Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli i boli

Polecane posty

Gość miiiili88
To jest naprawdę pech. A najgorsze ze Ci co chca to musza sie miesiącami, latami starac. moja siostra byla niedawno u lekrza na kontroli (jest po 2 poronieniach) to mowila ze same malolaty z brzuchami w poczekalni

No pewnie jakby człowiek nie chciał to by moment był w ciąży, a jak sie chce to trzeba poczekać. Choć musze powiedzieć, ze mam koleżankę która urodziła teraz drugie dziecko i zarówno w pierwszej ciazy jak i w drugiej zaszła w 1 cyklu starań - dzieci planowane. p.s. zrobiłam ostatni test owu - krecha jest ale słaba.

Gość miiiili88
My siedzimy pijemy herbatkę i patrzymy jak nasza mala biega po pokoju za psem :D 20:30 a ona nie spi jeszcze szok hehe

U mnie od początku dyscyplina - godz 20 i syn ma być w łóżku :) Ile Młoda ma lat??

Gość miiiili88
Jutro 13 miesięcy.moja chodzi spać zawsze o 19:30 ale dzis wypada ze tata ma.wolna nocke wiec idzie spac okolo 20:30

Gość miiiili88
Wczesniej mialo byc ze 19:30 i nie spi jeszcze tylko psa goni :D

Gość miiiili88
Jesli sie uda :D z nia poszlo szybko w drugim cyklu hehe

Gość agiii33
Jestem i ja:) No to lecim...jak przyjechalam do pracy zaczely sie znow bole..tylko takie jakies inne (bardziej jajnikowe-pulsowanie?:P) brzuch nie bolal tylko uczucie ciezaru i bol przypominał bardziej zblizajcy sie okres.Nawet kilka razy biegalam do kilbelka sprawdzic czy mnie czasem cos nie zalało;) -sucho.Moj doslownie co 2h dzwonil dopytywac jak sie czuje i zebym sie czasem nie przepracowala...juz mnie to momentami irytowalo bo jeszcze nic nie wiem a on sie niepotrzebnie nakreca:D Jedyne co mnie zaniepokoilo to rozmowa z moja kolezanka.Tez od owulki miala takie objawy i...dostala okres 5 dni szybciej.............. Ja sie niestety nie mam kim pochwalic bo jakby sie udalo to by bylo moje pierwsze dziecko;) Ciekawa jestem skad jestescie? Ja reprezentuje Wrocław:)

Gość miiiili88
4 dni i testujemy :) wiecznosc hehe w pl Torun a w uk poludnie nad samym morzem :)

Gość miiiili88
Dziewczyny a jak z sluzem u Was? U mnie strasznie malo prawie jak nic a jak cos jest to takie plodne jak by wymieszane z mlekiem

cześć! Poszłam wczoraj bez pożegnania ale internet zaczął mi się wieszać i szkoda mi było nerwów. Ja jestem ze Zgorzelca (dolny śląsk) :) agiii ja wczoraj praktycznie nie miałam objawów, jedynie zgage. Jeśli i dzisiaj mnie dopadnie to znaczy ze to objaw, jeśli nie to znaczy ze po prostu coś wczoraj zjadłam nie tak (ale ja ostatnią agage tak czy siak miałam z synem w ciąży :/ ) Dzisiaj za to własnie pulsuje mi prawy znów jajnik. miiiili u mnie ze śluzem identyko. Nie wiem już sama co i jak :) Ale powiem Wam szczerze, ze jak dostane @ to wybiore się tak czy siak do ginki spytac dlaczego tak strasznie odczuwalny był w tym cyklu jajnik i dlaczego miałam te bóle brzucha. Ale powiem Wam, ze straciłam nadzieje :( Jakos tak kurcze zbyt piekne by to było, gdyby było prawdziwe :/ W dodatku przeziębiona jestem razem z synem i siedzimy w domu.

Gość agiii33
U mnie ze sluzem podobnie cos takiego mleczno przezroczystego zeby obficie to nie powiem..nawet nie wiem jaki powinien byc wlasciwy.

agiii ja nie pamiętam właśnie jaki miałam na początku ciąży ale potem tu duużo białego, gęstego.

Gość miiiili88
Hej kobitki :) ja w pierwszej ciazy od dnia spodziewanego okresu krwawilam plamilam nie wiem postawili na mnie kreske.ale zarodek dal rade. Byo to baaardzi gesty czerwony sluz z zczasem zamienil sie na brazowy a potem biały. U mnie bol brzucha cala noc juz myslalam ze okres dostalam ale nie. Szkoda ze nie mam testu ciazowdgo bo bym pewnie juz zrobila. Zamowilam na eBayu moze juz dzis przyjdą :) Milego dnia:) ja najprawdopodobniej mam dziś wolne :)

Ja wróciłam z apteki, chciałam kupić czuły test ale nie mieli wiec nic nie kupiłam bo takich mniej czulszych mam 4 czy 5 sztuk :) Nie wiem czy bede robić, wydaje mi sie ze sensu nie ma. Poczekam do niedzieli i jak nie dostane to wtedy zobaczymy. Boje się po prostu :)

Gość miiiili88
Wolałam do kubeczka poranne siusiu i czekam na listonosza :D mam dziś wolne:)) chyba kawa mi nie smakuje albo to tylko moja psychika:/

Gość hch
czytam was i trzymam mocno kciuki. moja siostra do 3 mc miała krwawienia jak na okres i nawet nie wiedziała że jest w ciąży :)

haha miliiiii ja rano tez nasikałam do kubka ale wylałam :P hch - dziękie bardzo za kciuki! :)

Gość miiiili88
Hch dziękujemy :) Mam nadzieje ze nic z tymi siskami sie nie stanie bo sa w pojemniku po maseczce :D

Gość miiiili88
Listonasza ni widu ni slychu a mi sie siusiu chce :D

Gość miiiili88
Przyszly za 5 min dam znac. Jezu jak mi serce wali

Gość miiiili88
Nic ;(

Gość miiiili88
Stracilam juz nadzieje ten test byl o czułości 10

Ej ej bez załamywania mi sie tutaj! Przecież to wszystko zalezy od tego kiedy była implantacja, spokojnie! Niektórym wychodzi kilka dni po terminie @ test albo dopiero w dniu @ i to mini kreseczka. Nie łam mi sie tutaj tylko czekamy do niedzieli, koniec kropka, jasne?! :)

Gość miiiili88
Owulacje napewno mialam w sobote. No nic pozostalo czekac tyle pozytywow ze brzuch caly czas boli hehehe

Ja też jakoś 7-8.09 miałam owu. No ale co z tego jak ostatnie przytulanie miałam 6dc czyli 1.09 i ja to licze na cud zapłodnienia :D :D

Gość miiiili88
My przytulanki 6 i 8-9noc a owulacja 7 moze bedzie syn :D jesli.sie udalo