Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli i boli

Polecane posty

Gość agiii33
Ja juz dziekuje. Po zawodach. Zalalo mnie...:(

Gość miiiili88
;(

Gość miiiili88
Mam wolne:) ide z corcia na zakupy po jakas nowa zabawke tak se humor poprawie:) a zabawek ma malo bo salon wyglada tylko jak pokoj zabaw w przedszkolu hehe no i zapas tamponow i podpasek ;(

Gość agiii33
To juz czekam tylko na wasze wiesci...

Gość miiiili88
I ja odpadam. Mam juz brunatny sluz

Gość agiii33
Níe wiem kiedy przytrafi okazja..z moim sie widujemy rzadko z racji jego wykonywanego zawodu..

agiii, miliii kurcze :( Ale nie uciekajcie stąd! Pewnie i mnie to spotka jutro więc stworzymy trójcę ;) Głowy do góry! Nie ten cykl to następny. Agiii ja ze swoim M tez się widuje raz na jakiś czas bo pracuje za granicą. Damy rade!!!!

Gość agiii33
Nie uciekam,wroce po weekendzie

No u mnie cisza. Jak nic nie będzie przez noc to rano robie test. Juz powinien wyjść więc zobaczymy. 3majcie &&&&&&& :)

Gość miiiili88
Hej dziewczynki :* ja sie juz wyplakalam. Ale dziwne @ sie nie rozkreca moze jutro ruszy pełna para. Odpuszczamy starania na jakis czas..

Gość miiiili88
Dobranoc :* Gambolka czekamy na wieści:) mam nadzieje że POZYTYWNE!

Trójca to trójca ;) Jedna krecha, brzuch boli jakby już miała być @. Trudno, nowy cykl nowe mozliwości ;) Nie ma sie co łamać!

Gość miiiili88
Masz juz @? Moja sie nie rozkreca ale tem spadla wiec juz po ptakach.. zastanawiamy sie czy spróbować jeszcze raz.. jak cos dam znac czy majstrowalismy:) musze sie zaopatrzyć w witaminki dla starajacych sie babek. Bede tu zagladac wiec nie uciekajcie!!!!

Gość miiiili88
Oo i na pewno nie bede sie tak nakręcac. Zostal mi jeden test.z tego cyklu i zrobie go dopiero dzien po @! By nie płakać później w poduszke.

Gość miiiili88
Agi i Gambolka polecam Wam zel Conceive plus. Ja z moim praktycznie sie mijam on nocki ja dniowki i jeszcze dziecko wiec trafic w ten moment jest naprawde ciężko. Jak staralismy sie o pierwsze dziecko uzylismy wlasnie tego zelu by pomoc plemniczkom i udalo sie za pierwszym razen z żelem wczesniej byla proba bez powodzenia bez zelu :) w tym nowym cyklu zakupie ten zel i moze znow się uda :) plus witaminki dla starajacych sie. Wszystko tak jak przy corci. Narodzila sie we mnie moc :D tylko niech ten okres sie rozkręci

hej hej! Nie mam jeszcze @ i nie wiem gdzie jest! Ale jest blisko bo sluz mam taki nijaki, wodnisty przeźroczysty. Nie wiem o co kaman. Mógłby dzisiaj przyjśc bo mi sie cykle rozpierdaczą i znów będzie lipa. Poczytam o tym żelu miliii :) ja powera nie mam dzisiaj, przekopałam sobie pół ogródka i bolą mnie krzyże :/

Gość miiiili88
Gambolka moja tez sie nie rozkreca tylko mam brazowe plamienia. Moze zrob jutro jeszcze raz test jak nie przyjdzie?

Miliii nie chce robić testu tak bez potrzeby. Poczekam maksymalnie do 31dc (choć ja nigdy takich nie miałam długich cykli). Coś mi się wydaje, że może hormony mi się popierdzieliły w tym cyklu ale od czego jak ja od 5 lat nie miałam żadnych takich problemów?! Śluzu nie mam żadnego ani białego ani przeźroczystego. Lipa jakaś. Brzuch mam wzdęty, że mi aż przeszkadza no i te pierońskie krzyże mnie łupią :/ Nic poza tym. U mnie też zwykle @ zaczynała się od plamień ze dwa dni, potem ze dwa dni tak mocniej i 1 dzien plamienia i wsio.

Gość miiiili88
Moj okres tez jakis nie teges. Zawsze mam z godz plamienia i pozniej normalny okres 4 dni i 2 dni plamien a tu już drugi dzien tak dziwnie.. sama nie wiem. O i od kilku dni mam motylki w brzuchu masakra mam już ich dosc. Moze jutro sie rozkręci :)

Gość miiiili88
A jaka masz szyjke? W poludnie mialam nisko i bardzo miekka a teraz jest duzo wyzej bardziej twarda i troche otwarta

Wiesz co, z ta moją szyjką to dziwnie bo ja mam tyłozgięcie macicy. W środku mam rozpulchnione, szyjka chyba otwarta i spuchnięta. A szlag wie już bo wsadzam sobie te paluchy codziennie po dwa razy :P

Gość miiiili88
Hehe co za duzo to nie zdrowo:D ja dzis zaczelam wkladac i chyba juz z 5 razy sprawdzalam i uciekla wyzej bo miala juz dosc buahahahahha

Gość miiiili88
Nic innego juz zrobic nie mozemy:)

Gość miiiili88
Zalało mnie..

Gość miiiili88
Moze dzidziu :)