Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli i boli

Polecane posty

Hej hej Mój cykl to byłby pierwszy. Mąż już wcześniej mówił, że może by tak jednak drugi synek ;) ale ja jakoś nie mogłam się zdecydować. Cierpie na permanentne niewyspanie więc wiecie :P Dziewczyny! zaczął się TEN tydzień :D Bolą mnie krzyże i brzucho jak na @

Gość miiiili88
Miłego dnia :( ja wychodze zaraz do pracy i wracam pod wieczor.

Gość agiii33
Hej:) no wlasnie TEN tydzien...znow brzuch...dopuki nie podnioslam sie z lozka bylo ok..rowniez musze isc do pracy i wroce poznym wieczorem. Takze wszystkim milego dnia;-)

Gość miiiili88
Gambolka Ty tez tak masz ze dopóki lezysz odpoczywasz to nie boli a po wstaniu rozkręca sie? Ja to mam i jeszcze mala podczas zmiany pampersa dala mi kopniaka w brzuch. Milego :)

Tez tak mam z brzuchem, choć jak leże to tez cos czuje ale nie w takim stopniu. Miłego dnia dziewczyny w pracy! :) Ja już swoje papierkowe sprawy zrobiłam, całe 2h siedzenia i teraz śniadanie zjeść moge :) Brzucho pobolewa i mooookroooo :D

Gość agiii33
Hehe ja dopiero wczoraj swojemu powiedzialam o moich bolach brzucha i obawach w sumie to chcialam poczekac do finalowego poniedzialku ale nie wytrzymalam:D a dzis do mnie dzwoni i pyta jak sie czuje í zebym sie w pracy nie przemeczala:D juz ma mnie za ciezarna:P tempke mierze od 3 dni 36,8 utrzymujdm sie na tym poziomie wiem ze to nic nie znaczy bo nie mierzylam wczesniej ..

Dziewczyny, zrobilam test owu i wyszly mi od razu dwie krechy. Kurdee gdzies czytalam, ze to oznaka ciąży. Matko, zejde zaraz na zawał :)

Gość agiii33
Jejciu,gratulacje!:) jesli Ci sie udalo.:) a to ze mokro i sluz bialo wodnisty to dobrze? Ja taki zazwyczaj mam tuz przed okresem,hm,

agiii cholender nie wiem czy dobrze czy sie cieszyć, jezu nie wiem :) Krechy są obydwie takie same, testowa jak i kontrolna. Wiem, że pokazały mi owu w 13dc i potem już kresek nie było czyli tak jak być powinno. Dzisiaj wlazłam na jakieś forum gdzie babeczka opisywała swoje pierwsze ciążowe dolegliwości i ona przy cyklach 28dniowych zaczeła od 21dc robić testy owu bo napisała, ze one są miarodajne i do 27dc miała blade kreski a w 27dc zrobila ciązowy i były dwie :) Co do sluzu to u kazdego inaczej, no ja takiego wczesniej przed @ nie miałam :) Ranyyyy :)

Gość agiii33
Haha nakrecilas mnie przed praca lece po test owulacyjny:D

Gość miiiili88
Kochana na moich owulacyjnych testach jest napisane ze nie służą one do wykrywania ciazy ale zycze Ci jej z całego serca :*

Gość miiiili88
To ja tez zrobie hehe

Nie wiem co na moich pisze, bo mam je z All. Zaraz gdzieś znajde może czy cos tam nie pisze :) No ale nawet gdyby to powiem Wam, ze fajnie jest ujrzeć dwie krechy :D Tyle dziwne, ze jak robiłam w dniach owulacji to ta druga kreska nie pokazywała się tak szybko jak ta dzisiaj :) No nic, trudno. Ide szukać instrukcji :)

Cześć dziewczyny :) To ja jestem ten gosc ktory pisal, ze mialam takie objawy jak autorka i okazalo sie ze jestem w ciazy. Takze nie traccie nadziei, trzymam za was kciuki i zagladam tu czesto zeby zobaczyc dobre wiesci :) Gambolka- jesli to ciaza to gratulacje! Kiedy robicie testy ciazowe?

Gość miiiili88
Umówilysmy sie ze zrobiny w następny poniedzialek:) cała wiecznosc!!!

Gość hch
Ja tez trzymam za was kciuki, nie moge sie doczekać dobrych wieści. Ja odliczam dni do porodu. A objawy jak wcześniej pisałam podobne miałam a testy nie pokazywały drugiej kreski więc bądźcie dobrej myśli :)

Enna dzięki :) Pisałam maila do babeczki od której mam testy owu. Nic jej niestety nie wiadomo o tych testach. No ale wiem, ze na niektórych testach owu jest napisane, ze moga wykryć wczesniejsza ciążę :) Teraz to chocby nie wiem co, nakręciłam sie ze hej :D No a z innych wieści, zapisałam syna do lekarza na....04.12 :/

o kurcze myslalam ze juz w ten poniedzialek czyli dzisiaj :) A kiedy macie spodziewane terminy @? Ja zrobilam test tydzien po spodziewanym okresie, tak pozno bo po prostu caly czas bolal mnie brzuch jak na @ i bylam swiecie przekonana ze to kwestia paru dni jak go dostane. No ale cos mi nie gralo, ze tak boli i boli a okresu nie ma :P zrobilam test wieczorem, kupilam taki najtanszy w sklepie wszystko za 1f i wyszla mi bardzo blada druga kreseczka, wrzucilam zdjecie tu na forum i doswiadczone dziewczyny powiedzialy ze to na pewno ciaza :P Polecialam do sklepu po lepszy test, tak samo jasna kreseczka. Powtorzylam go nastepnego dnia rano i tam juz nie mialam watpliwosci, kreska ciemna, gruba i wyrazna :) Czego wam wszystkim tez zycze :)

Termin @ mam na niedziele. W pierwszej ciązy test mi wyszedł 2 lub 3 dni przed terminem, taka bladzioszka druga ale była :) Tak więc teraz chciałam w sobote zatestować no ale teraz po tym teście owu to pewnie na pewno zatestuje w sobote :D Mam jeszcze jeden test owu, zrobie go kurde w środe :) Ech ludzie ludzie , szał ciał normalnie. agiii, miiiili to czekam na wieści z testów owu :D enna jeszcze raz dzięki za dobre słowa :)

Gość miiiili88
Gambolka wyczytalam na forum ze jak jest stezenie pozyzej 10 tej beta hcg to test owulacyjny wykryje wczesna ciaze! Kochana gratuluje :*

miiiili88 , nie wierze :) Nie gratulujcie Kochane bo to wiecie , no różnie może być :) Lepiej się na razie cieszmy i tyle :) Pozytywna nastawienie wpływa dobrze na wszystko więc moge się cieszyć ale nie za bardzo zeby później nie płakac za dużo :)

Gość miiiili88
Jesli zrobila bys test ciazowy ten najbardziej czuly powinien wykazac juz ciążę :)

Dokladnie, Gambulka jesli masz mozliwosc to lec do apteki po test ciazowy i zrob go. Moze byc za wczesnie, ale moze tez juz cos pokaze, szkoda by bylo niepotrzebnie sie nakrecac :(

testy ciązowe też mam z all. Maja czułość 25 mlU/mL. No nie wyszedł bo tez robiłam zaraz po tym owu, bo doznałam szoku :) Ale na test ciązowy za szybko jeszcze.

Zadzwonili z przedszkola, ze mam po syna jechać bo cały blady i mówi ze boli go głowa. Na mój widok sie rozpłakał i mowi, ze wymiotować mu się chce. Bida mała :( W przedszkolu ponoć jelitówka panuje. Teraz już po wymiotach, leży i ogląda bajki bo słaby jest. ----- Tak czytam o tych testach owu i zdania tak podzielone, że hej. No nic, jakoś mnie telefonem z przedszkola sprowadzili na ziemię. - Dziewczyny, będziecie robić testy owu??

Gość agiii33
Ja juz po tescie. Kupilam LH TEST nawet nie míalam czasu przeczytac instrukcji bo jestem w pracy. Po prostu wzielam pasek i poszlam do lazienki:D Na tescie 2 kreski...?

Gość agiii33
Dopiero grubo po 23 bo do 22 pracuje:(

Gość miiiili88
Za 20 min kończę prace i kupie testy na.owulacje hehehehehe