Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli i boli

Polecane posty

"TEST OWULACYJNY jeżeli ma przepowiadać ciążę MUSI MIEĆ KRESKĘ TESTOWĄ CIEMNIEJSZĄ OD OWULACYJNEJ lub PRZYNAJMNIJE TAKĄ SAMĄ jeżeli testowa jest jaśniejsza to nie jest to zwiastun ciąży. " Takie coś wyczytałam, a jak z waszymi kreseczkami? Szkoda, że nie mam testu owulacyjnego to bym zrobiła i wam powiedziała jak wychodzi w ciąży :P

Gość miiiili88
Nie chcialo mi sie siku ale kilka kropel polecialo napisze jak jest;)

Gość miiiili88
Sa dwie ale testowa jasniejsza

Gość miiiili88
Na moich testach napisane jest by nie pic 2h przed testowaniem wiec powtórzę za 3h i dam znac :)

Gość miiiili88
A od sikania to kolejnego sikania na test ile czasu minelo? :D

Gość miiiili88
Jezu jak ktos nas czyta to pomysli ze kuku mamy :D Bylas siusiu i pozniej pomyslalas ze zrobisz test owulacyjny:D po jakims czasie robilas go od tego siusiu hehe

hhaha No pewnie sobie myślą, ze pod sufitem za dobrze sie u nas nie dzieje ale co tam :P Tzn poszłam i wydusiłam siku a wcześniej nie wiem kiedy byłam, z godzine wcześniej? Ale w instrukcji moich pisze tylko aby nie robić z porannego moczu i to wsio :) I co powiedz myślisz? :) Ja to tak teraz w wielkiej kropce jestem :)

Gość miiiili88
Ja tam samo juz nie wiem u mnie jest jasniejsza ale u mnie minelo okolo 30 min pomiędzy siusiu hahahaha i pilam strasznie duzo okaze sie w niedziele czt @ przyjdzie

Gość agiii33
Powtorzylam test zgodnie z instrukcja i wyszla 1 kreska bardzo blada a wczesniej źrobilam identycznie i pojawily sie 2 moze test jakis bubelowy...jutro powtorze mam jeszcze 3 :D

Gość miiiili88
Ja mam jeszcze ich 6. Jak dostaniemy okresy to bedziemy ryczec tak sie tymi testami nakrecamy

Gość agiii33
Ciazowego ja jeszcze nie mam,mam zamiar kupic dopiero w poniedzialek jakby co;-) ewentualnie zostanie nam zagadka,skad ten bol?

Tak czy siak mogłoby się już rozwiązać co i jak bo ja się na prawde kiepsko czuje. Do tego doszedł mi dzisiaj wzdęty brzuch. Nawet jakby co to ten cykl sobię skrzętnie opisuję dzień po dniu i będę wdziedzieć co i jak na przyszłość (albo i nie :P )

Gość miiiili88
Zrobilam i wyszla slabsza niz poprzednim razem

Gość miiiili88
Agii a co Ty na to? Lepiej wytrzymajmy do ponponiedziałku ewentualnie soboty z testem ciazowym ;) Po co pozniej płakać...

Gość agiii33
Ja jestem jak najbardziej za:) te testy owu cos w kulki leca:D zrobilam ich 4 :D 1 wyszły 2 keski jak nic 2 wyszły 1 i jedna i 1 bladziusienka 3 1 słaba a druga jakis jej cien 4 1 słabiutka zgłupiałam:D

Hej hej no i git, czekamy do poniedziałku :) Ja juz nawet odpuszcze sobie testowanie w sobote bo i po co? Znając zycie (jak to zwykle bywało) zrobie test a za 5 minut @ :P

Gość miiiili88
Robilam jeszcze 3 test jeden o 4 nad ranem z porannego siusiu pozniej o 6 i o 8 wszystkie kreski takie same czyli kontrolna ciemna i testowa jasna.alr z daleka ja widać. Dzisiejszy dzien sponsoruje bol brzucha. Milego:* ja na 11 ide do pracy

Gość miiiili88
Od wczoraj mam wrazenie ze piersi mnie pobolewaja ale jak dotykam to nic nie czuje i nie sa pełniejsze wiec pewnie schizy mam tylko.

Gość agiii33
Hej:). Dzis zrobilam ostatni test owulacyjny i wynik raczej ujemny..powoli trace nadzieje bo i brzucho przestal nagle bolec..chyba ze sie pozniej rozkrecí a tempka bez zmian kolejny dzien 38,0..

Musimy po prostu czekać i tyle :) Miałam przed chwilką zrobić ostatni mój test owu ale odpuściłam. Z kolejnych rzeczy które mi doszły to zgaga. Dzisiaj juz jest taka uciążliwa bo w poprzednie dni to tak tyci tyci na wieczór. To był mój jedyny objaw przy 1 ciąży :) No ale nic sobie nie wkręcam, nic nic nic :P

Gość miiiili88
Powiedzialam dzis kolezance z pracy zr mnie tak brzuch pobolewa jak na @ od tygodnia a ona mowi moze w ciazy jestes bo jak Z Alusia bylas to tak Cie pobolewal. No juz sama nir wiem hehe :D

Gość miiiili88
Jak to nie jest ciaza to chyba do psychologa na terapie bedzie trzeba sie wybrac buahahahahaha

Gość miiiili88
Psychiatre mialam na mysli :D

Nooo Wczoraj oglądałam program o porodach i były młode dziewczyny które współżyły pierwszy raz i za tym pierwszym razem zaszły w ciążę :) To trzeba mieć jednak pecha, zeby tak za 1 razem się udało :P p.s. jak ja chciałabym miec tego pecha! :D