Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli i boli

Polecane posty

Gość gość

Witam,potrzebuje porady Seks uprawiałam z 11 na 12 dnia cyklu .Cykle mam 28-29 dni,ostatni okres 25 sierpnia Obecnie to 19 dzien cyklu .Zakładajac ze owulacja miala miejsce 14 dnia (niedziela) od tamtej pory mam bole jajnikow najperw 2 dni jednego,1 dnia drugiego a obecnie całego podbrzusza("ciagnie") co to moze byc? czy moga to byc wczesne objawy ciazy? prosze o pomoc doswiadczone kobietki nie wiem czy mam isc do gina czy przejdzie...

Gość gość
dodam ze innych objawow nie mam.

Gość gość
nie prościej kupić test? Czy mamy Ci go zrobić online?

Gość gość
5 dni po domniemanej owulacji objawy ciąży? nie żartuj, poza tym owulacja zawsze może sie przesunąć i może właśnie teraz ją masz

Gość gość
Na test za wczesnie

Gość gość
8 dni po seksie? ubzduralaś sobie objawy, plemnik ledwo dotarł

Gość gość
Hej mam dokladnie to samo. Ostatni okres mialam 22 sierpnia przytulanki byly 6,8,9 września od wczoraj bola mnie jajniki a dzis to.juz przegięcie az promieniuje na krzyż. innych objawow nie mam

Gość gość
cieplej się ubieraj, bo objawy ciaży to nie są

Gość gość
U mnie cieplo jest ;)

Gość gość
idź do apteki po test i z głowy co za idiotki ciągle o tym samym masz objawy to sprawdź je jak sie okres spóźnia.

Gość gość
Kurcze nie pamietam czy przy pierwszej ciazy tak mnie bolalo

Gość gość
Okres dopiero za 8 dni to zaden super mega czyly test nie wykarze ciazy. Czy na tym forum kazdy każdego musi obrażać?

Gość gość
Jak widac kolezanki to sa doswiadczone ale w dogryzaniu komus a my mniej doswiadczone wiemy ze testu sie nie robi w (u mnie 9-10 dni przed okresem)

Gość gość
kilka dni cie zbawi prawda ! bo nie mozesz sie doczekac wieści a za kilka miesiecy bedziesz jęczeć jak to juz nie masz siły bo ci ciężko, a to zgaga itd. Jak tak bardzo chcesz wiedziec idź zrób test z krwi

Gość gość
Dodalam zaklatke do ulubionych bede informowac co u mnie :) mam nadzieje ze okres nie pojawi sie :)

Gość gość
Gosciu żegnamy Cie ;)

Tez mam takie objawy jak ty , tez od dnia owulacji . Mam nadzieje, że test pokaże mi dwie kreski :) Dziś mój 18dc.

Gość miiiili88
Hej to ja gosc co ma za 9 dni testowac 22dc staramy sie o drugie dziecko :)

Gość gość
Ok,to ja tez:) jutro przyjde na nicku zeby wiedziec kto jest kto;-)

Gość miiiili88
Z ciekawości zrobilam dzis ale bylo pewne ze wyjdzie negatywny. Pierwsza ciaze wykryl mi 5 dni przed @

miiiili88 ja przy 1 ciązy to chyba trzy dni przed @ albo dwa zrobiłam test i wyszła druga bladziocha, ale wyszła :) Pewnie teraz też zrobię wcześniej , więc w sobotę rano :)

Gość miiiili88
A ktorego masz mieć @? Pamietam tez ze na 5 dni przed @ odrzucilo mnie od kawy

Gość miiiili88
To tak jak ja :) mnie zgaga od rana meczy

Jak tam dzisiaj samopoczucie? U mnie brzuch przestał boleć, zobaczymy co reszta dnia przyniesie.

Gość miiiili88
U mnie troche boli jak na okres tem 36.8 taka sama jak w pierwszej ciazy i sluz z bialego zamienil sie w baaardzo jasny brunatny. Nie wien co to moze przez nocne przytulanki albo dzidzius daje o sobie znac

Gość hch
hej mnie bolały strasznie piersi, brzuch nie paietam bo to 9 miesiecy minęło ale chyba też. biegalam po testy 3 razy niektóre są po 10 dniach ale żaden nie wykazał ciąży. Odrzuciło mnie od kawy i jakiegokolwiek alkoholu, a lubiłam lampkę winka wypić. Któregoś dnia puściła mi się krew taka czysta z dróg rodnych, przy pierwszej ciąży tak nie miałam. Więc pomyślałam że albo mam raka albo poroniłam nie jestem już taka młoda. Okres mam nieregularny od 24-33 dni więc jak już minęło kilka dni więcej kupiłam kolejny test czyli od owulacji jakieś 26dni dopiero pokazał dwie kreski. Cierpliwości za kilka dni się wszystko wyjaśni. Pozdrawiam :)

Temperatury nie mierze bo nigdy rano nie miałabym na to czasu więc nie wiem co i jak :) Przytulanek nie mam bo mąż w delegacji :( Śluz też mi się zmienił, nie mam juz płodnego tylko sam gęsty mleczny. Ech kurcze naszły mnie wątpliwości :(