Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli i boli

Polecane posty

Gość miiiili88
Mam first risponse jeden tylko zakupie jeszcze jeden z clear blue

Gość agiii33
to jeszcze 9 dni niepewnosci:) albo 7-8 do niemilej niespodzianki,mam nadzieje ze jakies inne w tym czasie dojda dolegliwosci;)

Ja to szczerze powiem, ze nie chciałabym innych ale dwie krechy niech sie potem pojawią :) Zgage niestety nie miło wspominam bo miałam do końca ciąży i męczyłam sie niemiłosiernie więc w razie czego nie musiałaby mnie teraz nawiedzać :P Niech mi urosną cycki! :D

Gość miiiili88
Ja nie chce nudnosci masakra a cycki by sie przydaly bo znikly :D hahaha

Gość miiiili88
Spokojnej :) u mnie tylko brzuch delikatnie daje o sobie znac. dziwne... okres mamy w tym samym czasie, w mniej wiecej w tym samym czasie zaczelo nas bolec cos w tym musi byc ;)

Gość agiii33
dobranoc:)

Witajcie :) Ja już wstałam, synu jeszcze spi. Już bym śniadanko zjadła ale nie moge bo go obudze :( Objawowo na razie cicho, pewnie sie rozkręci później jak wczoraj. Muszę jakiś obiad stworzyć. Chyba tradycyjnie rosołek i kurczak.

Gość miiiili88
Czesc kobietki:) U mnie bez objawowo tem spadla na 36.7 cos czuje ze sie nie udalo i przestaje sie nakręcac :/ Rosołu nie jadlam od czerwca moze jutro ugotuje :)

Gość gość
No u mnie też dzisiaj bez objawów, brzuch mam wzdęty ale to raczej dlatego ze pare dni w wc nie byłam. Też już jakos mi emocje opadły, no trudno.

Gość agiii33
Witajcie:) u mnie bez zmian kolejny dzien męczarni jak sie rano obudziłam było jeszcze ok,pochodziłam troche i znow jajniki i brzuch o sobie zaczeły przypominac,kurcze martwie sie czy to nie jakies zapalenie (tylko nie wiem czego przydatkow? tylko objawy mi jakos nie przypominaja tego tylko sam ból..)jedyne co mnie dzis zaskoczyło jak wstałam to mialam strasznie wysuszona i złuszczona skóre na nogach (łydki a własciwie ich przód)..zadnych wiecej nowosci;)

Gość miiiili88
Chore raczej nie jestesmy ;) dziwne jak bysmy w tym samym czasie na jajniki zachorowaly;) U mnie zgaga i brak napiecia przed miesiaczkowego potulna jak kotek:) brzuch daje znać njak chodze ale dzis mam dzien lenia i od rana siedze na sofie albo na podlodze w zabawkach z perełka. Kurczaki w sosie piri piri dzis na obiad.

Gość miiiili88
Jezu ale mnie zmulilo Ledwie do toalety zdążyłam. Chyba mam juz ciaze urojona

Gość miiiili88
:)

Gość gość
sprawdzałam czy nie mam gorączki ( pod pacha 36.0 ) wiec to chyba zadne zapalenie;)

Gość agiii33
to bylam ja,zapomniałam sie zalogowac:P a tez mam dzis lenia:D nie chce mi sie nic,siedze przed kompem,nawet wyjsc mi sie niechce nigdzie..kawa i komputer:)

Ja to może i bym wyszła ale pogoda się popsuła bo pada. Też zaraz zrobie sobie kawe, dziecku chyba włącze bajki i legne z kompem na kanape. Nerwa mam dzisiaj od samego rana, nerwa takiego ze mnie głowa zaczeła bolec

Gość miiiili88
Nudny deszczowy depresyjny dzień. Luby poszedł po korniszony tak mnie naszła ochota :D w ciąży z córcia jadłam tony czekolady od około 5 miesiąca po tym jak wyprowadziłam się z toalety hehe.

Ja to sie ciesze, że juz koniec dnia. Jakoś nerwowo dzisiaj było i synu mój też jakieś ciśnienie wyższe miał co nie służyło nam. Ja z nim w ciązy to znów wszystko na słodko. Nie, że czekolady czy cukierki ale obiadowe dania np nalesniki, kopytka, makaron z serem. Mączne i słodkie rzeczy. Nigdy nie wierzyłam, ze sie dziecku takie menu mamy udzieli ale mój syn był tego przykładem. Był czas ze kotleta z kurczaka jadł na słodko :D ------- jajnik mi się odzywa :)

Gość miiiili88
Moje tez mnie mecza z dobre pol godz bol jak by @ miala zaraz byc. Hehe moja ulubiona zupa byla sieczka z octem i cukrem mnam mniam

Gość miiiili88
Ugotowac wywar jak na rosół dodac ziemniaki marchew fasole szparagowa po ugotowaniu dodac smietane a na talerzu ocet i cukier :)

Duzo tego octu i cukru na talerzu? Zupa ma jakąś nazwę zeby ew w necie znaleźć??

Gość miiiili88
Wpisz w wyszukiwarce zupa sieczka :) ja dodawalam na miseczke zupy łyżkę octu i lyzke cukru

Gość miiiili88
A ktory to jest wasz cykl staran? My w sumie sie nie staramy mielismy kilka chwil uniesienia i tak akurat wyszlo w dni plodne i jak byl by dzidzius byli bysmy szczesliwi .:)

Gość agiii33
Ja tez sie nie starałam,po prostu trafilam w taki dzien niczym sie nie przejmujac;)

Gość miiiili88
Hehe mon powiedzial ups chyba nie zdążyłem :D to poprawilismy jeszcze raz.i świadomie nie zdążył :D

Gość miiiili88
*mój powiedział