Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienka olalalala

Boje sie kawalerskiego

Polecane posty

Gość Emilka233333
twój facet też może chodzi na inne i nie pyta cię o pozwolenie , nie wiesz tego :P

Gość sexidżessi
nie mam faceta - przede wszystkim ze względu na zawód jaki uprawiam ;-)

Gość Emilka233333
a poza tym na mnie wiele facetów leci więc może w przyszłości ja zarobię na twoim :P świat jest mały i wszystko sie może zdarzyć :)

Gość sexidżessi
Można? Można! Do fajnej niezapomnianej imprezy nie potrzebe są d****i, a zabawa w mieszanym towarzystwie zawsze jest fajniejsza niż osobno. xxxxxxxxxxxxxxx faceci zawsze bawią się w "mieszanym towarzystwie" i nie potrzebują do tego swoich dziewczyn!

Gość Emilka233333
ale może kiedyś będziesz miała , kto wie...

Gość sexidżessi
Emilka233333 a poza tym na mnie wiele facetów leci więc może w przyszłości ja zarobię na twoim xxxxxxxxxx no i świetnie! trudno, żebym sama osobiście robiła lody facetom na kawalerskim mojego faceta!

Gość Emilka233333
to ja może cię wyręczę kiedyś w tych lodach ;) myślę ,że by sie im spodobało :P

Gość sexidżessi
przecież robisz to idiotko dla kasy a nie dla przyjemności!

Gość gość
boshe d****o daj dziewczynie spokój! Szukała tu pocieszenia a nie zeby jakas k***a straszyla ją że zrobi to z jej facetem! Szmacisko z ciebie gorsze niz przy drogach stoją!!! Autorko porozmawiaj z facetem o twoich obawach. Jesli cie szanuje to uszanuje takze to ze sie martwisz i znajdziecie jakies wyjscie z sytuacji.

Gość gość
Kochana Autorko, mam ten sam problem :) Tzn może nie dosłownie ten sam, ale podobny. Też za niecały rok wychodzę za mąż i wiem, że czekają nas panieński/kawalerski. Tak niestety w życiu jest, że nawet sobie nie można ufać w 100%, więc co dopiero drugiej osobie. Mój narzeczony jest mega przystojny, dziewczyny poprostu same mu się pchają. Podejrzewam, że striptizerka sama by mu dała chętnie za darmo. Ale dlaczego odrazu zakładasz najgorsze? Ja planuję dobry seks tuż przed wieczorem i tyle :D Żeby widział, że niewarto ;) Musisz wierzyć, że to mądry facet. Jeżeli Cię nie zdradził wcześniej, to dlaczego ma to zrobić, np. tydzień przed ślubem z nieznaną mu kobietą? Głowa do góry :)

Gość gość
Jaką trzeba być debilką, żeby dawać d**y facetowi w celu uniknięcia zdrady. Jakie wy głupie peezdy jesteście, to aż przykro.

Gość Emilka233333
ale ja pisze o ich przyjemności , czytaj ze zrozumieniem! kasę bym z tego też miała to swoja drogą....więc wiesz kiedyś jakby co to sie polecam na wieczór kawalerki twojego przyszłego męża :)

sexi- watpie czy bedziesz w moich okolicach ;) wiec rowniez watpie zeby ciebie przelecial ;)

ten wspolny kawalerski i panienski to nie glupi pomysl- moze z nim pogadam - jakies dress up party :) czy cos w tym stylu.

Gość marinika buba
pogadaj jak najszybciej bo zamiast cieszyc sie zblizającym ślubem bedziesz martwila sie kawalerskim a przeciez to jest chore! skoro chce sie zenic to kocha cie i szanuje wiec zrozumie twoje obawy. Dziwek nie słuchaj. Z drugiej strony to juz nie te czasy kiedy striptiz byl obowiazkową czescia kawalerskich dlatego k***y sie martwia bo kasy bedzie coraz mniej.... Teraz faceci wolą pojechac na jakies tory wyscigowe, paintballa itd albo wlasnie coraz modniejsze stają się wspolne wyjazdy, wspolne imprezy. K***y idzcie sobie przy drogach stać, Jeszcze sie cieszą że zarabiaja na tym. Boshe, tłuki przebrzydłe uczyc sie nie chcialo to trzeba d*pskiem zarabiać..

Porozmawiam z nim - mialam pomysl aby zrobic wspolny cos w stylu lat 70 - kolorowe takie dress up party - 30 ludzxi wynajac sale 2 kucharki troche alko , zobaczymy moze on majakis inny pomysl na kawalerskie musze z nim pogadac na ten temat. Nie slucham tych dziewczyn bo gadaja glupoty. Zreszta taka racja jak by mial mnie zdradzic to zrobil by to juz nie raz - bo nie raz mial okazje.

Gość sexidżessi
Dziwek nie słuchaj. Z drugiej strony to juz nie te czasy kiedy striptiz byl obowiazkową czescia kawalerskich dlatego k***y sie martwia bo kasy bedzie coraz mniej.... Teraz faceci wolą pojechac na jakies tory wyscigowe, paintballa itd albo wlasnie coraz modniejsze stają się wspolne wyjazdy, wspolne imprezy. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx ha! ha! ha! ha! chciałabyś!

Gość gość
A co to za różnica czy cię będzie po rogach walił przed albo po ślubie?

Gość marinika buba
my robilismy u mnie na podwórku (fakt jest olbrzymie) Ja zrobilam jedzonko, przekąski, ciasta, sałatki, bigos, flaczki, miesko z grila obok ogniska, orócz tego goscie mieli przyniesc kielbaski na ognisko, muzykę i spiewy słyszala chyba cala dzielnica :D

Gość gość
Jaką trzeba być debilką, żeby dawać d**y facetowi w celu uniknięcia zdrady. Jakie wy głupie peezdy jesteście, to aż przykro. oj mało jeszcze znasz życie... całe życie trzeba udowadniać, że z inną nie będzie mu lepiej. powiedz kilka razy facetowi, że cię boli głowa a potem załóż temat "czy on mnie zdradza???"

fajnie :) no my niestety w PL tego organizowac nie bedizemy bo inaczej tez bym zrobila u babci na dzialce - bo ma wielka - myslimy aby wynajac polska restauracje i taki dress up party , wykupic kolacje, jakiegos gospodarza co bedzie rozkrecal imopreze i potem tance muzyka ;)

Gość marinika buba
ty sexi coś tam hahaha ja na szczescie mam już męza, nie kurwiarza także mi to wisi bo na szmaciska nawet by nie spojrzał.

Wiesz wolalabym ja mu dac tylka przed kawalerskim niz zeby to zrobila za mnie jakas inna laska ;)

ehhh moze orzesadzam - jak mu mowie o striptizie to on sie mnie pyta ale jaki striptiz kto powiedzial ze bedzie ?

Gość sexidżessi
marinika buba ty sexi coś tam hahaha ja na szczescie mam już męza, nie k**wiarza także mi to wisi bo na szmaciska nawet by nie spojrzał. xxxxxxxxxxxxxxxxxx ale ja wcale nie mam ochoty odbijać wam waszych żałosnych, spasionych ćwoków - oni są po to żeby mi dobrze zapłacić!

Gość gość
panienka z okienka olalalala ehhh moze orzesadzam - jak mu mowie o striptizie to on sie mnie pyta ale jaki striptiz kto powiedzial ze bedzie ? xxxxxxxxxxxxxx a ty głupia uwierzyłaś? twój misio umie tobą manipulować i wie co ci powiedzieć, żebyś zamknęła gębę!

gosc- moj facet jest raczej prawdomowny- nie manipuluje mna. Powiedzial ze jeszcze nie ma pomyslow na kawalerskie - ale napewno sie dowiem. On o mich planach bedzie wiedzial - wiesz nie kazdy facet jest taki jak twoj - nie mierz wszystkich swoja miara. Po za tym od tego jest to cholerne zaufanie.

sexidżessi marinika buba ty sexi coś tam hahaha ja na szczescie mam już męza, nie k**wiarza także mi to wisi bo na szmaciska nawet by nie spojrzał. xxxxxxxxxxxxxxxxxx ale ja wcale nie mam ochoty odbijać wam waszych żałosnych, spasionych ćwoków - oni są po to żeby mi dobrze zapłacić! x x x fajnie ocenilas mojego faceta nie widzac jego :) chcialabys takiego spaslaka miec w loznku ;) on by ciebie nawet kijem nie tkna -

Gość sexidżessi
ajnie ocenilas mojego faceta nie widzac jego usmiech.gif chcialabys takiego spaslaka miec w loznku oczko.gif on by ciebie nawet kijem nie tkna - xxxxxxxxxxxxx to czego się boisz??? po co zakładasz taki temat, skoro jesteś pewna, ze innej by nie tknął? myślisz, że jak będziesz to głośno sto razy powtarzać to tak się stanie?

Mnie też to niedługo czeka ale nie obawiam się.Wciąż zastanawiamy się czy robić imprezę wspólnie czy też nie.Mamy taki sezon właśnie,że często jestem na panieńskich wieczorach i dużo par decyduje się na wspólne imprezki w stylu wielkiego ognicha,wyjścia do klubu i zabawa jest fantastyczna.Ja osobiście nie uważam,że osobne zabawy to coś złego.Ufam swojemu facetowi i tyle.Zawsze gdy sam wyjdzie i się napije mocno(raz na ruski rok)to i tak wydzwania do mnie jak mnie kocha,że impreza do d**y bo mnie nie ma itp :D.Nie boję się nawet gdyby była panna tańcząca na rurze.Niektóre występy są przyjemne dla oka i tyle.Nawet dla mnie pewnego razu był to wspaniały pokaz siły i zmysłowości.Więcej luzu babeczki.