Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli i boli

Polecane posty

Gość miiiili88
Jak tam gambolka?

Gość agiii33
Witajcie:) I jak tam Wasze samopoczucie? Ja juz sie pogodziłam z tym co nadeszło.Mamy juz prawie wszystko wyjasnione...tylko...ja sie pytam co to był za bol utrzymujacy sie pól cyklu...?:)

Hej Agii :) No ja jeszcze czekam na @ z utęsknieniem. Robiłam dziś test i jedna krecha więc tym bardziej czekam. Samopoczucie nijakie - nie lubie czekać :P

Gość miiiili88
Rowniez pogodzona :) witaminki dla starajacych sie zakupione pierwsza porcja zjedzona;) po @ kupie testy na owulacje i do dziela :D ciazowych nie kupuje dopiero jak ciotka klotka sie spozni ;) no i humorek rowniez poprawila Chodakowska :)

Witajcie Dziś 29dc. Czekam do 31dc i umawiam się do gina. Może mam torbiel? Tez dzisiaj mam zamiar poćwiczyć, może mi się rozrusza co nie co ;)

Gość miiiili88
Hej kobietki :) pracowiete dni mialam ale od jutra mam 4 dni wolnego z moja Alicia <3 Jak u Was?

hej hej, no ja od wczoraj mam @ - w końcu! Bo wiedziałam ze przylezie ale nie wiedziałam kiedy :P Więc teraz zbieram siły na powrót męża :D

Gość agiii33
gambolka - w sumie to dobrze bo przynajmniej to nie torbiel;) miiiili88- ja tez zajezdnia w pracy po 12h..:( ale weekend za pasem:)

Gość miiiili88
Hej hej :)) u mnie @ juz się skończyła odnosilam wrażenie, ze trwa wiecznie. Dzis ide do pracy pierwszy raz po 4 dniach wolnego. No i w konczu zaliczylam pierwsza nieprzesana noc przy dziecku. Mala obudzila sie o polnocy z placzem. Tak plakala ze az miala problem oddychac zanim sie uspokoila minela dobra godz zanim zasnela kolejna. Co chwile przez sen plakala. Nie wiem co sie stalo.. koszmary u roczniaka? Moze zabki..ale przy wcześniejszych nie plakala nic nie bolalo. No i od samego rana jest mega marudna jak nie moja corka :/

Gość gość
Hej dziewczyny, co u Was? U mnie "produkcja" trwa ;) Męzu przyjechał na tydzien i akurat jest to tydzien moich dni płodnych :) :) Zobaczymy czy sie uda czy nie. Nie wiem ile będzie trwał cykl bo zazwyczaj 27dni, a teraz było 30. No zobaczymy. :) p.s. to ja Gambolka :)

Gość miiiili88
Hej gambolka my moze dzis akurat dzis mam owulacje ale moja przyjaciolka (meza siostra) rodzi juz drugi dzien i siedze w szpitalu. Jak wroce na noc do domu i bede miec sily tonmoze cos zmajstrujemy. Ale jak widze jak ona cierpi to przypomina minsie moj porod..i tak jakos odechciewa mi sie kurde no

Gość miiiili88
A jednak sie poseksilismy ;) siostrzeniec tak na nas wplynal hehe. Cudowny jest! Po 72h porodu 3h parcia jest 3450 gramow szczescia

Gość gość
Gratulacje! No to miałaś przezycia :) Ja dzisiaj małża pożegnałam, dni płodne wykorzystane na maxa i owulka tez była, teraz zostaje tylko czekać. Ale jakos tak zobojętniała jestem, nie wiem dlaczego. Zmęczona jestem, intensywny był tydzień. Pozostaje nam tylko trzymać &&&&&&& :) Tyle, że ja nie wiem ile będzie trwał cykl mój :/

Gość miiiili88
Dzieki:) a dzis kuzynce urodzila sie druga coreczka:)) Moze i my zaskoczylysmy. W tym miesiacu nie mam bola podbrzusza hehe

Gość gość
No może się udało :) Chociaż jakoś mimowolnie przybrałam jednak opcję, że mi się nie udało. Nie wiem dlaczego. Chyba nie chce się po prostu nakręcać. Teoretycznie trafiliśmy w dni płodne, teoretycznie owu też była w tych dniach kiedy był seks więc tylko czekać. 27dzien przypada na 21.10 więc zostało mi tydzień czekania lub więcej :) Ale wątpie, żebym miała to szczęśćie. Mi jakoś wszystko zawsze pod górkę szło :( gambolka

Gość miiiili88
Hej dziewczynki :) Boli Was cos? Bo mnie zupelnie nic hehehe a wczoraj miałam znow.dziwaczne chwilowe plamienie tak samo jak w zeszlym miesiacu buziaki :* u nas deszczowo i wietrznie :/ I musze sie pochwalic :D moja.coreczka od tyg przychodzi patrzy maslanymi oczkami przytula sie i daje sama buziaczka.. czekalam na ta chwile <3

Gość miiiili88
@ spoznia sie 2 dni jesli do jutro nie przyjdzie zrobie test :)

Gość miiiili88
Z samego rana dosatalam okres ;(

Gość gość
Hej hej Dzisiaj jest mój 11dc czyli okres niestety był. Teraz cykl też na straty spisany bo mąż jest od dwóch dni i jutro jedzie więc znikome szanse na owulacje w tych dniach :/ Poza tym mierzę temperaturę aby zobaczyć co jest u mnie grane. Gambolka

Gość miiiili88
Kolejny okres dobiega konca :)

Gość gość
Hej, nie pisałam bo myślałam, ze już wątek podupadł. Ja niestety tydzień temu poroniłam :( A co u Was dziewczyny?? Gambolka

Gość gość
Szkoda, że żadna z Was się nie odzywa :( Ja jestem obecnie w 14tc :) Gambolka