie ospowiedzialas na moje pytanie. Dalej trzymam sie tej wersji ze by ciebie nie tknal bo on scierwa nie rusza, ale nie rozumiem dlaczego jestes taka dumna gadajac o tym ze dajesz sie w******c za kase albo ze bierzesz do mordy za marne zlotowki ? zadne osiagniecie zyciowe ani zadna ambicja. xxxxxxxxxxxxx a gdzie ja napisałam, że jestem z tego dumna? po prostu pracuję w ten sposób, bo mogę zarobić pięć razy więcej niż biurze - a ty trzymaj się "swojej wersji" i wszyscy będą zadowoleni - ja bo zarobię, on, bo się dobrze zabawi i ty, bo uwierzysz, że nic nie robił - to tak właśnie działa - nie ty pierwsza i nie ostatnia!

Gość zdradzona i rozczarowana
Zadko mozna znalezc wiernego faceta!!

Gość panienka z okienka ohalalal
sexidżessi Ale ja sie nie denerwuje. Ja nie rozumiem czym Ty sie tak szczycisz... nie ospowiedzialas na moje pytanie. Dalej trzymam sie tej wersji ze by ciebie nie tknal bo on scierwa nie rusza, ale nie rozumiem dlaczego jestes taka dumna gadajac o tym ze dajesz sie w******c za kase albo ze bierzesz do mordy za marne zlotowki ? zadne osiagniecie zyciowe ani zadna ambicja. xxxxxxxxxxxxx a gdzie ja napisałam, że jestem z tego dumna? po prostu pracuję w ten sposób, bo mogę zarobić pięć razy więcej niż biurze - a ty trzymaj się "swojej wersji" i wszyscy będą zadowoleni - ja bo zarobię, on, bo się dobrze zabawi i ty, bo uwierzysz, że nic nie robił - to tak właśnie działa - nie ty pierwsza i nie ostatnia! * * * Wiesz dla mnie to jest jedno znaczne ze piszac o tym ze tak pracujesz i z takim entuzjazmem ze to brzmi tak jakbys sie przechwalala. Wspolczuje ze ciebie nie stac na nic lepszego niz tylko sprzedawac swoja morde i cialo. Rodzice musza byc dumni z osiagniec coreczki :) Masz stalego faceta? Watpie i chyba nie zaznalas prawdziwej milosci.. a dlaczego bo jak sie daje d**y dla kasy to nie ma sie uczuc i pisze sie takie bzdury jakie piszesz ty. Wiem ze nie pojdzie z k***a do lozka , bo jego juz znam dosc dlugo i on jest facetem ktory sie szanuje. Praktycznie mowi mi wszystko - wyjazd do Amsterdamu powiedzial mi , mimo ze koledzy mowili zeby mnie oklamal bo koledzy wlasnie tak zrobili.oklamali swoje dziewczyny. Pojechal caly czas byl ze mna w kontakcie. Jak bys byla w stalym zwiazku to bys sie znala na takich rzeczach - a tylko dlatego ze dajesz d**y nie oznacza ze znasz sie na facetach ;)

Gość sexidżessi
jeszcze raz zapytam - skąd więc ten temat i strach przed zdradą, skoro to taka wielka miłość i jesteś pewna, że kijem by innej nie dotknął? myślisz, ze jak mi naubliżasz to załatwi to sprawę? w twoich wypowiedziach jednak wyczuwam maskowany agresją strach

Niestety nie sądzę,że aż tak bardzo ufacie swoim mężczyznom.Piszecie,że są bardzo przystojni i laski na nich lecą.Co to w ogóle za tekst?Mojego faceta też podrywają inne kobiety tak samo jak mnie inni faceci jednak to wcale nie oznacza,że on od razu poleci lub ja go zdradzam.No ludzie...poza tym zgodzę się z przedmówcą.Profesjonalna tancerka to zupełnie inna bajka niż pani z agencji towarzyskiej.Pierwsza tylko potańczy,wystąpi z jakimś układzikiem i pojedzie do domu.

Gość sexidżessi
ja też jestem profesjonalną tancerką - ale za sam striptiz możesz wziąć co najwyżej 200 - 250 zł, a tyle to mnie kosztuje taksówka w obie strony, żeby dojechać i wrócić do klienta - poza tym kawalerskie odbywają się tylko w soboty - zdechłabym z głodu za takie pieniądze - zazwyczaj bez tysiąca nie wychodzę!

Unmei- Zgadzam sie nie ufam w 100% - czlowieka poznaje sie cale zycie. Striptizerka i striptizer po pijanemu czlowiek robi bardzo glupie rzeczy a szczegolnie facet w towarzystwie kolegow. * do sexi- traktuje ciebie tak jak sobie na to zaslugujesz- nie mam szacunku do takich dziewczyn jak ty - wybacz i to nie strach ... bo niby przed czym? Wkurzaja mnie laski co nie potrafia wziac swojego zycia w garsc i prnac do przodu aby wiecej zarabiac w innej branzy niz dawac d**y pijanym facetom. Tak to kazda kobieta potrafi to bardzo latwa droga i przy okazji jeszcze sie tym szczycisz.

Gość sexidżessi
o nie każda tak potrafi! ty na przykład urodziłaś się po to, żeby uczepić się jednego faceta, kontrolować go przez całe życie i pilnować, żeby już nigdy na inną nie spojrzał!

Gość gość
Wkurzaja mnie laski co nie potrafia wziac swojego zycia w garsc i prnac do przodu aby wiecej zarabiac w innej branzy niz dawac d**y pijanym facetom. Tak to kazda kobieta potrafi to bardzo latwa droga i przy okazji jeszcze sie tym szczycisz. ,,, tak??? a ty gdzie pracujesz?

Masz racje urodzilam sie aby miec szacunek do siebie i do swojego ciala, aby byc wierna dzieczyna i kochac jednego faceta - bravo jestes nawet bystra :) urodzilam sie tez po to aby w zyciu cos osiagnac, zdobywac szczyty wlasna praca i miec z tego satysfakcje - raczej watpie w to zebys miala jakas satysfakcje z tego ze znow r****lo ciebie stado pijanych kolesiow :) i dostalas za to marne 1000 zl z czego 250 wydasz na taksowke do domu. A propos nie trzymam swojego faceta w klatce ma wolna reke tak jak ja - kawalerskie jest czyms szczegolnym tak jak i panienskie. To nie zwykly wypad z kolegami czy z kolezankami.

gość Wkurzaja mnie laski co nie potrafia wziac swojego zycia w garsc i prnac do przodu aby wiecej zarabiac w innej branzy niz dawac d**y pijanym facetom. Tak to kazda kobieta potrafi to bardzo latwa droga i przy okazji jeszcze sie tym szczycisz. ,,, tak??? a ty gdzie pracujesz? x x Tak jak napisalam wczesniej w PL nie mieszkam juz bardzo dlugo.Ja pracuje w miedzynarodowej firmie w UK za bardzo dobre pieniadze.

Gość sexidżessi
no i świetnie, i niech każda z nas żyje po swojemu!

Ale mam siostre ktora mieszka w PL i tez pracuje na dobrym stanowisku za dobre pieniadze w jednej z firm. Moja kuzynka otworzyla salon kosmetyczny z ktorego tez ma dobre zyski- mieszka w pl daja rade bez dawania d**y na prawo i lewo.

Gość gość
a te świetne pieniądze to 6,19 na godzinę, co?

sexidżessi no i świetnie, i niech każda z nas żyje po swojemu! x x Dokladnie niech zyje po swojemu. Ale nie szczyc sie swoja praca ;)

Gość gość
a ty nie szczyć się swoim sprzątaniem w UK i frajerem o którego się trzęsiesz, że zaraz na inną doopę poleci!!!