Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

czy opłaca się jeszcze odpłane pisanie prac

Polecane posty

Gość Wikto89
Nie każdy ma polot w pisaniu prac, czego ja jestem żywym przykładem. W ubiegłym roku akademickim przyszło mi zmagać się z pisaniem pracy licencjackiej. Trochę napisałem, ale utknąłem w martwym punkcie i nie wiedziałem, co dalej. Kumpel polecił mi serwis edupisanieprac.pl, z którego pomocy sam korzystał. Za polecenie i kumpel i ja dostaliśmy rabat. Już wiem, gdzie zgłoszę się po pomoc w magisterce, także szczerze polecam.

Gość Katarzyna11989
Ja miałam duży problem, ponieważ nie znalazłam nikogo kto mógłby się zając napisaniem mojej biologicznej pracy. Na całe szczęście znalazłam specjalistów z biokorepetycje. Nie znałam ludzi, ale kontakt okazał się bezproblemowy, wszystko terminowo, a dodatkowo moja promotorka była zachwycona poziomem pracy. Szczerze polecam

Gość adrian23
Ja z czystym sumieniem polecam serwis Pegaz. Bez problemów. Na czas. Umowa jak ktoś chce. Nie zawyżają cen. Zdecydowałem się na nich, bo to firma. A wiadomo, że jak firma to płacą podatki i poważnie podchodzą do klient.

Gość kika874
Ja uważam, że watro napisać prace samemu, jeśli ktoś ma podobne ambicje do mnie to stwierdzi tak samo :) Chciałabym troche pomóc tym, którzy zabiorą sie za pisanie prac sami, korzystajcie ze strony http://www.pracedyplomowe.edu.pl/wstep-do-pracy-dyplomowej.html , łatwiej wam będzie zacząc, wszystko jest tam w prosty sposób wytłumaczone. Powodzenia!

Gość wojtek1989
Powiem szczerze. nie chciałbym, żeby ktoś pisał za mnie pracę dyplomową. Jakoś tak z perspektywy czasu dobrze było to zrobić samemu. :) Potrzebowałem tylko pomocy przy statystyce, więc zwróciłem się do ludzi z http://www.nauka.metodolog.pl/. Nie wyszło jakoś drogo, a miałem pewność, że wszystko jest dobrze zrobione. :) Nie żałuję teraz tych paru miesięcy własnej pracy, zawsze własne dzieło bardziej się wspomina. ;)

Gość Pbx
Opłaca się i to dobry biznes. W przypadku chęci dodania czy zlecenia napisania pracy, można to zrobić w kategorii Potrzebuję napisać na pracenazlecenie.pl. Możemy zlecić przygotowanie tłumaczenia pracy, przygotowania profesjonalnego CV czy pomocy dla tworzenia biznesplanu. Mozna ukryc nasz mail i zaznaczyc kontakt poprzez formularz, dzieki czemu nasze dane sa ukryte dla oka i to firmy piszace sie z nami kontaktuja, dzieki czemu czekamy na oferty i wybieramy z tej najlepszej. Dodanie ogloszenia na portalu jest bezplatne, podobnie jak zalozenie konta i zarzadzanie swoimi ogloszeniami.

Gość AniQa12
Niby konkurencja jest, ale nie oszukujmy się- ludzie ciągle kupują prace. Moi znajomi na pisanie.net i są zadowoleni. :)

Gość gość
Uwaga na redagowanie-sos, to oszuści!

Gość Piotrek12
Chcesz zlecić napisanie pracy firmie lub osobie prywatnej? Zamieść ogłoszenie na http://www.pracenazlecenie.pl i poczekaj, aż chętni sami się odezwą.

Gość gość
Wielu moich znajomych zlecało pisanie prac z Ekonomii i wszyscy byli z nich bardzo zadowoleni. Jest to naprawdę opłacalne ale pod warunkiem, że masz opanowany materiał i poradzisz sobie z obroną takiej pracy. W przeciwnej sytuacji bowiem odradzałbym Ci korzystanie z usług firm takich jak ta: www.pracazekonomii.pl ponieważ jest to nieopłacalne.

Gość gość
Tak jak wikto89 mogę z pewnością polecić Wam stronę edupisanieprac.pl. Nie zawiedli mnie z żadną pracą zaliczeniową, którą im zleciłem. Stawkę mają dość rozsadną, ale zawsze piszą na wysokim poziomie, więc polecam!

Gość gość
Ja już kilka razy korzystałam z zapisani@onet.pl i zawsze byłam zadowolona. Zawsze na czas było, bez kulfonów i literówek. A co najważniejsze dobra treść bez ściągania gotowców i przepisywania tekstów żywcem bo nietstety to tez się zdarza :/

Gość pelcwiktoria
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Trudno powiedzieć, czy to sie opłaca. Niby takich firm jest cała masa, wiec pewnie jest i zapotrzebowanie na prace na zlecenie. Tylko lepiej zaznaczyć sobie od razu, z jakiej dziedziny chciałoby sie pisać prace, bo przecież nikt nie jest specjalistą od wszystkiego.. I nie ma sensu liczyć, że poskleja sie fragmenty starych prac i to bedzie cała robota, bo to sie zaraz wykryje. Moja znajoma tak kupiła prace, dostała niby raport z jakiegoś antyplagiatu typu: Firma Krzak, a przy kotroli uczelnianej w Genuino wyszedł jej plagiat.

Gość Piwonia1410
Oferuję pomoc w pisaniu prac dyplomowych oraz zaliczeniowych. Posiadam doświadczenie w tej dziedzinie oraz wykształcenie z zakresu ekonomii i humanistyki. Prace tworzę od podstaw (bez obaw o plagiat), a zarówno teoretyczna, jak i praktyczna część jest oparta na naukowej literaturze. Zainteresowanych proszę o kontakt w celu ustalenia szczegółów: piwonia1410@gmail.com. Pozdrawiam

Gość gość
Pisanie prac dyplomowych na zlecenie jest dziś usługą niezwykle potrzebną. Wiąże się ona nie tylko z samym procesem pisania, ale także z wszelką pomocą w zakresie doboru materiałów, przeprowadzenia badań, wykonaniu korekt. Pisanie prac magisterskich lub licencjackich przysparza studentom wielu problemów. Często nie są oni właściwie edukowani w ramach swoich studiów. Profesorowie zaniedbują ten proces wobec nadmiaru studentów i innych obowiązków, które narzuca uczelnia. Studenci potrzebują więc dodatkowego wsparcia, aby uniknąć powtarzania roku. Nie można więc nazwać tego zjawiska nieetycznym, niezgodnym z prawem. Jest to naturalny odruch obronny, szukanie pomocy. Pisanie prac na zlecenie to profesja dla osób, którym pisanie przychodzi z lekkością, dla których jest ono chlebem powszednim. Sam się o tym przekonałem, kiedy zleciłem pisanie swojej pracy na jednej z takich stron: http://pisanie-na-zlecenie.com.pl/

Gość gość
Osobiście polecam www.eredaktor.eu Napisali mi świetną pracę z marketingu. Kierunek był dla mnie mega nudny. Poszłam bo rodzice namawiali, że to niby pracę w jakiejś firmie dostanę po licencjacie i będę mogła dalej studiować co chcę. Pisanie licencjatu z czegoś, co nudzi, to koszmar. Ale znalazłam firmę, napisali. Promotorka piała z zachwytu, bo jakiegoś profesora zacytowali, który ją uczył. Trochę to kosztowne, bo za 60 stron zapłaciłam 1200 zł, ale warto było.

Gość POMOC W PISANIU
Zapraszam wszystkie osoby potrzebujące profesjonalnej pomocy w pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i innych. Wszystkie osoby którym pomogłem, obroniły się na ocenę 5. Zapraszam do kontaktu na adres: zbyszek2021@gmail.com Zapraszam do współpracy.

Gość Inspiracja Start
Polecam swoją stronę poświęconą pisaniu prac, zajrzyj: http://inspiracjastart.wixsite.com/pisanieprac Zachęcam! Poczytasz tam bloga o pisaniu, zdawaniu egzaminów, radzeniu sobie ze stresem i innych - wszystko z punktu widzenia wykładowcy z wieloletnim doświadczeniem.

Gość gość
Pomogę w napisaniu pracy licencjackiej, magisterskiej lub innej dowolnej pracy naukowej. Zajmuję się również poprawą już napisanych prac. Mam wieloletnie doświadczenie, wiedzę, którą chętnie podzielę się z osobami, które zdecydują się na moją pomoc. Prace przygotowuję indywidualnie i rzetelnie, korzystając z dostępnych źródeł piśmienniczych. Oferuję raport plagiatu GRATIS. Zapraszam do kontaktu w sprawie napisania Twojej pracy. Kontakt; lichota.patrycja@onet.pl

Gość gość
Mogę polecić www.magisterki.entro.pl To nowa firma i jeszcze się starają. Prace niezłe na 4,5 i bez plagiatu. Wcześniej korzystałam z www.eredaktor.eu ale teraz mają dużo zleceń i ciężko się tam dopchać, chyba, że ktoś ma trochę czasu. Ja nie miałam. Promotor pokreślił mi całą pracę na pięć dni przed ostatecznym terminem złożenia.

Gość gość
Tutaj macie namiary - http://www.pracemagisterskie.pl Ogólnie pisanie prac to nie jest prosta sprawa, trzeba to robić z głową, a odpowiednie materiały mają tutaj kluczowe znaczenie. Nie wszystko co znajdziecie w sieci, jest wiarygodne.

Gość Nareszcie były student
Polecam magisterki.korekta@gmail.com Nie wiem, czy maja stronę bo maila dostałem od brata dziewczyny. Praca na 5, obroniona, a teraz pewnie Irlandia...I powodzenia życzę.

Gość episaniecompl
Pomoc w redagowaniu i korektach bez zaliczek Nie pobieramy zaliczek oraz dołączamy bezpłatny raport antyplagiatowy. Gwarantujemy możliwość bezpłatnych poprawek. Prace tworzymy od podstaw, dlatego też nasze projekty odznaczają się wysokim współczynnikiem oryginalności sięgającym 100%. Nie wykonujemy zleceń ekspresowych. Wszystkie informacje są dostępne na stronie naszego serwisu. Od naszych klientów wiemy i jednocześnie przestrzegamy, że osoby, które oferują pisanie pod prywatnymi mailami, pobierają zaliczki ucinają kontakt po zaliczce -przedpłacie, albo praca jest zlepkiem informacji z internetu na zasadzie kopiuj-wklej. http://episanie.com.pl/

Gość zbyszek2021 małpka gmail com
Zapraszam wszystkie osoby potrzebujące skutecznej pomocy przy pisaniu pracy: -doktorskiej, -magisterskiej, -licencjackiej, -zaliczeniowej, -i innych. Wszystkie osoby, którym pomogłem, obroniły się na ocenę 5. Oferuję wysoką jakość oraz krótkie terminy. Zapraszam do kontaktu na adres: zbyszek2021@gmail.com Zapraszam.

Gość gość
Ja też zleciłam pracę. Nie całą, ale część teoretyczną. Nie miałam już siły dyskutować z promotorem, który wyrzucał mi wszystko, co napisałam od siebie. Miałam się opierać na autorytetach, a ja najniższy w hierarchii element nie mam prawa do wyrażania opinii nawet we własnej pracy. Badania zrobiłam sama, ale teorię napisała mi firma. Właściwie nie ma znaczenia kto pisze, jeśli ta część ma się opierać na cytatach. Miałam problemy z dwiema firmami, nie chcę tu nikogo oczerniać, więc przemilczę. Ostatnia pracę napisała dwa dni po terminie, ale promotor był zachwycony. Nie wiem, jak to zrobili, bo właściwie nie było tam żadnego cytatu, no może jedna definicja. Jak macie upierdliwych promotorów to polecam: magisterki.korekta@gmail.com Nie są ani tani, ani drodzy, tak pośrodku. A moja rada, jak ktoś chce wam pracę napisać za 10-15 zł za stronę, to nie dajcie się oszukać. Nikt nie chciałby pisać za takie pieniądze. Wy sami też nie. Jedną stronę pisze się około 2 godziny. Pracowalibyście dobrze i uczciwie, za 5-7 zł na godzinę?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się