Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienka olalalala

Boje sie kawalerskiego

Polecane posty

Gość panienka z okienka ohalalal
gość a te świetne pieniądze to 6,19 na godzinę, co? x hehe skad ja wiedzialam ze w tym stylu odpowiesz na moja odpowiedz... nie , wyobraz sobie ze nie, ze zarabiam wiecej niz ta marna krajowa. Szczegoly mojej wyplaty najmniej powinny ciebie interesowac. Wiem ze moge zyc godnie i jeszcze sporo zaoszczedzic, szczegolnie ze oboje pracujemy :)

[zgłoś do usunięcia] gość a ty nie szczyć się swoim sprzątaniem w UK i frajerem o którego się trzęsiesz, że zaraz na inną doopę poleci!!! x x Twoja wypowiedz mnie bardzo rozsmieszyla, czyzby to zazdrosc bo nie wiem? Jak bym pracowala jako sprzataczka to raczej nie mialabym czasu teraz Tobie odp a raczej latalabym z miotla. Po za tym rozmowa zeszla troche z tematu. Juz uzyskalam odpowiedz od innych KULTURALNYCH osob i bardzo im dziekuje. Rowniez dziekuje za podsuniecie pomyslow na wspolna impreze kawalerska i panienska :)

Gość gość
Twoja wypowiedz mnie bardzo rozsmieszyla, czyzby to zazdrosc bo nie wiem? Jak bym pracowala jako sprzataczka to raczej nie mialabym czasu teraz Tobie odp a raczej latalabym z miotla. ,,, tak? to w renomowanej firmie w UK siedzi się na polskich forach i wypisuje bzdury o tym, co twój facet będzie wyprawiał za rok na swoim kawalerskim??? jak już bardzo chcesz kłamać to naucz się to robić dobrze!

bardzo przyjemne są wspólne imprezy.Jeśli mam obawy jakie masz to zaproponuj coś wspólnego :).My właśnie z moim B.byliśmy w sobotę na takiej wspólnej imprezie i było przezabawnie i bardzo,bardzo miło.Wszyscy się dobrze bawili,było ognicho,muzyka,tańce itp.Nie trzeba zaraz się schlać jak świnia z kumplami czy panna z koleżankami.Ja jeszcze nie wiem czy zrobimy wspólną imprezę ale znając mojego faceta to on sam będzie na to nalegał ;).Myślałam o fajnym wypadzie w góry,paintball,quady i takie klimaty bo oboje lubimy :)

Gość gość
faktycznie! jesteś w pracy w angielskiej firmie i od trzech godzin siedzisz na polskim forum? kłamczucha!

A co to angielska firma nie moze miec internetu ? Pracuje dla ten firmy juz od 2 lata :) Mam swoje udogodnienia ;) To ze siedze na internecie od paru godzin nie oznacza ze nie pracuje::) ..mam dzisiaj malo pracy wiec w miedzy czasie wam odpisuje ... nic trudnego :) ... rozsimiesza mnnie wasza szybka rozkmina - niestety jest mylna :) Tak pracuje na pelny etat w angielskiej firmie. Raz jest duzo pracy raz malo :) * Unemi- Tez rozmawialismy o tym aby wspolnie spedzic ten czas , zorganizowac impreze rock and rolla - lata 70 moze - bo fajny pomysl- niestety on jest tradycjonalista i uwaza ze takie imprezy powinny byc organizowane osobno - po to jest panenski i po to jest kawalerski ale mowi ze nie bedzie robic nic glupiego - chce na rajdy jakies isc czy cos tam i dopiero pozniej na jakas mala impre. Mowi ze przez to da mi kolejny powod do zaufania a ja jemu i zapewnia ze nie mam sie czym martwic. * Podjelam decyzje ze nie bede wiecej jemu na ten temat trula, potem sie jeszcze zgadamy tylko co robimy - faktycznie jezeli jestetsmy razem to powinnam mu ufac a nie odstawiac cyrki.

Za 2 miesiace mam urodziny uwaza ze to super pomysl na spedzenie moich urodzin, ale nie kawalerski czy paneinski.

Gość gość
zjeżdżaj kłamczucho!!!

gość zjeżdżaj kłamczucho!!! x x Wypraszam sobie - klamczucha nie jestem! to ze siedze na kafe od paru godzin nie oznacza ze klamie. Tak jak napisalam wczesniej i to jest prawda. A co ty robisz ze siedzisz na kafe ? od paru godzin heh ? Nie oskarzam ciebie o nic , bo mozesz tak jak ja siedziec teraz w pracy i tak samo jak ja nudzic sie i komentowac na kafe aby zabic czas. A moze jestes bezrobotna nie wiem - nie znam ciebie i nie rozkminiam twojego zycia w d***e je mam a tym bardziej nie rzucam w ciebie obelgami bez faktow! ... Nie klamie a po za tym temat byl inny.

Nie potrafisz odpowiedziec na moj temat nie wypowiadaj sie wcale.

Gość gość
kłamiesz, bo we wszystkich angielskich firmach internet jest monitorowany - za siedzenie na forach wyleciałabyś z roboty z hukiem!!!

A tak wracajjac do tematu - moze ktos ma jakies fajne pomysly jak mozna spedzic panienskie?

gość kłamiesz, bo we wszystkich angielskich firmach internet jest monitorowany - za siedzenie na forach wyleciałabyś z roboty z hukiem!!! x x Widocznie nie we wszystkich - u mnie w pacy sa inne zasady.

Gość gość
patrz jakie ty masz wyjątkowe szczęście! no no!