Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli i boli

Polecane posty

Gość miiiili88
Niby co ciaza to inne objawy i oby tak bylo bo przy pierwszej chciałam umrzeć :Dwymiotowalam 1000 razy dziennie przez pierwsze 16 tyg a teraz jak by byla powtorka z rozrywki to moj roczniak musial by ze mna w toalecie zamieszkac hehe

Ja mam w domu 5 latka więc nie byłoby tak źle :) No niby tak, każdy organizm reaguje inaczej i pierwsza ciąża nie musi być powtórzeniem drugiej. Z synem testowałam w styczniu, po grudniu pełnym wrażen bo i święta i sylwester, nie było czasu na myślenie i zastanawianie się czy coś boli czy nie. No a teraz....teraz jest i na to czas :)

Gość miiiili88
Mnie chyba nie bolalo juz sama nie wiem napewno bolaly boki piersi, kawa miala smak jak by dodalo sie do niej chemikalia, 2 dni przed @ zaslaplam i w ten sam wieczor dostalam plamienia i ryk w pracy że okres dostalalam. A ze w uk nie potrzymuja ciazy w panice w pon do londynu jechalam a pl ginekolok powidzial ze jak poronie to trudno mloda jescze jestem. I wrocilam do domu bez nadzieji..na usg bylo widac tylko pecherzyk i ta kropeczka wlasnie wola o kielbache hehe az sie znow wzruszylam co o tym pomysle to rycze jak w ta sobote..

O matko, to Ci lekarz powiedział :( Ja też od razu po teście poszłam do lekarza zobaczyć czy faktycznie jestem w ciązy, a że było za wcześnie to usłyszałam od lekarza "co sie pani cieszy, nie ma sie co cieszyc bo jeszcze nic nie wiadomo". Zdołowałam się wtedy na maxa.

Gość miiiili88
Masakra cxlowiek cieszy sie ze sie wkoncu udalo i tak gadaja. Wiedzialam ze pecherzyk moze byc pusty ale glownie pojechalam po cos na potrzymanie..skasowal 120£ za usg i tylw ponad 200£ wycieczka mnie kosztowala wrocilam z zdjeciem kropki i z jeszcze wieksza historią. Lezalam i czekalam na najgorsze az w 7 tyg zaczelam zygac jak.kot i pomyslalam ze chyba jest wszystko ok i w 13 tyg zobaczylisky 2 raczki 2 nozki śliczne uszka i skakalo jak szalone hehe. Oby i teraz nam sie udalo dziewczyny:)

Gość miiiili88
A jak u Ciebie z sluzem? Bo mi po tych jasnych brunatnych znikl nic nie mam.. teraz susza hehe

Gość gość
Yy no rano był sam biały, gęsty. Jajnik zaczyna boleć :D

Gość miiiili88
Dobry znak :) u mnie zgaga sie pojawia :D i mysle ze to wszystko wkrecam sobie:/

Ja Ci powiem, że jakoś mimo że chciałabym byc teraz w ciązy to raczej nie wkręcam sobie nic. Inaczej było przy 1 ciązy, wtedy nie wiedziałam co i jak i jak staraliśmy się pół roku to co miesiac nawet mi cycki rosły :P Teraz bardziej z pokorą do tego podchodze. Bólu jajników czy brzucha nie jestem sobie w stanie wmówić. Gdy się teraz nie uda to będzie mi przykro ale i będę sie zastanawiać co było powodem bólu. Musimy znaleźć inny temat do rozmów, żeby odwrócić uwagę ;)

Śluz znow pojawia mi sie płodny z białym. Nie wiem czy to dobry objaw ale chyba tak :)

Gość miiiili88
Mi tez właśnie mialam pisac hehehe

U mnie bez zmian, brzucho boli i mam jakby wzdęty. Zamelduję sie dopiero wieczorem bo lecimy na imprezke urodzinową :) Do wieczora zatem :)

Gość agiii33
Witajcie dziewczyny t o ja (autorka topiku) dzis kolejny dzien odczuwanía jajnikow ja juz nie wiem co to moze byc tak nigdy wcześniej nie mialam moze gdyby nie to ze sex byl w dni plodne moźe nie zwrocilabym na to az tak szczegolnej uwagi. Nie jest to moze tak az nieznosny bolesny bol,ale odczuwalny jedyne co mi przynosi ulge na jakis czas to ciepla kapiel.Zastanawía mnie jeszcze moj ostatni okres.Byl normalnie w terminie,trwa 5 dni ten piaty dzien to koncowka zamiast podpaski- wkladka,ale nie bylo piatego dnia po 4 dniu zniknal calkowicie...hm..zagadka niczym z archiwum x...:D

Gość gość
Nie piszcie ze za wczesnie na jakies objawy bo to nie prawda. Mnie tez kilka dni po zaplodnieniu bolaly jajniki a potem caly czas brzuch tak jak na okres. Pare dni po spodziewanym okresie zrobilam test i jestem w ciazy :)

Gość agiii33
hahaha dziewczyny widze ze my takie same okresówki:D ja tez mam dostac 21/22 wrzesnia:D

Gość agiii33
gosciu-gratuluje i dziekuje za mały promyk nadzieii:)

Gość miiiili88
Dziewczyny to moze umówimy sie na konretny dzien i godz i razem będziemy testowac?

Gość agiii33
Ja bym poczekała jednak do poniedziałku...czyli dzien po spodziewnej miesiaczce( chyba ze na weekend dostane) a w tym momencie tak mnie nawala brzuch jak w pierwszym dniu okresu..

Gość agiii33
Jak do niedzieli nie dostane to w poniedziałek testuje,pojawie sie tu z konkretnymi wieściami o godzinie 17.00 (jak po pracy wroce;))

Gość miiiili88
To tak jak mnie ale troche slabiej niz wczoraj. Nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku z testem :D

Gość agiii33
Ja wole w poniedziałek,bo jak mam sie rozczarowac to sie rozczaruje okresem a jak nie przyjdzie w weekend to juz jest jakas nutka nadzieii i tesciaka w poniedziałek pewniej zrobie:)

hej hej, jestem! :) No może być poniedziałek, choć ja chciałam zrobić i pewnie zrobie w sobote rano :) Mam 7szt testów więc wiecie same, korni ze hej :P Ale jakby co to się nie bede chwalić (albo żalić) tylko dopiero w poniedziałek, ok ? :)

Gość agiii33
Ok,to w poniedziałek wpadamy z wiesciami konkretnymi:).Ja nie wiem moze sie za bardzo na krecam ale rano jak sie kładłam spac( bo jestem po nocnej zmianie) poczułam 2x silne kłucia w podbrzuszu az stęknełam...hm..ale sie nakrecam haha:D dziewczyny,a jak u Was z piersiami? bola? bo mnie nic a nic z reszta nigdy mnie nie bolały przed w czasie jak i po miesiaczce,zupełna znieczulica;)

Gość miiiili88
Mam test co wykrywa 6 dni przed @i korci mnie sroda :D ok poniedzialek rano? Czyli 8?

Gość miiiili88
Mnie nie bola i po porodzie juz nie bolaly ale przed pierwsza dzidzia zawsze cos sie z nimi dzialo

Gość agiii33
Poniedziałek:) jakie testy sa dobre? musze w razie czego zakupic w poniedziałek ze 3 sztuki:D najlepiej 3 roznych firm czy te same?

heheh aleśmy się ponakręcały :P Ja mam testy z allegro więc nic innego nie kupuje :) Mnie cycki nic a nic nie bolą ani przed @ ani po, ani przy pierwszej ciąży - też mam znieczulice.